Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nagylalo

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Forrás: homologue.hu Alakulnak a Rákóczi tengely csomópontjai. A Ferenciek teréről már tudjuk, hogy fog kinézni hamarosan, az Astoria kaputérsége félig készen van és a BKK már a Baross térről is kidobott egy látványtervet nem is olyan rég:    Katt a…..
nagylalo 2013.02.12 11:41:09
@Hurri Kán: A jobbra kanyarodó autók nem kavircolnak be a buszsávba és nem tartják fel a buszt. Plusz az "élelmesebb" sofőrök sem merik használni a belső buszsávot, az azért jóval feltűnőbb. (Nem lehet jobbra indexelve az elkanyarodási szándékkal takarózni.)
Ütköztem egy trolival. Nem lett bajom, de a bicikli tropára ment. Egyikünk sem volt hibás. A sofőr kiszállt, megnézte, hogy jól vagyok, hívtunk helyszínelőt. Amíg lement a stressz, gyorsan megbeszéltük, mit gondol, mi lesz a BKV-val a Fidesz alatt.A helyszínelők kijöttek,…..
A magyar androidhungary.com csapata egy újfajta módszert fejlesztett ki, amely segítségével itthonról is elérhető lesz az Android Market a telefon rootolása, és egyéb trükkök nélkül.Egyelőre bétateszt állapotban tart a dolog, tesztelőnek az oldalon lehet jelentkezni egy…..
nagylalo 2010.08.17 14:30:33
@Gery.Greyhound: hm, a generált jelszó érdekes, nekem is a usernevem első 4 betűje + "7ah"
Praxis Egy évig szenvedett 2010.05.02 09:23:00
Tisztelt Praxis Blog!A következő történet a húgommal esett meg.Pont egy éve sportolás közben megsérült a hugica lába. Fájlalta a bokáját, de méginkább a térdét. Pár nap pihentetés után világossá vált, hogy valami nincs rendben, ugyanis még mindig nem tudott ráállni a jobb…..
nagylalo 2010.05.02 19:34:38
@Gatts: a magán MR vizsgálat 25ezer ft (ami sztm nem drága, ha az ember térdéről van szó). Én délelőtt telefonáltam, délutánra megvolt az időpont. Hogy hol, azt nem reklámozom, de elég könnyű megtalálni.
nagylalo 2010.05.02 19:38:15
@Schulteisz, az ikrek: A harmadik: Dr. Béres György. saját klinikáján 15ezer egy éjszaka ellátás, a műtétet a tb fizetni, hálapénz hangsúlyozottan nincs. Magyarul szállodai körülmények között, kedves nővérekkel, patyolattiszta mosdóval, profi orvosokkal 15-ből megvan akár egy keresztszalag-pótlás is. Ennél sokkal többet "illik" otthagyni hálapénzként az állami kórházakban.
Bocs a reklámért, de engem 2 hónapja műtött és teljesen meg voltam elégedve.
nagylalo 2010.05.02 21:31:05
@adamantium: durva. no mindegy, nekem egyelőre úgy tűnik, szerencsém volt.
A bama.hu cikkének felolvasása nyomán a hüledezés hulláma futott végig itt a munkelyemen. Tessék, most Ti jöttök:  "A Citrom utcai rövidárukereskedésben egyik nap megjelent egy hölgy. Az eladó, Mármarosi József elmondása szerint egy gyerekkabátot tartott a kezében, s…..
nagylalo 2009.03.18 18:48:00
@Félkupica_Fehér_Főnök:
ez egy ezeréves urban legend. persze ettől még lehet igaz.

kimegy-visszajön kérdés: hivatalosan így zajlik az ellenőrzés, a jegyzőkönyvbe is beleveszik: "próbavásárlást hajtottam végre 250 ft értékben. nyugtát kaptam. az üzletet elhagytam, majd visszatértem és igazoltam magam" kb így.
gondolom azért, hogy ne lehessen azt mondani, hogy épp utána akart szólni, hogy hé, itt hagyta a nyugtát.

az meg, hogy adott-e nyugtát, nem azon múlik, hogy eldobta-e a revizor, hanem visszaellenőrizhető a másodpéldányon vagy a pénztárgép memóriájában.
nagylalo 2009.03.18 19:03:18
@Noname Cowboy:
na igen. de ilyenkor nyilván nem írjuk alá a jegyzőkönyvet, hogy ok, csengetünk az apehnak 1,05 misit, hanem azt vetetjük jegyzőkönyvbe, ami történt. tanúkkal meg minden. és várunk.

aztán megkapjuk a határozatot 1 helyett 2 misiről plusz kamatok stb, és rájövünk, hogy bármit csinálunk, úgyis a f*sz rossz oldalán állunk.
nagylalo 2009.03.18 19:05:25
@Önjáró Talajgyalu:
igen, ez ismerős.
10 nappal határidő után még nincs befizetve a 250ezernyi áfa, már jön az inkasszó.
akkor a "nagyok" hogy a fenébe csinálnak milliárdos adóhiányokat??
Hagyjatok magatoknak egy kis időt, amíg összerakjátok a címet. Sándor ugyanis érdekes dolgot látott nemrég, aminek kapcsán várjuk tőletek az összeesküvés elméleteket! A minap olyan vérlázító történet szemtanúja voltam, amit mindenképpen szeretnék Önökkel megosztani. A…..
A Dráva utcába épült bicikliút balesetveszélyes, logikátlan és még drága is. ..
Vannak, akik felnőtt aggyal fejjel még mindig azt hiszik, hogy a Télapó tojja a húsvét tojást, az államnak meg van valahol a pincében egy rakás zséje, és az a dolga, hogy ezt annak rendje s módja szerint szétossza a nép között. Ehelyett meg a csúnyacsúnya kormány jó lenyúlja a…..
Gábort meggyőzte a Másolófutár honlapján olvasott 130 Ft-os ár, végül mégis 750 Ft-ot fizetett a karácsonyi ajándéknak szánt naptár bespirálozásáért. Az ár növekedését az akasztóval, az elő- és hátlappal, valamint az 50 %-os ÁFA rászámolásával magyarázták.Saját…..