Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cleric

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy hete várunk arra, hogy megtudjuk, hová tűnt a két francia. De hiába. Nem derül ki semmi, a forgatókönyvírók valószínűleg elfelejtették, hogy egy panellakásnak csak egy bejárata van. Helyszínelés Kriszta szétlőtt lakásán, senki nem ért semmit. Kriszta magába roskadt. Nem…..
Áldja meg minden pogány isten érte, mert nagyon jókat lehet azon röhögni, ahogy Hollywood egyik nagy öregje osztja a jónépet. Paris és Lindsay is bekaphatja szerinte, mert felelőtlen kis köcsögök. ..
Egy hetet kellett várnunk arra, hogy megtudjuk, mit keres Denise Bordásnál. De most végre. Még lehetnek fordulatok a dologban, de most úgy tűnik, Denise tényleg önszántából jött, és tényleg azért, mert rájött, hogy a faterja műkincseken kívül fehér porban is utazik, és a…..
Nem is tudom, mikor kezdődött utoljára ennyire viccesen Tűzvonalban. Értelmiségi külsejű fickó halad az utcán, Olaszék megállnak mellette kocsival, aztán baseball ütőkkel agyba-főbe verik. Szót nem szólnak, miért, ami mondjuk érthető, de így szegény fószernak fingja…..
Az előző szériából ismeretlen ismerőseink, a szekrényesek bandája munkában. Naná, hogy szerencsétlen Pircsi őrmester lakását törik föl. Habár ezt a szekrényes poént nem értem. Az eddig egyik lakónak sem tűnt föl, hogy ha valakinek az ajtaja elé közvetlenül lebasznak egy…..
Az is nézze szerdán a Barátok köztöt, aki az elmúlt 4094 részt kihagyta! Tévétörténeti esemény ugyan nem lesz, a Jóban-rosszbanban szinte már a Woman Secret teljes őszi-téli kollekcióját bemutatták, sőt az RTL Klub szappanoperájában is volt már tinierotika, de akkor is, a…..
Van a magyar kereskedelmi televíziózásnak két kakukktojása: Winkler Róbert és Karotta. Hogy a francba kerülhettek ezek képernyőre - kérdezte a debil műsorokon edződött néző -, hiszen van agyuk, értenek valamihez, tudnak beszélni, szóval halmozottan hátrányos helyzetűnek…..
Ma reggel írtunk a 24, a Hősök és a Szökés sorsáról, de van még egy rakás sorozat, velük vajh mi lesz? Az LA Times és a thefutoncritic.com alapján most összeszedjük, hogy ki hogy áll, és ez kábé mire lesz elég. Nem elfeledni, hogy ha végetér a munkabeszüntetés, minden áll…..
Kaptunk egy levelet Annától, amiben arra kéri a T. kommentezőket, tanúsítsanak önmérsékletet a nemzeti-vallási-nemi viccelődésben. Konkrétabban az "ősi román szokás" frázisba szeretné, ha vmi távolabbi nemzetet behelyettesítenének. Köszönjük. Eloször is, hadd…..
Alapvetően azt, amit Xerxész a pireuszi buzibárban. Aki még ennél is részletesebben kiváncsi arra, milyen esélyei vannak egy fogyasztónak, aki éppen számítógépezik, amikor az ügyes munkások odakint belefúrnak a vezetékbe, az olvasson tovább élvezettel. A II. kerületben lakom,…..
Cleric 2007.08.29 11:39:00
w Hörrtévé 2007.04.06 22:17:00
Helyes és dicséretes, ha a szcientológia elleni küzdelembe minél több médium kapcsolódik be. A harcot azonban hátráltatja, ha közben fölöslegesen hazudunk. A szcientológusok beépültek a politikába, mondja a Célpont riportere, miután kitértek arra, hogy ez a gyanús szekta még a…..
w Helyreigazítás 2007.04.06 05:39:00
Üzent a Buta Fiú, nyilván megrettenve a haraszti zörgéstől, hogy őt holmi tévésre cserélné a párt. Most pedálozni kell. Intelme gyorsan, nyersen ért: ők bizony beperelik az Indexet, amiért úgy kommentáltuk Orbán Viktor Tápióbicskei Beszédét, miszerint „Orbán…..
w A peches szfinx 2007.03.09 04:00:00
Három kérdést engedett át az Alkotmánybíróság a Fidesz népszavazási kezdeményezéséből. A kormánybuktatásnak kapáltak. De összehozhatunk pár milliárdért egy nagyon keveseket érintő, érvénytelen referendumot. Hogy legyen-e a gazdáknak elővásárlási joguk a földre, nos,…..
w Malacka az űrben 2007.03.08 06:00:00
Hétvégén MDF-kongresszus és tisztújítás, vagyis Dávid Ibolyát újraválasztják. Az elnökasszony erről azt mondta a tévében, hogy ha több jelölt van, az tiszta idegesség, megviseli a pártot, fölösleges stressz, úgyhogy ő üdvözli, ha nincs más jelentkező. Divergencia Új…..
w Achtung, Panzer 2007.03.06 05:45:00
Nem derült, de nem is barna esőfelhőkkel terhes égből csapott le az antiszemitizmus gömbvilláma Gyurcsány Times-interjújával. Hogy ekkora még sose volt a zsidógyűlölet, és úton-útfélen szórólapoznak a nyilasok. Kérem a buta antiszemita röplapozókat, Dobrev Klárának…..