Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kőbárány

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Ennek is el kellett jönnie, de engem lepett meg a legjobban, hogy mi volt az, ami eljött. Köszönöm mindenkinek a lelkes kommentelgetést / értékelést / szünni nem akaró részvételi vágyat. Csak így tovább, fel fel huszárok, a csatára!..
 Rettenetes élmény volt megpróbálni elmagyarázni a rendkívül csinos jegyeladó csajnak, hogy miért megyek be egyedül egy gyerekfilmre este tízkor, de valahogy kimagyaráztam. Miközben jól hangzó és a pedofília hangulatát messze elkerülő érveket kerestem, jött a felismerés:…..
 Ki hitte volna hogy E.T. még visszatér a filmvászonra? Ki hitte volna, hogy távolléte alatt görcsös testépítésre és emberevésre adja a fejét? Ki hitte volna, hogy a "Szuper 8" ennyire jó lesz? Én biztos nem, azt hittem, már kinőttem az "önfejű kisgyerekek…..
MedIQ Élet az üveggömbben 2009.11.06 06:01:00
Van, aki az akváriumra esküszik, más a terráriumra, de mi a helyzet akkor, ha az élővilágot szeretnénk otthon modellezni? Az Ecosphere érdekes kezdeményezés. Ez egy üveggömbbe zárt élő, önmagát fenntartó ökoszisztéma. 1983-ban Loren Acker a NASA-nál járt, ott látta először…..
Jamie Saft barátomnak hála, sikerült rábukkannom egy videora, mely a lehető leszórakoztatóbb módon leplezi le a Prodigy: Smack my bitch up c. számának eredetét. Szorgalmazom az ilyen videok készítését, így az emberek például nem hiszik azt hogy a Daft Punk írta egy az egyben azt,…..
Vezetőket is keresünk, ha úgy gondolod képes vagy kiálni az Elsőzőkért akkor jelentkezz e-mailban, hogy te is szerkesztő, harcos lehess! Ez egy hagyomány, mellyet megpróbálnak kiírtani!Egy játék volt, deEz most már nem játék!Szent Háború!Kérem kedves olavsó, és harcos! Ez…..
Kőbárány 2009.10.24 18:48:57
Mandiner blog Hajrá, buzik! 2009.09.05 09:21:00
  Ezt a Meleg Méltóság Menete dolgot sohasem értettük. Az egy dolog, hogy valaki homár. Feltételezésünk szerint senki nem jókedvében lesz homár - legalábbis nekünk már volt néhányszor jó kedvünk, de egyszer sem lettünk azok -, biztos egy csomó macera is van a dologgal, meg…..
Aggasztónak tartják az Európai Bizottság szakbürokratái, hogy az európai államokban kiszámíthatatlanul, nagy ingadozásokkal alakulnak egy adott éven belül a születésnapok. Vannak olyan időszakok, amikor hagyományosan több gyerek születik, míg más időszakokban, például a…..
képhatás PusziLó 2009.07.24 15:03:00
 ..
NÉGYmadár KÖZérzetem 2009.07.15 13:52:00
Kőbárány 2009.07.26 22:49:03
Idegőrlő játék, ahogy az Index-videóban fogalmaznak és tényleg falhoz vágtam volna az első öt perc után. Utána azonban valami történt és addig nem tettem le, míg ki nem raktam. A játék lényege: van három műanyag gömbünk és hat kis színes golyónk. A legbelsőbb gömbön egy,…..
nagyM blog Prodigy a Big Weekenden 2009.05.11 16:45:00
A NME-n olvastam, hogy volt egy 5 perces szünet a koncerten, mert elszállt valami cucc Liam kütyüjei közül, de a Youtube-os videókon ennek nyoma sincs. Ja, és ma jelent meg a Warrior's Dance single! A fesztivál oldalán van egy 25 perces videó, de persze rákattintva a "not available…..
Úgy álltam neki a Crystal Method Divided By Night című új albumának, hogy napokig csak egy számot voltam hajlandó hallgatni róla. Azt viszont repeatelve, sokszor. Pedig nem rossz, de erre csak a harmadik nap jöttem rá, mikor háttérből hallgatva (értsd: fejhallgató a fejen, ordít…..
Kőbárány 2009.06.30 23:37:35
Vulgáris, sokkoló és kicseszettül vicces - így jellemezték három éve a Borat filmet.  Idén vajon a Brüno tud-e hasonló kritikákat, véleményeket felmutatni? Az előzetes vicces, de nem annyira, mint a Borat videóanyagai ("She's Natalja! She's my sister!"), azokon…..
Már sok éve kering a neten az vicces ábra az ember evolúciójáról, ami elég sanyarú képest fest a civilizáció testünkre gyakorolt hatásáról. Egyrészt ha az utolsó fázist nézzük a képen, akkor nem árt a számítógép környékét helyesen belőni (bár az ideális pozícióval…..
Vajon lehet-e bármilyen nemes ügyet egy kötélen lógó kislány képével népszerűsíteni? via: adrants ..
Heti bullshit vagy kommunista rinya?Mozgalom alakult a születések számának növelésére, véleményüknek - a cikk alapján - három alappillére van:1. a gyerek jó befektetés2. a fiatalok felelőtlenekEz csak kettő, tudom, a harmadik az általános szenvelgős félremagyarázás. Leírás…..
képhatás Tüntetés 1000. napja 2009.06.13 21:50:00
A kormányellenes tüntetés 1000. napja alkalmából, nagyszabású falunapot tartottak, a legnagyobb faluban! ..
Kőbárány 2009.06.14 23:19:34
Tudtad? Kreativitás elmélet! 6. 2009.05.22 11:56:00
A mostani részben, mit ad Isten, mutatunk egy fotót, egy olyan tárgyról, amelynek nem teljesen egyértelmű a funkciója. Az olvasónak azt a feladatot szánjuk, hogy találjon ki valami frappáns/ötletes/poénos funkciót az adott eszköznek, és ossza meg velünk komment formájában. Nem…..
Kőbárány 2009.05.24 20:08:44
Május 11-én jelenik meg a következő kislemez az Invaders Must Die-ról. A Warrior’s Dance-hez készült (kissé One Love-os utánérzésű) videó március 28-án debütált, majd április 3-tól a Myspace-re és a Youtube-ra is felkerült.A klipben a csapat három tagját három…..
A Prodigy 5 év után új albummal jelentkezik, ennek megfelelően az elmúlt hetekben újból a reflektorfénybe kerül az essex-i trió. Több interjú is készült velük mostanában, ezekből kettőt próbáltunk meg lefordítani az angolul nem annyira értő rajongók kedvéért. Akik tudnak…..
nagyM blog Prodigy a Szigeten! 2009.03.22 18:05:00
Ezaz! Igen!Ma bejelentették az Sziget fő fellépőinek a nevét. Vagyis az első adagot és igen, köztük van a Prodigy is. Nagyszínpad, természetesen.Lesz még Fatboy Slim és Pendulum is, de hogy őszinte legyek, ezek után már nem tudnak igazán meglepőt bejelenteni (max Orbital, de az meg…..
Kőbárány 2009.04.22 18:15:08