Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alp

44 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Londoni kalandtúra Nosztalgia! 2011.03.07 22:16:13
Hoppá mit találtam srácok!!!!És ez még él!! Annyira durva,milyen régen volt már ez is! Gondolkodom hogyan lehetne frappánsan lezárni, bár lehet hogy nem is kellene?..
Szóval minden és mindenki változik?Remélem én nem nagyon fogok bár gondolom ezt úgysem tudom elkerülni!Balázs én már keresztet vetettem rád,de akkor ezek szerint még követet az eseményeket bár egyre nagyobb távolságból!És mik voltak azok a hatalmas változások amik ennyire…..
Londoni kalandtúra Back to England 2009.04.13 17:41:56
Ismét Pozsony,ismét reptér de legalább most nem késik a gép! Jó volt itthon lenni maradnék is szivessen dehát most más az irány! Jó volt látni titeket,azthiszem megint emlékezetes buli kerekedett,várom fényképeket Zseni! Mondjuk teljesen más érzés most visszamenni mint…..
Ha minden király akkor holnap már otthon leszek,remélem nem felejtik el megtankolni a gépet!Rájöttem hogy itt meg kell szeretnem a focit,szóval szorgalamasan nézem a meccseket,ma is megyek az egyik pubba.Hallom otthon nyár van,itt is jó idő van napközben bár reggel és este még kell a…..
Cső! Te András téged most milyen számon lehet elérni,ma akartalak hívni de mindegyik csak sipol:D Szóval írd má le milyen számon vagy elérhető! Láttam tesódnál egyébként a golfról a képeket!Jobbulást! Szóval akkor balcsi a nyáron,király!Jó lenne kitalálni ha nem Siófok…..
Londoni kalandtúra Gratula! 2009.03.24 23:07:51
Bocsi hogy nem jelentkeztem de nem volt netem,szóval csak a laborban tudtam elolvasni mit írtok!Akkor András te lettél az első,egyszer mindennek eljön az ideje,az én időm még odébb van remélem:D Megszervezzük a legénybúcsút kurvákkal,droggal stb... Ha balaton összejön akkor akár…..
Londoni kalandtúra már tudom 2009.03.17 20:59:12
Már tudom mi a megoldás!Menjünk a Kupiékhoz ott biztos szivessen látnak minket és táncolhatok a Sindyvel ismét:D! Ma elátkozott napom volt minden gép megállt,először számítógép,aztán a scenner,végül a gép ami faragja zirkont az is megállt egy időre:D A Raoulék meg…..
Üdv! Szóval 9-én 23.30-kor száll le gép Pozonyban! Lehet Matyi hogy megharagszol rám de őszinte leszek,nekem ezen a nyáron szerintem nem lesz külföldi nyaralás! Mivel csak 2hétre tudok haza menni nem szeretnék abból 9vagy 10napot utazgatni! Aug3-án ráadásul a nagypapámnak és a…..
Londoni kalandtúra mit is írjak? 2009.03.14 17:36:45
Hmm először is kapjátok be,igazán írhatnátok többször!:D Na lényeg a lényeg már is számolok vissza hogy végre szombathelyi levegőt szívjak! Áronék nem jönnek,Tamás sem,és tesóm sem! Tesóm lezárta a dolgot a Massimoval nem látta már értelmét a dolognak!Ez van ezt ők…..
Na átköltöztem az új szobámba,ez már király.Egyedül azzal szívtam meg hogy alig van jelerősség szóval nagyon szar a net!:( Remélem jól telt mindenkinek a hétvége,nekem nem volt túl mozgalmas.Szombaton este a Massimoéknál voltam ő fözött,meg ittunk 1-2sört eldumálgattunk…..
Londoni kalandtúra Hungary 2009.03.06 23:23:54
Mostanában erőteljes honvágyat érzek,jó lenne már kicsit otthon lenni még olyan rohadt messze van a húsvét és az is csak 4nap!Szar hogy hétvégente nem tudok veletek menni!Amúgy a meló most jó,kiváncsi leszek mi lesz ebből a németországi kurzusból,bár a lényeg hogy a Raoul most…..
Látom nagyon ráuntatok a dologra,ja nem mindenki elfoglalt:D Balázska is már csak a salsa bűvöletében él! Hétvégén átköltözöm egy másik szobába,az már végre normális méretű és franciaágyam lesz juhhhé!:D  P.Gabi megigérte hogy meglátogat akkor talán végre…..
Londoni kalandtúra 11nap szabi:( 2009.03.03 21:54:00
Már akartam írni csak mindig elszáált az ihlet:D Na ma lezsiroztam a szabimat a húsvéton kívül máj.21-én megyek haza és 25-én vissza,aztán augusztus 1-2 hetében!Nem sok de ez van!Tudtam hogy ez lesz leírom milyen király idő van és erre megjön az eső! Szarrá is áztam míg haza…..
Londoni kalandtúra gyúrok vaze:D 2009.02.28 14:54:00
Na ma sikeresen beiratkoztam az egyik edzőterembe,mondjuk rendesen lerántottak,itt sem adják ingyen az izmot:D! Mostanában nagyon király idő van itt,már azt sem tudom mikor esett utoljára az eső,most persze hogy ezt leírtam biztos 40napig esni fog! Jövő szombaton végre elhúz a néger…..
Londoni kalandtúra Hova? 2009.02.26 21:33:00
Na akkor kitartok az augusztusnál,mert akkor ezek szerint az a legesélyesebb! Arról volt szó hogy összehozzuk ezt  a kisbuszos túrát,ha mégsem sikerülne,bennem is felvetődött az hogy mi lenne ha balatonon kibérelnék egy nagy házat és akkor valahol költségkímélőbb és talán…..
Londoni kalandtúra ?nyár 2009.02.25 23:40:00
Hahó! Na igen eltünt mindenki!Biztos ráuntatok a blogozásra gyorsan kapjátok össze magatok!:D Na a kérdésem a következő,nekem lassan elkéne döntenem hogy mikor megyek nyáron szabadságra amit igazából tőletek teszek függővé!Úgy gondoltam hogy augusztus első 2hete lenne a…..
Jó volt látni titeket srácok,szerencsére nem változtatok meg és ez jó:) Tényleg király lenne ha ti is itt élnétek mert akkor gyakrabban járhatnánk a strip-bárba:D Remélem Piri maradandó élményekkel gazdaodtál a magántánc által!:D Helló Papi megkaptam az sms-ed de mivel mondtad…..
Londoni kalandtúra ? 2009.02.18 21:56:00
Na örülök Ombre hogy ilyen frankón elbánsz a rohadék fémmel,tudtam hogy kemény vagy!Én most megint új feladatot kaptam hétfőig meg kell tanulnom kezelni a Zirkonos Cad-Cam gépet mert a csaj aki csinálja elutazik Dél-Afrikába kb.3hétre de lehet hogy több!Szóval most lesem a…..
Elvileg hajnalban elindul egy szombathelyi külötmény ide az Egyesült Parasztságba:D hozzám hogy enyhítsék magányomat! Sajnálom hogy nem tud jönni mindenki az lett volna csak az igazán nagy buli,de ami késik nem jön korán hogy Áronkánk szavait idézzem! Gondolom ők már alszanak…..
Na tegnap elmentünk a Krisztiánnal aki a kolegám egy házibuliba,nagyon király volt! Tisztára mint az amerikai pitében!Egy hatalmas házban volt,legalább 50 ember,persze ittak ahogy kellett,a csajok az asztalon táncoltak huh hihetetlen volt:D Sok magyar volt,volt köztük egy nagyon gáz…..
Londoni kalandtúra 1hónap 2009.02.12 22:57:00
Hihetetlen de már 1hónapja kint vagyok! Nagyon hiányoztok srácok,már várom hogy itt legyetek,sajnálom hogy nem lesz teljes a csapat,de majd húsvétkor!Nyugi Papa írj amikor akarsz,nincs gond! Ma megdicsérték a munkám hát azt kell hogy mondjam hogy ez annyira kellett már mint egy falat…..
Londoni kalandtúra megpihennék 2009.02.10 22:23:25
Jó hallani Áron hogy te is dolgozol és nem csak én gürizek! Hmm ma már fél7kor a helyemen ültem hogy végezzek a munkákkal és még így sem sikerült,néhe gondolkozom hogy dobok egy hasast a Temsebe:D Azt hiszem vennek kell egy teregetőt mert csak 2van a házban és persze mind2 foglalt…..