Regisztráció Blogot indítok
Adatok
twtf

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com A szopás szabadsága 2006.06.12 10:00:00
Lehet Gyurcsány Ferencet szeretni, én meg nem tilthatom senkinek; lehet lobogtatni a piros táblákat, sőt be is lehet lépni a pártba. Lehet Gyurcsány Ferencet porban csúszva tisztelni, mert mégiscsak miniszterelnök, akár lehet őt orákulumnak tekinteni is; sőt az valószínűleg segít…..
twtf 2006.06.12 18:57:30
A Pannonpuma még mindig él, csak közben kiderült, hogy kicsit sovány, izomtalan és egyáltalán nem olyan fürge.
A gazdaság meg még mindig dübörög, csak egyhelyben.
Nem tudom, hogy érdemes-e a másik oldal vezetőjéről kijelenteni, hogy veszélyes a demokráciára, mikor a választások előtt az emberek nem tudhatták meg, hogy áll az államkassza, mert az "befolyásolhatja a "választások eredményét". Igazuk is van. Én se akarok egy olyan országban élni, ahol a kormányokat aszerint ítélik meg, hogy épp mennyit, meg mire költenek.

A másik oldal (a Fideszesebbik része) elment egy olyan irányba, ami már a sárdobálás kategóriája. Elvesztették a méltóságukat, és azok fordulnak el emiatt tőlük, akiket megcéloznak.

Az MDF-el egy bajom van csupán, hogy a reklámaikon nagybetűkkel hirdették például, hogy aki nyugodt karácsonyt akar, szavazzon rájuk sugallva ezzel, hogy karácsony idején lesz közük a kormányzáshoz. Később kimondták, hogy senkivel nem kívánnak koalícióra lépni. Csak arra vagyok kíváncsi, hogy miért nem "szavazzon minket ellenzékbe", vagy ehhez hasonló szlogenekkel hirdették magukat.

A fentiek csak szemelvények voltak a hazai politikából. Összegezve: a hazudozás, a másikra köpködés, a megtévesztés hozzátartozik a Parlament itthoni és külföldi intézményéhez. Az, hogy itthon ez még pofátlanabbul folyik, mint mondjuk más demokráciákban, az más kérdés. Szerintem ezzel egy kiváló, konzekvens, tájékozott riporterrel készített interjú után sem hagynának fel. A gazdaság meg szarban van. Aki kicsit is odafigyel, az láthatta ezt a választások előtt is. Nem lenne kisebb szarban egy OV alatt sem jelenleg. Vezető politikusok egybehangzó véleménye, hogy Megyó 100 napos programján csúszott a legnagyobbat a nemzet tárcája. Rájuk se kell ujjal mutogatni, mert a 100 napos program miatt szavazták meg őket, ők meg teljesítették (máramennyit). Ha mi, szavazópolgárok józanok vagyunk, akkor nem vennénk be olyan programokat, amik rohadtul nem reálisak. Mert a saját bőrünkön is tapasztalhatjuk, hogy esetleg amit Megyó Petyától "kaptunk", az most a "reform"intézkedéseknek köszönhetően visszakerül az államhoz.
Még pár óra, és indul a foci-vb, és egy hónapon keresztül ugyanazt a stúdiót bámulhatjuk majd a mérkőzések szüneteiben. Mi most egy kicsivel hamarabb megmutatjuk, hogy honnan is kommentálják majd az eseményeket, és hol szabadkozik majd a műsorvezető, hogy akadozik a hang és…..