Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nem vagyok fideszes

0 bejegyzést írt és 3946 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 foto: ustream A legviccesebb mindig az, amikor a hibát keressük. Sajnos kismagyar valóságunkban ez jellemzően mindig meg is van. Most éppen itt van: A'lmos. Tényleg egy percig sem tűnt fel senkinek, hogy az egésznek semmi értelme? Miért erőltetünk valamit, ha nem is figyelünk rá?…..
Nem vagyok fideszes 2013.08.19 18:12:26
@♔batyu♔:

Öcsi, ha már ekkora kurva nagy magyar vagy, mi volna, ha nem gyilkolnád a nyelvet és megtanulnád, hogy mi a különbség az "egyenlőre" és az "egyelőre" között?
Nem vagyok fideszes 2013.08.19 18:27:01
@♔batyu♔:

Ciki, hogy még magyarul sem tudtok, turbómagyarkáim? :-D El is hiszem. Ha gondoljátok, küldök az égési sebeitekre egy kis orbáncfűkrémet. :-D

@Antikommunista, antiszemita:

De szánalmasan hülye vagy, erre is rákeféltél:

www.google.hu/?gws_rd=cr#bav=on.2,or.r_cp.r_qf.&fp=23230be564fbdbbf&q=vessz%C5%91+%C3%A9s+el%C5%91tt

Imádom égetni a nagypofájú, de síkhülye csapatotokat. Féltéglával veritek a melleteket, hogy mekkora magyarok vagytok, miközben általános iskola hatodikban már simán bukta járna nektek nyelvtanból. Szánalom.

Pá, további kellemes őrjöngést! :-D
Bár korábban az MTI-nek még tagadta, a Petőfi utca kérdésére már közvetve megerősítette Juhász Oszkár jobbikos polgármester, hogy ő maga szerepel az ATV-n lehozott „polgárháborús” hangfelvételen. Polgárháborúra készül Gyöngyöspata jobbikos polgármestere -…..
Nem vagyok fideszes 2012.04.20 00:10:08
@Mohamed:

Édes szívem, te még mindig nem érted, ezért kifejtem (mondjuk miért is értenéd, dzsobbikos vagy, ott nem kell érteni, csak hinni, de azt vakon).

Undorodom azoktól, akik vélt sérelmeikért bosszúból ártatlan embereket ölnének halomra.

Így azt a német nácit, aki azt hitte, hogy az apja azért nem lett iparmágnás, csak szimpla szatócs, mert a zsidók tehetnek mindenről.

Azt a Breiviket, aki azt hitte, hogy azok a muszlim bevándorlók is ártani akarnak neki, akik becsületesen dolgoznak Norvégiában és pusztán békében, biztonságban akarnak élni.

Azt az amerikai katonát, aki azt hitte, hogy az iraki/afgán civilekkel bármit megtehet, mert ők is felelősek 9/11-ért, pedig dehogy.

Azt a az elmebeteget, aki azt hitte, hogy király dolog New Yorkban felhőkarcolókba gépet vezetni, mert ugyan rengeteg ártatlan ember is meghal, a Nagy Sátán testén ez sebet ejt.

Azt, aki a moszkvai metrón robbantott, megölve azt, akinek semmi köze sem volt a csecsenföldi harcokhoz.

Azt, aki örömmel erőszakolt meg szovjet katonaként magyar/cseh/német/horvát asszonyokat, mert azt hitte, hogy neki ezt szabad.

Azt, aki tisztességes cigány embereket lelőtt, mert azt hitte, hogy neki Marian Cozma haláláért minden cigányt lelőhet.

Azt, aki polgámesterként zsidókat, cigányokat, négereket halomra lőne.

Érted már, te szerencsétlen?
Nem vagyok fideszes 2012.04.20 00:15:01
@sárkányfő:

"Nemcsak begőzölt, vérszagra élvező nácik, de kretén idióták is..."

Pontosan.
Nem vagyok fideszes 2012.04.20 00:35:40
@Mohamed:

"Nos az tehát akkor mindenki ellenség?"

Nem, dehogy. Az, aki szerencsétlen átlagembereket akar ölni.

"csak azért kérdem mert az előbb még bush ördögtengely teoriáját védted?"

Sosem állítottam ilyesmit, szokásos dzsobbikos módjára hazudsz, de ezt már megszoktam.

"Másrészt a 9/11-el ellentétben(amhez talám a muszlimoknak semmi közük nem volt)vagy breivikkel ellentétben"

Ja, hogy imádsz hinni elmebeteg összeesküvés-elméletekben. Oké, akkor higgy.

"A cigány gyilkosságnak nem sok köze volt cozmához már ha tényleg az volt mert valahogy ott is ott van a titkoszolgálati szál ami azért gyanakodásra ad okot.
"

Akkor gyanakodj, lásd 9/11 szál.

"A gárda nem a cigány írtás végett ment oda hanem mert a falusiak hívták ,érted?"

Ja, csak véletlenül arra járt. Összefüggés semmi, nem is tartoztak egy akólba, semmi közük egymáshoz. Ahha, én meg most néztem végig, ahogy Vona (Zazrivecz) Gábort seggbekúrta egy kandisznó.

"Másrészt én azt kérdeztem hogy politikailag kit tekintsek elenségnek int azt fetebb írták
és nem azt hogy te kitől undorodsz az a te magán ügyed."

Az meg a te magányügyed, hogy kit tekintesz te ellenségnek.

"én is undorodom attól aki csak rinyál de nem merne semmit tenni mert akkor csúna gonosz rosszá válik és inkább otthon ül a fotelban,"

Nem hallottam sem rólad, sem másokról, akik pl. Gyurcsányt, aki állítólag a megtestesült sátán, megölte volna, holott erről pofáztok 2004 óta. Fostos, szarházi, beszari kis fotelforradalmárok vagytok ti mind. Undorodhatsz magatoktól.

"de mutogatni azt tud arra aki tenni próbál mert pl. az ő csakádja is fenyegetettségben él napi szinten"

Hát, kispajtás, talán menj el rendőrnek, majd JOGÁLLAMI keretek között próbálj megoldást keresni.

Ideje aludnom, próbáld meg felfogni azt, amit írtam. Ha nem megy (nem fog) szavazz továbbra is a dzsobbikra.
Sosem hittem volna, hogy valaha is Bayer Zsolttal egy véleményen leszek valamiben. És most mégis úgy tűnik, hogy szombaton együtt fogunk menetelni. Nem mintha ettől megváltozna a mélyen elítélő véleményem róla, a stílusáról és az egész elrugaszkodott politikai…..
Nem vagyok fideszes 2012.01.21 17:46:50
@különvélemény:

Mutasd meg szépen, hogy hol fasisztáztam, kis barátom, ha meg nem tudod (mert nem volt ilyen), akkor kussolj szépen, mint szar a gazban, mert ezt (is) biza' nagyon csúnyán benézted.
Nem vagyok fideszes 2012.01.21 17:52:14
@különvélemény:

Tehát bebuktad. Ennyit rólad, az én lelki békémért meg kár aggódnod.

csókollak
  Úgy tűnik, nem tarthat rendezvényt az Egymillióan a magyar sajtószabadságért csoport a megszokott, Szabad sajtó úti helyszínen, mivel azt lefoglalta a Fővárosi Önkormányzat. Sőt, mint kiderült, nem csak azt – és nem csak a Fővárosi Önkormányzat. Ahogy a…..
Nem vagyok fideszes 2012.01.20 15:01:36
@Dr. Borenbukk:

Erre én is kíváncsi volnék...
Nem vagyok fideszes 2012.01.20 15:51:00
@EMU: @dr lecsekkoltam palihd agár miniszer:

Kb. erről van itten nagybaszó. :-)
Remek elképzeléssel rukkolt elő a NER-birodalom Nemzeti Jövőkutató és Népességszívató Hatósága.Az elgondolás lényege a hetet egy csapásra doktrínán alapul:- toldozzuk vele valahogy, valamennyire a büdzsét,- tüntessünk el minél több, az előző, demokratikus köztársaságra…..
törökgáborelemez 431. Új nap 2012.01.20 01:00:00
A kockázati felár csökkenése és a forint árfolyamának erősödése egyaránt azt jelzi, hogy a világ a magyar kormány alkalmazkodását olvassa ki az elmúlt napok történéseiből. Lesz megállapodás az IMF-EU párossal, mert az Orbán-kormány végül mégis beadja a derekát, és…..
Nem vagyok fideszes 2012.01.20 01:56:12
@wowerman:

8 éven át hergelte a droidjait, a folyamatos ellenségkép fenntartása tartotta össze a nyájat, ami ellen lehetett mindig jól felháborodni, aminek nagy kegyesen persze az élére állt. Amikor kormányra került, kellett új ellenség, ennyi a magyarázat.
Nem vagyok fideszes 2012.01.20 02:14:17
@Chigavera:

+1 like
Nem vagyok fideszes 2012.01.20 02:43:40
Egyébként a szélkakasságról:

Hamár homár, alljon itt akkor néhány idézet Kedves Vezetőnk, Orbán Viktor "mindig igazat mondó" miniterelnükönk szájából/tollából:

"A hozzám legközelebb állók, Kövér László és Fodor Gábor velem együtt egyfajta szociálliberális meggyőződésűek. A Századvég című lapunknál ugyanakkor dolgoznak olyan reformkommunista szerkesztők is, mint Stumpf István és Wéber Attila. Őket változatlanul barátaimnak tartom, de egyszersmind politikai ellenfeleimnek is." (HVG, 1989. augusztus 26.)

"...vannak-e garanciák arra nézve, hogy az egyházak nem avatkoznak be közvetlenül a politikai életbe, nem gyakorolnak közvetlen befolyást az államra? Ez a kérdés." (Parlamenti jegyzőkönyv, 1991. július 4.)

"...összességében az MDF egy olyan elkorhadt, régi világot képvisel, ami soha többé nem fog Magyarországra visszatérni. [...] a XX. század végi modern társadalomtól idegen az a gondolatvilág, amellyel kéretlenül boldogítani akarják a nemzetet. [Az MDF] a társadalommal szemben keres politikai szövetségest az egyházakban. [...] vajmi kevés esély van arra, hogy a kormánykoalíció pártjaiból korszerű konzervatív párt alakuljon ki" (A Fidesz pécsi kongresszusa, 1992. május)

"A Fidesznek igenis van elvi kiindulópontja... a modern XX. század végi liberalizmus."

"Egyszer már volt részünk ilyen mocskos kampányban, ahol lezsidózták és lekommunistázták az ellenzéket. Ennek azonban egyszer s mindenkorra vége, ezt mégegyszer nem engedheti meg magának az MDF."

"Ennek az országnak a sorsát csak egy polgári középerőkből álló kormány tudja megnyugtatóan rendezni. Olyan polgári liberális kormány, amely... nem enged sem egy jobb-, sem egy baloldali etatista gazdaságpolitika csábításának. Csak egy ilyen liberális kormány látszik alkalmasnak arra, hogy megértesse a polgárokkal, hogy a privatizáció lehetőség, hogy meggyőzze őket arról, hogy minden olyannyira várt intézkedés - legyen szó nyugdíjról, gyedről, családi pótlékról, munkanélküli-segélyről - csak akkor lehetséges, ha előteremtjük hozzá a szükséges pénzt. Márpedig pénz csak piacgazdaságban terem, pénz és piac pedig nincs a pénzforgatáshoz értő vállalkozók, tőkések nélkül... Hangulatkeltés folyik a bankárok, a bankok, a pénztőke és a nemzetközi pénzügyi intézmények ellen... Egy liberális kormány képes lesz arra, hogy kíméletlenül szembeszálljon az... idegengyűlölettel.."

"A populizmus élő klasszikusai szájában a "liberális" szó káromkodás, szitok. A liberálisok ugyanis szabadságot követelnek a népnek, hogy vállalkozhasson és választhasson. A populisták ellenben fel akarják emelni a népet... Ezért vonzódtak a populisták mindig az állam gyámkodó hatalmához"

"A radikális jobboldal nemzetiségi politikája patetikus magyarkodásban, hazafias frázisokban... merül ki. Visszaélnek a nemzeti retorikával, valójában nemzetellenes politikát folytatnak... Csak olyan liberális pártok érdemlik meg, hogy talpon maradjanak ebben az országban, amelyek képesek választ adni arra a politikai kihívásra, amelyet a határainkon kívül élő magyarok iránti felelősség jelent... Ugyanakkor egyetlen magyar kormány sem érezheti felhatalmazva magát arra, hogy a kisebbségek iránti politikai felelősséget átvállalja a határainkon kívül élő magyarok politikai szervezeteitől."

"A nacionalizmus... és a politikai demagógia újjáéledését, az autoriter nosztalgia és a politikai szélsőségek fölerősödését tapasztaljuk az egész térségben. Ez az új, a szélsőjobb elvakult, demokráciaellenes erői által szított és a megnövekedett szociális feszültségeket kihasználó radikalizmus rendkívül veszélyes. A radikalizmus ma egészen mást jelent, mint tegnap. A tegnap radikalizmusa a demokrácia kiépítéséért és az emberi szabadságjogokért küzdött, a mai radikálisok pedig megpróbálják lerombolni a demokratikus rendszert."

"Aki ma életkörülményeink gyors javulását ígéri, hazudik... Ha szembefordulunk a többpárti parlamentáris demokrácia intézményeivel, akkor helyette valami más fog következni Magyarországon... A parlamentáris demokráciánál csak rosszabb megoldás létezik... a parlamentáris demokrácián kívül minden más rendszer szükségszerűen vezet az egyén szabadságának elvesztéséhez..."

"Nem azért dolgozott-e az elmúlt nyolc évben a társadalom, hogy soha többé ne legyen olyan kormányfője Magyarországnak, aki nyugodtan kijelentheti: rajta kívül nincs más alternatíva. Aki ezt állítja, az nem kormányozni, hanem uralkodni akar."

...

Hölgyeim és Uraim, köszönjük figyelmüket, Orbán Viktor Miniszterlnököt hallották, aki mindig igazat mond.
Kezdjük azzal, hogy nem létezik olyan, hogy szakértői kormányzás. Egy kormánynak jó esetben vannak szakértői, ez alapfeltétele a jó kormányzásnak, ad absurdum ülhetnek a kormányban bizonyos területek szakértői is. A szakértők feladata azonban alapvetően a demokratikusan…..
Nem vagyok fideszes 2012.01.17 16:27:38
@high up!:

Még mindig a bíróságnak hiszek, nem neked.
Nem vagyok fideszes 2012.01.17 16:28:57
@csoko20:

Obama is biztos egy hülye, hogy külön írt neki egy gratuláló levelet.
Subba Hofi, hiányzol! 2012.01.17 11:16:00
/thx zmn/..
Nem vagyok fideszes 2012.01.17 12:36:04
@Kun András:

Térdelj inkább vissza a vonógabóca cipőjére és hörögj tovább a kuruttyon, baromarcú.
      "Orbán Viktor nem közgazdász, nem hiszem, hogy a gazdaságpolitikai ballépések az ő számlájára írhatók. A miniszterelnök feladata nem az, hogy megmondja, milyen gazdaságpolitika legyen, hanem az, hogy kijelölje, milyen társadalompolitikát folytat a…..
Nem vagyok fideszes 2012.01.16 20:01:58
@Shinigami Daiko:

Egy kicsit haragszom, mert egy alapvetően értelmes, okos, jól képzett ember, akit jó párszor hallottam/olvastam gazdasági témában megnyilvánulni és marha jókat mondott, hogy lehet ekkora seggnyaló?

De inkább szimplán totálisan nem értem, mint haragszom.
Subba Magyar Mandéla 2012.01.13 13:17:00
Gyertek ti is a "szabadságharc" békemenetére jövő szombaton "Magyarország "Mandelája" Pataky Attila vezérletével! Itt egy kis videó is....   ..
Subba Prodigy acapella 2012.01.13 14:12:00
Nem vagyok fideszes 2012.01.13 23:44:52
Nehéz ellenállni annak a pletykának, miszerint ami Schmitt Pálról kiderült, az csak a jéghegy csúcsa. Az terjed szájról szájra, mintha Orbán Viktornak lenne egy vaskos mappája, amelyre az egykori párbajtőrvívó nevét írták fel. Akadhat benne háromperakárhányas karton, egy…..
törökgáborelemez 429. Casus 2012.01.12 20:20:00
Schmitt Pál plágiumbotrányához hasonló ügyet – ha igaz, amit a hvg.hu állít - egy köztársasági elnök nem nagyon élhet túl. Akár lemond, akár nem, politikai karrierje halálos sebet kap, működése ellehetetlenül. Meggyőződésem, hogy a magyar államfő számára –…..
Nem vagyok fideszes 2012.01.13 00:12:49
@fvipera:

Fútball, birkozás?
Nem vagyok fideszes 2012.01.13 00:20:41
@hoseman:

Hagyd. Neki az sem volna gáz, ha az imádott elnöke odaszarna Merkel és Sarkozy terítéke közé az asztalra. Menthetetlen.
Nem vagyok fideszes 2012.01.13 00:22:45
@panelburzsuj:

Neki nem is kell, elolvassa a manemen, a magyar hírlapon, meg megnézi az mtv-n, a rémhíren, meg az echon, hogy mit gondoljon.
Bajnaiék már egy éve létrehozták a Haza és Haladás alapítványt, de Bajnai nemigen láttuk azóta sem. Az elmúlt hetekben is korrekt elemzéseket lehetett olvasni a honlapjukon a költségvetésről, vagy az alaptörvényről. Nem is lehetett erre egy rossz szavunk sem, hiszen az…..
Nem vagyok fideszes 2012.01.10 12:50:41
@Azúrkék égbolt:

Nem is kell, elég azt, amit neked válaszolt sárkányfő olv. társ a szemét, mocsok hazudozásaitokról, amit annyiszor bebuktatok.

De libázz csak tovább, remekül mutatja végtelen kétségbeesésed.
Nem vagyok fideszes 2012.01.10 12:52:41
@Azúrkék égbolt:

"Tolvaj gyilkos az a féreg és kész."

- Édesapám, járt az állatkertben?
- Jártam, fiam.
- És látott teknősbékát?
- Láttam. De ilyen állat márpedig NINCS!
Nem vagyok fideszes 2012.01.10 12:58:58
@Azúrkék égbolt:

Még szerencse, hogy te, meg a többi baromarcú narancsszoponc haverod jobban tudja, mint a bíróság nem egy ítéletében.

LOL, és mi vagyunk a szerencsétlenek... kis barátom, te olyan sötét vagy, hogy a fekete lyuk hozzád képest atomvillanás. Most untalak meg, további jó trollkodást, meg rettegést Bajnaitól, az utóbbira még okod is van.

szevasz
Tetszik, nem tetszik, szavazati jogot adni a határontúliaknak ehhez képest smafu. A többség sajnos nem képes továbblátni azon a pontot, hogy a FIDESZ túlerőben van, hogy nem úgy politizál ahogyan a világ elvárja. Ez viszont ha akarom az EU és a hazai ellenzék politikai harca az…..
Nem vagyok fideszes 2012.01.09 13:49:18
@belekotty:

Ráadásul.
Nem vagyok fideszes 2012.01.09 13:59:12
@Politizátor:

Nem. Egy ennyire fals felütéssel indítani sem figyelemfelkeltésnek, sem vitaindítónak, sem semminek nem felel meg, mert totálisan hamis, komolytalan. Az általam feljebb kifejtett különbség alapvető.
Pilu Csá, Vityesz! 2012.01.06 20:19:00
 320, 262. Szép számok, szép nagyok. Vitán felül áll, hogy a gyorsnaszád helyzete egyszerre kezd kritikussá és kezelhetetlenné válni. Nem kell és nem is lehet jóslatokba bocsátkozni ezen a téren, de valószínűleg közel járunk ahhoz ponthoz, mikor a hangulat percek alatt…..
Egy spekuláns esete a Világgazdaság.hu-valŐszi írásomban elégedetten csíptem végre nyakon egy "újságírással" piacot befolyásoló, közben forint shortot kezdeményező nemzetközi bankházi alkalmazottat.Nem hinném, hogy törvénytelen lenne amit tett, de jól szemléltette…..
Nem vagyok fideszes 2012.01.05 19:52:11
@piros pipacs:

Méghozzá vazelin helyett polírpasztával.
Subba Az Elnök emberei 2012.01.05 13:09:34
via..
Nem vagyok fideszes 2012.01.05 18:42:04
@Lavor509:

Van egy ízlésed, hallod...
Nagyon visszafogott kis huszonnégymilliós számla egy egész estés fogyasztásról a Cavalli Club-ból, Dubajból. ..
  Nagy igazság ez, Majtényi úr, s hálából adok én is egyet cserébe: sokkal jobb tüntetéseken hazugságokat ordibálni a mikrofonba, mint megdögleni egy polgárháborúban. (Bayer Zsolt, ma)        Ceausescu kutyái voltak ilyen magabiztosak 89-ben.…..
Nem vagyok fideszes 2012.01.04 19:08:42
@bastian:

Vedd be a gyógyszered.
 Az MTVA sajtóközleménye elismeri, hogy szakmai hibát vétettek, amikor nem mutatták az Operaház előtt tüntető tömeget az élő bejelentkezésben, de azt mondják csak azért, mert késésben voltak. Biztos nem találtak parkolóhelyet, utána meg keresni az aprót, meg nem működik…..
Mert ugye egy kép többet mond ezer szónál. Két kép meg még annál is többet. MTV Híradó fél nyolc vs RTL Klub Híradó fél hét. Az MTV vagy egy másik tüntetésen járt, egy másik Operaház előtt, egy másik tér-idő kontinuumban, vagy inkább a köztévé pár sarokkal elvétette a…..
Nem vagyok fideszes 2012.01.03 16:21:24
@frontember876:

"előbb veszel rá egy lucfenyőt, hogy David Hasselhoff dalokat énekeljen, mint ezek közül a szemellenzős, szánni valóan buta idióták közül bárkit, hogy rosszul gondolja."

:-DDD Marha nagyot röhögtem ezen a hasonlaton, köszi! :-)))
Nem vagyok fideszes 2012.01.03 16:35:06
@hörgőszelep:

" de most úgy látom, valami arab TV-re kell váltanom........"

Röhögni fogsz, de az Al-Jazeera-n is mi voltunk a téma.
Szlovák rendszámom van, és nem félek használni Mai cikkünk blogposztja...
Nem vagyok fideszes 2012.01.03 10:06:02
@GGG77:

Egyre kevésbé sem. 22 év eltelt a rendszerváltás óta és a helyzet egyre rosszabb. Nézd meg, hogy jelenleg nacionalista retorikával, tetteikben effektív kommunisták uralkodnak és a népszerűségük töretlen. Távolodunk a nyugattól, nem felzárkózunk.

Mindez 2012-ben, Európában.
Nem vagyok fideszes 2012.01.03 10:30:17
@gyvy:

Az angoloknál egy pennydbe sem kerül, továbbá annyi a dolog, hogy küldesz egy levelet a minisztériumnak, akik postafordultával küldik a forgalmidat.

Se időd, se pénzed, se ideged nem ment rá.
Nem vagyok fideszes 2012.01.03 10:35:00
@w124:

Tegnap írattam át egy utánfutót, 21500 jó magyar forintért.

Röhej.
Bizonyára sokan emlékeznek arra, amikor 2007. március 15-én Gyurcsány Ferenc a Művészetek Palotájában szónokolt, miközben a rendőrök éppen oszlattak az Andrássy úton. A kormányfő akkor de facto már bukott politikus volt: sem a közvélemény-kutatásokban, sem az utcán nem volt…..
Nem vagyok fideszes 2012.01.03 01:21:31
@Rui Blaaz:

Azt tudtad, hogy Koppenhága is ősi magyar város, a neve helyesen Kappanhágó? :-)
Nem vagyok fideszes 2012.01.03 01:31:34
@Balt:

Jó, hát az internet ilyen mocskos dolog. Akármikor megynitom, pornó megy rajta... :-)
Nem vagyok fideszes 2012.01.03 01:35:10
@Balt:

Bár annyi idős volnék, hogy apuci konfigolná a gépemet... :-)