Regisztráció Blogot indítok
Adatok
türéshatár

0 bejegyzést írt és 124 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több cikket írtunk már a magyar utánpótlásról. Ezek általában nagy vihart kavartak. Áttekintő jelleggel még nem foglalkoztunk a helyzettel. Ezúttal foglalkozunk.A jégkorong utánpótlás-nevelés kérdése blogunkon markánsan először a Hári János svédországi sikereiről…..
Gazdára talált a zalaegerszegi jégcsarnok. A Markó Galéria Kft. 2009. április 21-én aláírta az adásvételi szerződést az MKB Bank Zrt.-vel. A szerződés aláírását követő harmadik napon a birtokba vétel is megtörtént. A tényeket és a terveket ismertetjük. A felszámolási…..
türéshatár 2009.05.11 17:31:20
@kispadosok: Egy igaz szó volt a hozzászólásodban:nélkületek,hánynom kell az olyan emberektől mint te vagy.
türéshatár 2009.05.11 20:57:10
@ZOOTTI: Igazad van,pénz,pénz,pénz,ez van nekik de semmi más.Köszönjük a Zalaegerszegi szülőknek,hogy itt lehettünk,további sikereket kívánunk a csapatnak.Hajrá Titánok!
Tíz év kemény munkájával eljutottunk oda, hogy komoly csapatokkal is fel tudjuk venni a versenyt, képesek vagyunk szoros eredményre. De amikor a szlovák meccsen 13 másodperc hiányzott a pontszerzéshez, akkor sem mondhattuk, hogy nem jogos a győzelmük. Egyetlen dologban voltunk…..
türéshatár 2009.05.10 11:17:07
türéshatár 2009.05.10 11:18:52
A kölyökbajnokság április 7-re kiírt bronzmeccsét a versenybíróság törölte, így véget ért az összes magyar versenysorozat. Az OB I. különdíjasairól írtunk a bajnokavatásról szóló cikkünkben, ezúttal a fiatalokról, a másodosztályról és a nőkről lesz szó.…..
Február elején az MKB Bank elfogadta az új tulajdonosjelölt ajánlatát. Ez azt jelenti, hogy a technikai részletek egyeztetése és a bank által előírt feltételek teljesítése esetén akár még ebben a hónapban rendeződhet a zalai jégpálya tulajdoni viszonya.Fendrik Zsolt ügyvéd a…..
Története legnagyobb sikerét érte el a HC Csíkszereda, amikor söpréssel megnyerte a Mol Ligát. Kurkó Jánossal, a HC fő támogatójával beszélgettünk, minden szóba került.A szombati győzelem után nagy ünneplést csaptak. "A csapat, a támogatók és a szurkolók egy része a…..
türéshatár 2009.03.08 00:26:31
@presi: Ez mind igaz amit leirtál!Csak nehogy visszajöjjön!