Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lófasz Hadnagy - A Magyar Köztársaság Állampolgára

0 bejegyzést írt és 519 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meghatározó emlékképek. Mert azért alapszinten mindenkivel előfordulhatott olyan 5-10 évesen, hogy egyelőre nem a szőrös hónaljú, sminkelt, tűsarkú cipős, tupírfrizurás, vörös körmű felnőtt nők (C. C. Catch), hanem inkább a vele egykorúak fogják meg. Persze akkor is voltak…..
Lófasz Hadnagy - A Magyar Köztársaság Állampolgára 2015.04.06 08:46:56
Hétfőn órákon át nem voltam netnél, úgyhogy Vida Ildikó és André Goodfriend találkozása, a második hullámban érkezett "Tolmácsot szeretnék kérni"  és az épp akkor induló mémáradat egyszerre ért el az este. Három kérdés kezdett el járni a fejemben: mit lehetne ebből…..
Lófasz Hadnagy - A Magyar Köztársaság Állampolgára 2014.11.13 06:43:57
Attól, hogy ön szép, még nem következik, hogy ön okos.Egyesével kell visszautasítanom azt a sok butaságot és baromságot, amit ön itt elmondott az elmúlt öt percben.Én ott voltam másokkal egyetemben, (…), amikor lépések tömkelegét tette meg Orbán Viktor a nagybányai…..
Lófasz Hadnagy - A Magyar Köztársaság Állampolgára 2013.09.10 15:49:37
@Állam-vizsga:

"irány vissza a kommunizmus"

Éppen za abban a rendszerben bevett rendeleti kormányzás ötletét vetette fel Kötél et., szóval nem jársz messze az igen sanyarú valóságtól.
Lófasz Hadnagy - A Magyar Köztársaság Állampolgára 2013.09.10 16:21:23
@látjátok feleim szümtükkel:

Igen, Ferenc pápa meglepően emberi és haladó megnyilvánulásai kapcsán mindig várom, hogy Tömjén "lovon bevonuló" Zsotyesz és kabarépártja mikor átkozza ki a kaotikus anyaszentegyházból. :-D
Elmondom mi bajom a trafikmutyival – már persze azon kívül, hogy a kommunizmus legrondább éveit idézve tömték tele a hűbéresek zsebét. Ezzel most nem foglalkozom, elég szó esett róla mindenféle fórumon. Az új problémám a minőséggel van. Akik ezt az egészet kitalálták,…..
Lófasz Hadnagy - A Magyar Köztársaság Állampolgára 2013.09.09 16:37:45
@quint0:

Szó szerint így történt velem is, január másodikán szevasz cigi, azóta gőzölgök. Mutyitrafikot sosem láttam belülről, nem is fogok, CBA-ba sem teszem be a lábam elvből.
Vajon hány olyan nemzeti dohányboltos van ma hazánkban, aki komolyan hiszi azt, hogy az elkövetkező 20 évben tuti az övé az évszázad trafikbizniszének egy szelete? Mert ugyebár jelenleg az állam (és a kormány, azaz a kormányzó párt) foggal-körömmel védi híveit, és mindent…..
Lófasz Hadnagy - A Magyar Köztársaság Állampolgára 2013.08.26 19:36:55
@Baloldali érték:

Te, kiccsaládod, haverjaid, szomszédaid, takarítónőd, koleszos szobatársaid hány trafikot kaptatok, kicsim?
Lófasz Hadnagy - A Magyar Köztársaság Állampolgára 2013.08.26 20:26:38
@replayxx:

Te meg mit hablatysz..?
Lófasz Hadnagy - A Magyar Köztársaság Állampolgára 2013.08.27 00:26:45
@panic_button:

Takarodj, térdelj vissza a felcsúti cipőjére, faszkalap!
Az ATV információi szerint előválasztást és tévévitát javasolt Bajnai Gordon Mesterházy Attilának, hogy eldöntsék, ki legyen az ellenzéki összefogás miniszterelnök-jelöltje. Jelenleg döbbenten bámulom a monitort és azon gondolkozom, hogy mennyire szomorú is ez az egész,…..
Egyre valószínűbb, hogy el fogunk költeni különösebb aggodalmaskodás vagy töprengés nélkül másfél olimpiányi pénzt egy olyan fejlesztésre, amit finoman szólva sem övez az energetikai szakma egyhangú jóváhagyása. Ha őket nem is, de a közvéleményt könnyen lehet lekenyerezni…..
Lófasz Hadnagy - A Magyar Köztársaság Állampolgára 2013.08.23 12:17:39
@vilagnezet.blog.hu:

Az egy dolog, hogy folyamatosan, agresszíven tukmálod a hülyeségeidet, de az külön vérciki, hogy egy blog nevében írkálsz és egyenlőrézel. Baszki, előbb tanulj meg magyarul, aztán kezdj blogolni!

A poszt maga pedig a szokásos sötétzöld, grínpísz-hebegő mókacsoport színvonal, komolyan vehetetlen.
Lófasz Hadnagy - A Magyar Köztársaság Állampolgára 2013.08.23 12:28:11
@vilagnezet.blog.hu:

Értelmes ellenérvet értelmes érvelésre lehet válaszul hozni, ami a te esetedben nem fellelhető. Az anális fixációd meg nem különösebben érdekel, bátran tartsd meg magadnak.

Inkább köszönd meg szépen, hogy ma is tanultál valamit (egyenlőre - egyelőre problematika).

Szívesen, pusszantalak.
Aszongya ez a strasbourgi emberi jogi bíróság, hogy egy elítéltet 25 évtől tovább fogva tartani nem kéne. Meg, hogy a sitten meghalni a tényleges életfogytiglani következményeként "embertelen és megalázó".  Meg az anyátok picsája, az.  A konkrét ügy amiben kimondták…..
Lófasz Hadnagy - A Magyar Köztársaság Állampolgára 2013.08.22 18:44:36
@Csa gyikok, en leleptem (Sipi):

Közben olvasgatom az elejéről.

Aha, köszi a kiegészítést. Mondjuk így is faszságnak találom az ítéletet, mert szerintem a benék, pénteklászlók, cozmagyilkosok, cigánymészárlók vagy maradnak olyanok, amilyenek voltak, vagy maximum megtörtek, és lett belőlük semmire sem jó idegroncs. Vagy dörzsölt g*cik és jól átkúrják a kiváló pszicho szakértőket, akik somogyiábel esetében is bizonyítottak.
Lófasz Hadnagy - A Magyar Köztársaság Állampolgára 2013.08.22 18:55:50
@Csa gyikok, en leleptem (Sipi): @Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Valahogy nem hiszek az ilyesmiben, az a tuti, ha nem jön ki a böriből, akkor egészen biztosan nem fog bántani senkit.

A másik, hogy "ha nincs semmi remény, akkor dúvad lesz belőle". Nem szabad neki alkalmat adni a dúvadkodásra, pl. folyamatosan brutál kéz és lábbilincset rá, aztán pattogjon, ha tud. Vagy ki sem engedni a 2X2X2-es beton lakosztályából, ott bent meg csináljon, amit akar. Jó, jó, tudom, az ilyen mocskoknak is vannak jogai...
 foto: ustream A legviccesebb mindig az, amikor a hibát keressük. Sajnos kismagyar valóságunkban ez jellemzően mindig meg is van. Most éppen itt van: A'lmos. Tényleg egy percig sem tűnt fel senkinek, hogy az egésznek semmi értelme? Miért erőltetünk valamit, ha nem is figyelünk rá?…..
Lófasz Hadnagy - A Magyar Köztársaság Állampolgára 2013.08.19 15:46:24
@Kuruc ezredes:

Persze, hogy jól néz ki, ha kimész bármelyik veterán talira, nem húsz, de harminc, negyven, ötven éves autókat is láthatsz, amik kurva jól néznek ki, mert felújították őket/újrafújták/garázsban tárolják. Attól még, akármilyen szépek, elavultak, sokat zabálnak, hangosak és büdösek. Mert állapottól függetlenül 20, 30, 40, 50 évvel ezelőtti technológiai szinten állnak.

Hogy maradjak az előbbi példámnál: valahogy előkerülne egy raktárból egy csomó húsz éves, de 0 kilométeres Opel Vectra. Ha emlékszel, olyan 1992 környékén majdnem mindegyik Vectra taxi volt, mert paramétereiben tökéletes volt arra a célra. Ma használná őket bármelyik taxitársaság? Nem, mert városban simán benyalja a 12 L benzint 100-on, emellett jó 20 lóval gyengébb, mint egy 5-10 éves autó. Ugyanez a helyzet a 737-500-asokkal is. Már 10% különbség fogyasztásban is irgalmatlan pénzeket jelent benzinben/gázolajban/keroban egyaránt.

Rövid ideig, oké, ráadásul utána Airbusokat akarnak. Tehát erre a rövidke időre szerződtetnek Boeing-hoz értő szerelőket, meg 737-es szakvizsgával rendelkező pilótákat, sztyuvikat, hogy aztán lehessen is őket kirugdosni/kurva sok pénzért átképezni (akik az átképzés alatt ráadásul nem is dolgozhatnak), amikor megjönnek az Airbusok?

Sehogy sem gömbölyű ez az egész...
Lófasz Hadnagy - A Magyar Köztársaság Állampolgára 2013.08.19 16:05:09
@A'lmos:

Jaja, hát valóban tök mindegy, hogy a méregdrága keroból mennyit zabálnak a gépek, valóban. Minden más légitársaság hülye, akik ezer éve kibaszkodták az ilyen ezer éves kerokazánjaikat. Világos...

Nézd, nekem aztán tényleg 8, hogy ki, mire kúrja el a fölösleges pénzét, hajrá, szíve joga. Csak egy picit is konyítva a repüléshez tisztán látszik, hogy ez az egész ezer sebből vérzik, a fejét fogja minden picit is hozzáértő.
Lófasz Hadnagy - A Magyar Köztársaság Állampolgára 2013.08.19 16:09:20
@♔batyu♔: @Kuruc ezredes:

Hát hajrá neki. Ha tényleg megcsinálja és képes nyereséget összehozni, én fogom elsőként megemelni a kalapom.
Az Index úgy értesült, hogy "Orbán Viktor órákon belül bejelenti, hogy Karas Mónikát, a Magyar Nemzet és a Hír TV jogászát jelöli a médiahatóság élére."Már maga az április óta tartó elnökjelölt-keresési kutyakomédia is elképesztő, hogy nem találtak olyan jelöltet,…..
Lófasz Hadnagy - A Magyar Köztársaság Állampolgára 2013.08.14 16:27:34
Olvasgatjuk a kommenteket a blog.hu-n, a Facebookon, és persze hatalmas az ellenzékiek túlreprezentáltsága - de ez ne tévesszen meg minket. Az agresszív kommentelők lámpavasat, elszámoltatást ígérgetnek, ám valójában annak örülhetnének, hogy az ő pártjaik úszták meg…..
Lófasz Hadnagy - A Magyar Köztársaság Állampolgára 2013.08.12 17:13:52
@gigacherry:

Én meg a téren fociztam, a szobámban legoztam meselemezeket hallgatva,vagy BMX-eztem a városligeti KRESZ parkban. Akkor mutyiztam össze az egész birodalmam! :-D
Lófasz Hadnagy - A Magyar Köztársaság Állampolgára 2013.08.12 17:19:17
@Budai Andris:

Dehogy buktak, Szentséges I. Orbán Viktor olyasmire képtelen. Ő akarta így.
Lófasz Hadnagy - A Magyar Köztársaság Állampolgára 2013.08.12 17:51:41
@Budai Andris:

Pontosan. A Felkent Táltos sosem veszít.
Van az a szakállas régi vicc, hogy: - Egy szakképzetlen szőke bombázót vesznek fel a helyedre, mi az? - A szopás hatalma.  Ez, és a címadó mondat jutott eszembe mikor bejáratott benzinkutamon megvásároltam az utolsó dobozt a kedvelt cigarettamárkámból ma reggel, és a…..
Lófasz Hadnagy - A Magyar Köztársaság Állampolgára 2013.07.08 14:01:54
@Fabius:

Hidd el, hogy megéri leszokni már csak a tudat miatt is, hogy kikúrok velük. Én is kurvára élvezem, pedig 17 évig láncdohányoztam.
Ma nyitnak a Nemzeti Trafikok. Ünnepeljük ezt a jeles napot egy levéllel és egy képpel. De előtte egy kis hírösszefoglaló az elmúlt néhány napból: 1, Kocsmát nem lehet nyitni iskola 200 méteres körzetében, de dohányboltot igenErről a tiltásról véletlenül elfeledkezett a…..
Lófasz Hadnagy - A Magyar Köztársaság Állampolgára 2013.07.01 18:27:24
@Libatolvaj takarodj:

Próbálsz terelni a trafikmutyiról, te narancsfing? Nem fog menni!
Azt gondolnánk, ha van ügy, ami tényleg “van”, az a trafikmutyi. Pedig a trafikmutyi inkább azt bizonyítja, hogy itt valami nincs. Legfőképpen egységes kapitalizmusszemlélet nincs, csak mindig a másoké. A Continental dohánycég elnöke azt magyarázta, hogy az ő aktivizmusuk…..
Lófasz Hadnagy - A Magyar Köztársaság Állampolgára 2013.06.27 12:55:29
@_most_: Persze, hát teljesen véletlenül pont akkor.

Mint ahogy tök véletlenül jöttek rá arra is PONT most, hogy az e-cigi meccsoda veszélyt jelent a társadalomra: 444.hu/2013/06/26/hogyan-fejeztek-le-nehany-nap-alatt-a-magyar-e-cigarettapiacot/

Persze szó sincs olyasmiről, hogy az e-cigi veszélyt jelentene a haverok/rokonok cigiforgalmára, úgyhogy azonnal, államilag ki kell nyírni, á, dehogy!
  A HVG oknyomozó cikke alapján kigyűjtöttük, hogy a több mint 500 koncesszióval, országos szinten az összes engedély mintegy 10%-át elnyerő, a média által Lázár János Fidesz frakcióvezetőhöz kötött Continental csoport, milyen eredménnyel járt Óbudán. A feltárt…..
Lófasz Hadnagy - A Magyar Köztársaság Állampolgára 2013.06.25 14:47:41
@MetroGoldwinMayer:

Nincs az anyád retkes picsáját nincs, te gátlástalan, hazug geci. Próbálhatod letagadni a napot az égről, te okádék, attól az még ott van.
Lófasz Hadnagy - A Magyar Köztársaság Állampolgára 2013.06.25 14:49:24
@sárkányfő:

+1 lájk
Lófasz Hadnagy - A Magyar Köztársaság Állampolgára 2013.06.25 16:28:54
@xvxvxv:

Pár napja egy indexes fotóról tudjuk, hogy a mi Lalink narancssárga pall mallt szív. Bízzunk mindannyian a jó öreg tüdőrákban!
Kiírták a pályázatot három repülőgép megvásárlására, amelyek az állami légiflottában repülnének, katonai üzemeltetésben – írta keddi számában a Népszabadság. Jó esetben már a menekülésükön dolgoznak. Kun Béla elrepült, Orbán is el fog, felfér még mellé a három…..
Hatalmas üzletbe „piszkíthat” bele világszerte az elektronikus cigaretta, ami nem csak a dohányipari cégek számára komoly érvágás, de a költségvetéseket is megcsapolja, hiszen az e-cigit nem terheli jövedéki adó, így minél több dohányos szokik át erre, annál inkább…..
Lófasz Hadnagy - A Magyar Köztársaság Állampolgára 2013.06.17 19:24:58
@csakb:

Üdv a klubban, azzal a különbséggel, hogy én több, mint 17 évig cigiztem és másfél-két dobozzal. De minden amit leírtál, ugyanígy történt/történik. Egyébként egy hónap után a közepesen nikotinos patron helyett hirtelen ötlettől vezérelve menteset vettem és meglepődve konstatáltam, hogy a világon semmi különbség nincs. Így azóta is pöppentem a menteset, ha éppen rámjön az orális és manuális fixáció. :-)

@roli101:

Az e-cigiből gőz jön, tehát ugyaontt vagy, mintha valaki forró teát inna melletted és annak a gőze csapna meg. Ugye azzal semmi bajod, nem leszel "passzív teázós"?
Lófasz Hadnagy - A Magyar Köztársaság Állampolgára 2013.06.17 21:41:04
@Gem Kapocs:

Egyelőre, nem egyenlőre.
Kedves Kancellár asszony, drága Endzsi!  Őszinte szomorúsággal szívemben értesítelek, hogy lehetséges szabó tázs áldozata lettél. Mink itten a magyar nőknél mostan össze vagyunk zavarodva, mint Matolcsy Gyurka a kettes számrenccerben, úgyhogy elképzelhető. Mármint, hogy a…..
Lófasz Hadnagy - A Magyar Köztársaság Állampolgára 2013.06.14 12:04:24
hvg.hu/gazdasag/20130614_Blikk_Elore_kertek_az_allami_milliokat_a

Beszarok, még ezután sem lehet ezekre a gecikre ráborítani a telefosott bilit? Mi a fasz kell még, mint hogy feketén-fehéren ott van, miszerint TUDTÁK ELŐRE az egészet!!!
Egy korábbi bejegyzésben ígéretet tettem arra, hogy leírom, miért gondolom azt, hogy Magyarország öles léptekkel halad egy olyan világ felé, amit Örményországban felnagyítva, a maga brutalitásában látok. Az ország gyakorlatilag 20 éve, a Szovjetúnióból való kiválás…..
Lófasz Hadnagy - A Magyar Köztársaság Állampolgára 2013.06.14 11:44:36
@mahet:

Tökéletes hasonlat és megfogalmazás, pontosan így van.

A tököm tele az ilyen "egyfelől - másfelől", meg "há' a maszop sem vót jobb semmivel, egy kutya" szinten a szart elkenni próbáló kreténekkel, akik rögtön erre zendítenek rá, amikor újra és újra kiderül valami totálisan menthetetlen narancsos disznóság.

Ha tetszik, ha nem, bizony egyértelműen kijelenthető, hogy ennél a gátlástalan rablóbandánál bizony a maszop ezerszer különb.
Ma jelent meg a Blikkben Takács Gábor Fideszes önkormányzati képviselő üzleteiről egy cikk. Eszerint a politikus felesége, anyósa és testvére fejenként négy dohánykoncesszióhoz jutott Miskolcon, cégei pedig 15 millió forintos támogatást kaptak idén tavaly pedig…..
Lófasz Hadnagy - A Magyar Köztársaság Állampolgára 2013.06.13 14:31:30
@Fejesrob:

Melyik liberális képviselő, hol, mikor? Mutasd!
Csütörtökön 11-kor valóban magyarul szólalt meg a Euronews, ráadásul nemcsak a tévében, hanem online és a Euronews Express mobilappon is. Ahogy az Indexen már kedden már megírtuk, a világ 155 országában fogható nemzetközi hírtelevízió a görög után 13. nyelvként magyarul…..
Lófasz Hadnagy - A Magyar Köztársaság Állampolgára 2013.05.30 14:36:05
@shakespeare:

De, barom vagy az összes többi zsidózó kreténnel együtt. Nem kell válaszolnod, szarok rád.
Mostanában nem sok időm volt az aktuális dolgokkal foglalkozni, például hogy május elseje óta csak Alstom szerelvények járnak a budapesti kettes (kelet-nyugati, "piros") metróvonalon. Szerencsére tavaly nyáron épp ráértem egy kicsit, úgyhogy bejelentkeztem a BKV Zrt Tájékoztatási…..
Lófasz Hadnagy - A Magyar Köztársaság Állampolgára 2013.05.27 14:25:22
@Hamster:

Ott élő ismerősöktől tudom, igen, ott ez a közmegegyezés. Boldog egy hely...
Lófasz Hadnagy - A Magyar Köztársaság Állampolgára 2013.05.27 14:49:52
@Hamster:

I. A BKV járműve nem közterület.

II.: Vitézy Dávidka, a vezényló tábornok nagy kegyeltje járjon szépen közben és lobbizzon, hogy a dicső kétharmad teremtse meg a jogi hátteret. Kap elég fizut, hajrá, ezért kijárhatja a dolgot!
Lófasz Hadnagy - A Magyar Köztársaság Állampolgára 2013.05.27 15:24:47
@Balt:

Hajrá, ideje volt.
Amikor egy kettévágott karrier találkozik az önmérséklet és az alázat hiányával, akkor íródnak olyan könyvek, mint az Én, a szexmániás, Szepesi Nikolett tollából. Négy ma is aktív – nevét nem vállaló –, olimpiát megjárt úszóval közösen próbálom megfejteni, milyen…..
Lófasz Hadnagy - A Magyar Köztársaság Állampolgára 2013.05.25 15:21:22
@Bori Wó:

Dehogy van neki rondácska felesége, kb. biztos vagyok benne, hogy ő maga egy rondácska nő...