Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mckinley

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerző: Papp-Felber Anita Amikor középiskolás koromban megkérdeztek a jövőképemről, nem az volt előttem, hogy egy idegen országban, egy idegen kultúrával ismerkedve, sok kompromisszummal a puttonyomban takarítok, vagy állok egy pultban. Nekem más terveim voltak. A segítő szakmát választottam, és…..
A legtöbbünk számára Izland a bakancslista egyik előkelő helyét foglalja el. Ha már volt, akkor azért, ha még nem, akkor meg azért. De tudod-e, hogy mire figyelj, hogyan utazz, hogy a lehetőségekhez képest a legtöbbet hozd ki az utadból?..
Mckinley 2017.04.19 13:42:54
@calvin&hobbes: Huh mindenfele voltam, kb 250 kmt turaztunk gyalog es 2000 kmt vezettunk 8 nap alatt :D 2x voltam eddig, masodjara volt a satoros tema. Napokat toltottunk az eyjafjallajökull mogott turazgatva, eszmeletlen meno hely sehol senki es a latvany elmebeteg. Þórsmörk nem hiaba van benne a vilag 10 legjobb turautvonalaban. A latvany agyoncsap :D

Mindenki azt mondta, hogy nincs jegbarlang mar aprilisban, haaat: 63.664977, -19.621389 de ha radomlik es kinyiffansz en szoltam, hogy veszelyes es csak sajat felelossegre. 150mt mentunk befele, eszmeletlen elmeny. Teny, hogy oda be is kell jutni, mi ezzel csapattuk:
ice-rovers.is/wp-content/uploads/2014/07/IMG_6921.jpg pont azzal a kek autoval ami ott all. Ja es koszi nem kerem senkitol a gazdag kocsog kommenteket, 1 evet dolgoztam, hogy negyed magammal kifizessem az auto berleti dijjat. Ami 125.000 ft volt per fo Benzin pedig tovabbi 60.

Az egesz ut kijott 8 nap 300bol repjegyestul.

Ami pedig a hideget illeti tervezni kell. Derekalj a satorba, plusz pokroc amit ra lehet teriteni a halozsakra, de a legjobb mindig az volt, amikor probaltunk melegvizes forrasok mellett aludni, igy aludtunk 3x is fent itt: 64.031728, -21.215835

Kepzeld el a kovetkezot: minusz 10 fok, de te bent ulsz a 38 fokos forro vizben, kezedben a sor es felnezel a tiszta egboltra, ahol egy 2 nappal korabbi G5/s napkitores miatt 9 oran keresztul GIGA aurora tancol az egen :) Jo volt.

Delen Höfn-ig mentunk es onnan turaztunk, meg sem tudom nevezni a helyeket ahol voltunk :D
A vákuumzacskóban lassú "tűzön" főzés számos előnyéről írtam már a múltkor is, most jöjjön még néhány érdekesség a témában. Bár alapvetően a húsok tűnnek a legfontosabb szuvidálni valónak, és tényleg hihetetlenül jó eredményt lehet elérni akár a legolcsóbb…..
Mckinley 2013.12.21 08:54:35
sajnos nem szabadalmaztathatom, mert nem az én ötletem, itt a részletes leírás: fns.csokolade.hu/2013/10/29/sous-vide-falura/

Természetesen nem kell hozzá, 3d nyomtatott tartó, csak nem lesz szép legfeljebb rízsfőző cucc párezer forint, kábelezés is 2.000. Még annyi, hogy a szabályozó elektronika a linkelt oldalon tök jó, csak rohadt sok idő míg ideér!
A sütinyalóka vagy cake pop készítése egyáltalán nem bonyolult, sokan kérték, hogy áruljuk el a titkos receptet (ami egyáltalán nem titkos, csak még nem annyira ismert itthon), ezért itt most megosztjuk a tapasztalatainkat, hogy ti is bátran kísérletezzetek... Az ötlet…..
Aki kóstolta már, nem nagyon vitázik rajta, hogy szuper-e a vietnami kávé, engem még az sem zavar benne, hogy édes, pedig alapvetően feketén iszom mindenhol a kávémat, kivéve a római Sant'Eustachio kávézót, mert ott már egyből cukorral készítik.Ilyen, amikor nagyon úri helyen…..
Nyilván nem lehetséges ezekben a napokban medvehagyma nélküli posztot írni, ezért - meg főleg azért, mert a Fény utcai piacon vettem - csináltam egy finom medvehagymás puliszkát (itt egy recept hozzá, tettem bele összevagdosva pár levél medvehagymát, nagyon finom bele és jól is…..
Mckinley 2012.04.03 10:10:48
@világevő: Az rendben, hogy elfogadod az információt amit írt az előző hozzászóló, de nem kaptál agyvérzést, hogy egy 7000 forintos Tefal serpenyő ugyanolyan jó ha nem jobb, mint amit vettél és gyakorlatilag elloptak tőled 20.000 forintot?
Ha a paprikaspray már elég fojtogató, akkor kisebb-nagyobb tömegdemonstrációkon még mindig szokták az ő nevét skandálva hergelni a rendőröket. Az RTL Klub főzőműsorba hívta, a Hot pedig a halott rendőr családjának barátját is felhívta, hogy ne csak egy DJ legyen, aki almás…..
Mckinley 2009.10.02 11:40:04
Császár Előd 1998. december 17-én délután fél négy tájban 95-100 kilométeres sebességgel haladt BMW-jével azon az útszakaszon, ahol a Pasaréti út betorkollik a Szilágyi Erzsébet fasorba. A megengedett sebesség ötven kilométer lett volna. Császár egy hirtelen kormánymozdulatnál elvesztette uralmát az autó felett, s összeütközött a vele szemben közlekedő rendőrkocsival. Az autót vezető 25 éves rendőrtiszt meghalt, utasa és a popénekes könnyebben megsérült.

A Pesti Központi Kerületi Bíróság Császár Elődöt halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt találta bűnösnek. A popénekest ezért egyévi letöltendő fogházra ítélte, továbbá négy évig eltiltotta a közúti járművezetéstől. A bíróság a rendkívül súlyos KRESZ-szabálysértés miatt nem látott lehetőséget a büntetés felfüggesztésére.

A Fővárosi Bíróságon pénteken kezdődött perben az ügyész súlyosbításért, a vádlott és védője felmentésért, illetve enyhítésért fellebbezett. – Átéltem azoknak a fájdalmát, akik egy családtagjukat vesztették el – fogalmazott Császár az utolsó szó jogán. Az elmúlt két és fél évben – folytatta – többször megfenyegettek, az utcán megjegyzéseket tesznek rám, ha pedig közúti ellenőrzéskor megállítják azt az autót, amelynek én utasa vagyok, a vezető biztos számíthat valami kellemetlenségre. A popsztár azt is elmondta, hogy előadói karrierje kettétört, magánélete csődbe ment, anyagi nehézségei miatt el kellett adnia lakását.

A Fővárosi Bíróság jogerős ítéletében 1 év 6 hónap fogházbüntetésre ítélte Császár Elődöt, azonban a büntetés végrehajtását három év próbaidőre felfüggesztette. A testület fenntartotta a járművezetéstől való eltiltást, s ezen túlmenően 100 ezer forint pénzmellékbüntetést is kiszabott. A bíróság hangsúlyozta: a popénekes csakis annak köszönheti a viszonylag enyhe büntetést, hogy először áll bíróság előtt, ám legközelebb már számítania kell az igazságszolgáltatás szigorára.

Császár Előd a tárgyalás után úgy nyilatkozott az újságíróknak, hogy már az eljárás kezdetén elhatározta, bármi lesz az ítélet, elfogadja, hisz mást úgysem tehet. – A jogerős ítélet nyomán azonban nem könnyebbültem meg, hiszen azzal a tudattal kell együtt élnem, hogy találkoztam egy ember halálával – fogalmazott Császár Előd.
T-Mobile-os kapcsolataim megerősítették, hogy május elsejétől új ikon csomagot vezet be a hazai vállalat. Az ikon 200-as díjszabás továbbra is csak iPhone-nal kérhető, és a nevéből következően olcsóbb is lesz, mint a mostani ajánlatok. A 200 a lebeszélető percek számára utal,…..
Appleblog Apple Store Down 2009.03.11 12:23:00
Atya-úr-isten. A hónapban már másodszor zárt be az Apple Store. Mi várhat még ránk az új Macek után? Mi lehet a rejtély kulcsa? Talán egy pattogó Time Capsule? Egy robbanó iPod? Izgalmak, már megint ezek az izgalmak...