Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dpcs

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kisvasút.hu, a Kisvasutak Baráti Körének honlapja úgy tudja, nem szűnik meg szombaton a közlekedés a Balatonfenyves-Somogyszentpál keskenynyomközű vasútvonalon sem, vagyis a „29 és fél” szakaszt tartalmazó halállista a tegnapi rövidülés után ismét kurtább lett.A…..
dpcs 2009.12.13 12:43:17
@vagtomek: Gyakran utazok Székesfehérvárról Szlovákiába. Akár többet nem is kéne mondanom.
Kiegészítem még annyival, hogy az első vonatról még minden vonatot el lehetett érni az ország belseje felé (a korareggeli Komárom-Érsekújvár vonat elérésével) valamint visszafelé is kényelmesen vissza lehetett jönni (bár viszonylag korán, 8-kor eljött az utolsó vonat Fehérvár felé.)
Most meg az első busszal már pont nem lehet elérni a jó csatlakozásokat, az utolsó (!) meg egyszerűen tökéletesen használhatatlan.
   Osztottam, szoroztam, összeadtam, kivontam és úgy döntöttem átrendezem egy kicsit Budapestet, úgyamúgy térképügyileg. Leginkább ismert amerikai városrészeket és kerületeket adtam hozzá és vontam össze Budapestieket. Ezentúl (jó egósan) én már csak így fogom…..
Egy 7*24 órában dolgozó vállalatnál miért kell a munkaidőhöz ragaszkodni? Idén nincs szerencsém a nyomtatott menetrend megvásárlásával. Már másodszor próbálkoztam, ezúttal a Nyugatiban. Számomra most derült ki, hogy ott csak munkaidőben árulják, talán hétköznap 7-15-ig. De…..