Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Benyás

239 bejegyzést írt és 110 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cipőt a cipőboltból, német autóba való kraftstoffról az infót a németektől. A fenti táblázat összefoglalja, hogy melyik típusokba és motorkba NEM ajánlják az új E10-es jelölésű benzin tankolását. (Nagyításért klikk a képre! Magyarul: a karburátoros, a már injektoros de még hengerenkénti 2 szelepes,…..
Decemberben volt 10 éve, hogy a blogot fellőttük az éterbe, ideje volt már egy kiadós ráncfelvarrásnak. Egyelőre ezt indítjuk el, aztán ki tudja, mit hoz még az új év... Igyekszünk az új évben tényleg új és hasznos tartalmakkal előállni, a többiről meg úgyis időben tudomást szereztek …..
Valamivel készülünk a jövő évben, érdemes lesz minket követni. A friss anyagokat a csapat FB csoportjában is megosztjuk majd. ..
Valamivel készülünk a jövő évben, érdemes lesz minket követni. A friss anyagokat a csapat FB csoportjában is megosztjuk majd. ..
Ha már itt lakom és egyébként is szeretnék tisztábban látni a kínai autók világában, hát kiugrottam családostól a Pekingi autószalonra. Sokkal tisztábban látni nem sikerült,…..
Jó, nem leszünk érzelgösek, szentimentálisak, nem hisztizünk. A blauschwarz coupé máshol szolgál tovább. Majdnem napra pontosan 11 év után más örül neki, más veszödik vele. Miért is?…..
ACHTUNG, ez egy 2013-as poszt. Vagy 2012-es? Franc tudja :)   A tavalyi Retro Classics annyira sokkolt bennünket, hogy az ideire nehéz lett volna nemet mondani. Az elözetes szervezés palacsintájába került egy kis kosz, mert a MBYBK tagjai a stuttgarti…..
A Dorotheumos aukciók lezárulta után már csak az autópiac leírásával maradtam adós, ezt hagytam a végére, holott itt töltöttem a legtöbb időt. Megismerkedtem jópár emberrel,…..
Mindjárt ide is linkelem azt az ezeréves posztot, amikor azon vekengtem, hogy importáljam-e Ausztriába a Falcont és hogy miért nem. A vége ugyebár az lett, hogy a nehezen saccolható, de minden bizonnyal…..
Gyűlt-gyűlt bennem és végre kiírom magamból, az egyik legkedvesebb 190-esem történetét, ami temérdek pénzem, beleértve rengeteg tanulópénzt elvitt, sok-sok fejfájást és…..
Coupé-ügyben történt egy és más idén, de jelen poszt egy kamurestaurálási leírás lesz. Hogy mi történt idén? Hát, melegen nem mindig akart indulni, aztán volt olyan, hogy…..
Nézzétek, mit találtam ma reggel egy ipari terület zárt udvarán! Ugyan a legtöbb részlet már nyilvános, mégis érdekes közelről látni, hová fejlődik a baby Benz...
Úgy kezdjük a mesét, hogy amikor 2011. augusztusában elindultam Berlinbe, már ki-kihagyott a motor, mondhatnánk úgy is, hogy hol volt, hol nem volt ménes. Részterhelésen is, padlógázon is, mindezt gyertya- és…..
Hamár szóba került - mert szóba hoztam - a safety car kérdés, merthogy ma startol az idei Forma 1 szezon, végre. Szóval ha nem is a teljes történetet vesszük át, de legalább a Mercedes szempontból…..
Hamár szóba került - mert szóba hoztam - a safety car kérdés, merthogy ma startol az idei Forma 1 szezon, végre. Szóval ha nem is a teljes történetet vesszük át, de legalább a Mercedes szempontból lényeges gépeket, na. De hogy ne legyünk teljesen Merci-soviniszták, tágítsuk a…..
  Szép Napot Hölgyek-Urak! következzék egy képes beszámoló az idei Retro Classic-ról, Stuttgartból! Természetesen, ahogy azt az cím is mutatja,  a teljesség igénye nélkül, mivel egy valamirevaló klasszik-autó kedvelőnek ez a rendezvény ugyanis - legalábbis egy nap…..
  Szép Napot Hölgyek-Urak! következzék egy képes beszámoló az idei Retro Classic-ról, Stuttgartból! Természetesen, ahogy azt az cím is mutatja,  a teljesség igénye nélkül, mivel egy…..
Kezdődik megint a börzeszezon, gyúrunk is rá tervszerűen. Ízelítőnek egy pár kép a hangulatból, a tavaly őszi kedvenc helyszínünkről, a motorokra kihegyezve, mert azok is voltak ám dögivel. Sőt! Namost ha a szigetszentmiklósi veteránbörze mond valakinek valamit, azt kell…..
Kezdődik megint a börzeszezon, gyúrunk is rá tervszerűen. Ízelítőnek egy pár kép a hangulatból, a tavaly őszi kedvenc helyszínünkről, a motorokra kihegyezve, mert azok is voltak ám dögivel.…..
Nem vagyok egyedül talán, akiről elmondható, hogy a konzolok/PC-s játékok világa sokáig nem különösebben érintett meg, különösen nem az agresszív, ütök, rúgok és a pénzemet…..
Nem vagyok egyedül talán, akiről elmondható, hogy a konzolok/PC-s játékok világa sokáig nem különösebben érintett meg, különösen nem az agresszív, ütök, rúgok és a pénzemet szórom jellegű gémek . Aztán jött a Grand Theft Auto, amiről sokáig csak hallottam, de eljöve…..
Kisebbfajta szerencsével ér fel, hogy csak felületesen futottam át a kiállítást, és nem álltam le órákig beszélgetni minden Mercedest tartalmazó stand kiállítójával, valamint hogy…..
Az előző rész ott végződött, hogy hazataxiztam a Messezentrumból a szállásra. Se lehetőségem, se energiám- kedvem nem volt kinyomozni a tömegközlekedést, bár úgy sejtettem, nem ártana…..
A dolog úgy kezdődött, ahogy mindig szokott: ártatlan, hétköznapi események láncolata vezetett egy hosszabb kalandtúrához. Történt, hogy a fórumon még szeptemberben szervezkedés indult a Veterama…..
"Itt van az ősz, itt van újra / S szép, mint mindig énnekem / Tudja isten, hogy mi okból / Szeretem? de szeretem." Namármost ha a Mindenhatóval egy srófra jár az agyunk, akkor a költő a szezonzáró veteránbörzékre és várásokra gondolt... mármint hogy miért is szeretjük az…..