Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Take-it-Easy

0 bejegyzést írt és 2590 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Felhívtam és csak annyit közölt, hogy egy folt tátong a nyakán és hogy milyen durva volt tőlem, hogy kiszívtam a nyakát, és hogy Ő még ilyen szégyenbe sohasem került” – az első randi után a csaj annyira kiborul a szétszívott nyakától, hogy azonnal elzavarja…..
Take-it-Easy 2011.06.17 09:59:17
@Dövan: igen. Azoknál a nőknél, akik ugyanígy taktikáznak veled szemben :))
Take-it-Easy 2011.06.17 13:04:01
@Kovács Tomi: tedd a profilodat nyilvánossá, vagy mi a szösz. Bocs, hogy belevau, csak nekem sem működött addig.
Take-it-Easy 2011.06.17 13:04:49
@Kovács Tomi: nem szóltam semmit, elintéződött :))
autózz! Resti - off topic 2011.03.05 18:20:00
Kivételesen még nem szakadt be a talponálló, de már lassan időszerű lesz, ezt megelőzve új helyet nyitottam a kötetlen eszmecseréhez, tessék ezt is megtölteni! ..
Take-it-Easy 2011.06.17 09:47:19
@Tanácstalan: hát igen. Mondjuk ott a rendőrrel nem is lehet "okoskodni".
Take-it-Easy 2011.06.17 11:39:34
@Take-it-Easy: nem, nem leszel az. Az teljesen másról szól, nem a saját választásról, tenagyonnaiv.
A mai poszt kapcsán nehéz eldönteni, vajon a lehúzás volt-e a közterület-felügyelet szándéka vagy szimplán rosszul értelmezik a KRESZ-t. Esetleg a kettő együtt. Sokan talán nem is tudják, hogy jogtalanul büntették meg őket, így pénzüket szépen benyeli a hatóság. Zsolt…..
Take-it-Easy 2011.06.17 08:32:44
@mohopasi: igen, a 2-es pont esetén automatikusan az 1-es pont lép érvénybe :))
Apu kevésbé, de azért fejben összerakja a kiságyat. Várnak a nőgyógyászra, mert nyaral.  Kép innen Sziasztok! Ha már terhes hét, én is mesélek valamit. Évekkel ezelőtt pont azért szakított velem az ex, mert nem lett gyerekünk. Huszonéves szereplők. Egy év nagy szerelem,…..
Take-it-Easy 2011.06.16 14:15:59
@Muha: @gernika: jajj, gyerekek, hát ééétitek a viccet...? :DD
Take-it-Easy 2011.06.16 14:21:52
@Muha: nyah, azt akartam írni, hogy "hát nem értitek a viccet?" - de kimaradt egy szó...

@Nard: kb. tíz év korkülönbség annak számít? Nálam még nem.
Take-it-Easy 2011.06.16 14:24:54
@Frigyesur: köszi :))
A tv2 műsorvezetője, Vujity Tvrtko a jelek szerint nagy hatással van a jogalkotókra. Rövid időn belül második ötletét emelhetik át egy frissen elfogadandó törvénymódosításba. Korábban egy, a tv2 reggeli műsorában feltett kérdése nyomán jelentette be a kormány, hogy a nem…..
Mostanában a magyar utakon mintha kevesebb olyan autót látnék, amiről azt gondolnám, hogy 5 percen belül széteshet, mert annyira szétette a rozsda. Sokszor hallom, hogy a mai autók már nem Zsigulik, csak kötelező szervizbe kell vinni őket. Viszont nem kell öregnek lennie egy kocsinak…..
Sajnálja, de előző nap kondizott és a súlyzó kiesett a kezéből ráesett és eltört 2 bordája, levegőt is alig bír venni (hallatszott a hangján) Kedves Szakítósblog!! Már nagyon régóta hű olvasótok vagyok, és már egyszer küldtem is be ide egy szakításos történetemet.…..
Take-it-Easy 2011.06.15 13:24:12
Nem lehetne, hogy valaki végre ne úgy kezdje a posztot, hogy "rendszeres olvasótok.." böeh, hányni lehet tőle.
Figyelem! A posztolóval most nagyon köcsög leszek, átmegyek nyelvtannáciba, érzékeny lelkűek ne olvassanak tovább!
@Manó89: én csak azt szeretném mondani, hogy ha manapság nem tartozik bele az érettségi tárgyak egyikébe sem a -ba,-be; -ban,-ben helyes használatának megtanítása, akkor vagy az oktatási rendszerünk van nagyon siralmas állapotban, vagy... Posztoló, néhány szavad helyesen: bulikbaN (nem tudok ismerkedni); rendbeN (volt); (csalódott az) emberekbeN stb. Csak hogy néhány példát kiragadjak.
Természetesen a szóvégi n-eket nem kell nagybetűvel írni, csak én emeltem ki ilyen módon őket.

Az teljesen rendben van, hogy nem feküdtél le vele, ez mindenképpen pluszpont. A csávó egy lehúzós here, jó, hogy ennyivel megúsztad.
Mivel ez egy autós blog, szép számmal kerülnek be az autó kontra kerékpár ellentétet az előbbi szemszögéből leíró posztok. Legtöbben közülünk talán elfogultságból is úgy látjuk, hogy a biciklisek szabálytalanabbak. Van mind a két félből bőven ilyen és olyan is, bár míg…..
„Megmondtam neki, hogy öcsisajt, nekem nincs időm rejtvényeket megoldani, ha meg látott engem az interneten, akkor azt is látnia kellett, hogy van pasim, ergo ne akarjon már velem ismerkedni” - egy rejtélyes telefonáló zavarja meg Levélírónk nyugalmát: a hang ismerkedni akar…..
Take-it-Easy 2011.06.15 08:31:49
@Kytia: ja, abból meg nem élünk meg :))

Posztoló kicsit túlreagálta, illetve nekem az az érzésem, hogy azért a hiúságát kicsit legyezgeti.
Viszont óvást emelek, mert a cím alapján azt vártam volna, hogy a telefonáló az első lerázást követően továbbra is zaklatta a lányt. Ehhez képest nem. Ami tök pozitív, csak akkor ne ezt a címet adjátok már...
Vagy csak velem végeztettek általános iskolában ilyen "adj címet a történetnek"-feladatokat...?
autózz! Rendőrségi túlkapás? 2011.06.14 12:55:00
Újabb meghökkentő történet landolt a postafiókunkban, amelyet G küldött. Lassan már kezdem azt érezni, hogy a rendőrök egyre frusztráltabbak a kormány döntései miatt, és ezt próbálják valahol levezetni. Sajnos az ártalmatlan állampolgárokon... Várjuk a folytatást!Egy újabb…..
„Rá kellett ébrednem, hogy bizony csak a szexre kellettem neki, mert hiába hívtam, írtam neki több üzenetet, nem reagált”- a hosszú hétvége alaposan telepakolta levelesládánkat, mert rengeteg kiváló történetet kaptunk. A mai menet egy pasi abszurd pálfordulásáról…..
Take-it-Easy 2011.06.14 09:16:32
@Muha: igazából nem szándékoztam sört vinni. Mivel nem fagyizni/kávézni/lattemacchiatozni/sétálni/étterembe hívtál, így egyáltalán nem megyek :P
(ja, a sorrend egyébként mindegy... :D)
Take-it-Easy 2011.06.14 09:54:36
@Bundabandi: pedig egyszer mindenki emberére akad.
Take-it-Easy 2011.06.14 10:08:03
És ha az a majd egyszer kilenc hónap múlva lesz? Nem válaszolt, csak nézett. Sziasztok! A tegnapi kommentek között olvastam, hogy egy csaj elvetette a gyerekét, csak mert azt hitte, a pasija nem akarja. Hasonló volt a szitu nálunk is, megosztom veletek. Két éve voltunk együtt a…..
Take-it-Easy 2011.06.14 08:38:20
@Nard: nem, szerintem a pasi egy bunkó volt. Valószínűleg ugyanígy számíthatott volna rá a csaj az élet egyéb nehézségeiben = sehogy.
Helyes. A hulladékot kukázni kell.
Shakira rövid barna hajjal igyekszik felhívni magára a figyelmet legújabb klipjében, de persze tutira akar menni, ezért nyom egy rúdtáncot is a megszokott külsejével. A Pluto zenekar kitalált magának egy olcsó klipkészítési technikát és elment rohangálni a Vágóhídra, Patrick…..
Ildi küldött egy zseniálisan bicskanyitogató szösszenetet a társasházi lét idiótákkal súlyosbított diszkrét bájáról. Köszönjük és egyben részvétünk.“Sziasztok!Ildinek hívnak és sajnos egy olyan házban élek, ahol a lakók többsége alkoholista és/vagy idióta. A…..
„Egyre gyakrabban kaptam tőle a „többször nem szólok…” és a „ha egy kis eszed volna…” kezdetű mondatokat. Ugye, ezek nem egy szerelmes nő szavai” – egy kapcsolat néha olyan, mint a rossz házipálinka, ha rendszeresen mérgezed magad…..
Take-it-Easy 2011.06.10 09:13:34
@Bundabandi: fúúú, bammeg, ez már a legalja... Az expasitól kér kölcsön, miközben ott az új? Sikeres párocskát alkothatnak így ketten... Már bocs.
Take-it-Easy 2011.06.10 09:17:07
@Bundabandi: ja, bocs... Nekem az exbarátnőről mindig szerelmi viszony jut eszembe. Valamint nem nyomoztam utánad, hogy milyen nemű vagy. Még egyszer: sorry.
De a kommentem második részét fenntartom :)
@Frigyesur: jó, okés, már megyek is hamut szórni a fejemre...
Take-it-Easy 2011.06.10 09:23:21
@Bundabandi: sajnos nem.
Tisztelt Praxis blog! Március közepén elveszítettem édesanyámat, aki 74 éves lett volna a nyáron. Semmiféle ismert betegsége nem volt, leszámítva a kissé magas vérnyomását, amelyre gyógyszert is szedett. Fiatalos, mindig jó kedvű és életvidám teremtés volt, amit nem…..
Take-it-Easy 2011.06.10 09:18:49
@Káin: igen, csak az a baj, hogy holló a hollónak nem vájja ki a szemét...
Úgy kiábrándultam öt és fél év szerelméből, mintha átmosták volna az agyam. Ennek a sztorinak a folytatása.   Sziasztok. Talán még emlékeztek egy télen beküldött sztorimra. Én voltam/vagyok a lány, akit a szeretője úgy szeretett, mint az anyukáját. Gondolom ütésre…..
Napindító inspiráló flegmaság a Barát-taxitól. Virág története rövid és velős, azonban annál bosszantóbb. (A Homár pedig gondolkozik egy "akik egy ágyban alszanak a főnökökkel" címkén.)Súlyosan eltévedtek az üzemeltetők, amikor Barát-taxinak nevezték el…..
Take-it-Easy 2011.06.09 14:04:01
@Sokorai_Atala: én Budáról FERIHEGYIG mentem, ugyanannyi volt, és tényleg barátságosak. Az egyik legolcsóbb transzfert kínálják. Most is velük fogok menni :)
Namost miközben írom ezeket a sorokat, épp a "csajosbuliban" van, el lehet képzelni milyen állapotban vagyok.Sziasztok! Gyanítom a sztorim hosszabb lesz mint tervezem, lustáktól előre is elnézést (bocsi, de ezekután már csakazértis elolvasod, hogy bebizonyítsd, hogy de te…..
A címben szereplő kis szóviccet és a posztot János követte el. A sztorit végigolvasva nekem sem sikerült rájönnöm, miért viselkedett ilyen különösen a cseh gyártmányú gépkocsi vezetője. Azt én sem szeretem, ha egymás mellett haladnak ketten ugyanazzal a tempóval, de ha ez a…..
Take-it-Easy 2011.06.09 08:21:03
Erről ez jut eszembe:

www.youtube.com/watch?v=Cugj6EBvkiA

A poszthoz: KRESZ 36§ (4):
"Lakott területen lévő, párhuzamos közlekedésre alkalmas olyan úttesten, amelyen a forgalmi sávok útburkolati jelekkel vannak megjelölve, a belső forgalmi sávban (sávokban) 3500 kg megengedett legnagyobb össztömeget meg nem haladó gépkocsival és motorkerékpárral folyamatosan is szabad haladni feltéve, hogy ezzel a jármű a mögötte gyorsabban haladó járművek közlekedését nem akadályozza."
Take-it-Easy 2011.06.09 08:48:58
@Tanácstalan: de az sincs benne, hogy akadályozd :) Csak annyi, hogy a gyorsabban haladó járművet... hogy mennyivel halad, azt nem részletezik :)
Amúgy valószínűleg neked is igazad van, meg az is bejátszik, amit @xaba99: írt :D
Sokan félnek elmenni pszichológushoz, mert úgy érzik, ha felkeresnek egy pszichológust, akkor bizonyára pszichés problémáik vannak (vagy ha nincsenek, majd a pszichológus talál) ráadásul, ha kiderül, hogy pszichológushoz járnak, akkor azt hiszik majd róluk, hogy betegek, őrültek.…..
Take-it-Easy 2011.06.08 11:02:18
@Con Storm: ezt mire alapozod? Jártál pszichológiára? És azt, amit a pszichológián megtanítottak neked, melyik másik, sokkal alaposabb képzéssel és végzettségeddel tudod összehasonlítani? Nem kötözködök, csak tudni szeretném.

@De gustibusaut bene, aut nihil: pedig te is kezelésre szorulnál... Az ilyen eltúlzott felsőbbrendűségi komplexus sem egészséges, mondták már...? :)
Egyre nehezebb olyan filmet találni, amit érdemes moziban megnézni, és egyre nehezebb elviselni a parasztokat, akik a telefonálástól sem riadnak vissza film közben. Bár a jelenség 10 évvel ezelőtt tetőzött igazán, az okostelefonos twitterezés sem sokat segít a helyzeten. Austinban…..
Take-it-Easy 2011.06.08 08:26:38
@mireina: igazából itt nem a kerekesszékes a hibás, ő maga nem hivatkozott arra, hogy őt nem rakhatják ki, mert az. Igazából a négyből egy felnőtt (persze csak ha feléri ésszel, de közben nem) kimegy a gyerekkel, kerekesszékes+két felnőtt marad. De hát inkább szívjon tizenkét ember, mint egy-kettő...
Zuglóban tanultam vezetni, jól ismerem, tele van jobb kezes utcákkal. Sajnos ezek közül több is elég veszélyes, mert néha egész széles vagy osztott pályás utak is bele tartoznak ezek körébe, mint például a Hargita levelében megjelölt kereszteződés.  Ez persze nem mentesít…..
Take-it-Easy 2011.06.08 08:08:07
@tyulámvezer: naggyonjóóó, támogatom!! :DD

De tényleg, a közlekedési táblákon kívül mit lehet...? Sebességkorlátozás, fekvőrendőr a kereszteződés előtt csak azért, mert sokan figyelmen kívül hagyják azt, amit kötelező lenne betartaniuk.
Hmmm, pedig ilyen Magyarországon nem szokott előfordulni, nem értem... ;)
Kissé megdöbbenten olvastam Péter levelét, és jelenleg sem tudom hova tenni magamban. Igaz, nem ismerjük pontosan az előzményeket, mégpedig mi válthatta ki a Kia-s fickó reakcióját, de abban talán megegyezhetünk, hogy a dolgoknak nem ez az elintézési módja. A képen sajnos nem sok…..
Take-it-Easy 2011.06.07 09:28:15
@esef: azért az priceless látvány lehetett... :D

@xaba99: nem biztos, hogy az asszony provokálta. Persze nincs kizárva. Amúgy gondolom, azért nem hívta a rendőröket, mert kissssé ideges volt. Ilyenkor az ember nem feltétlenül tud higgadtan gondolkodni.

Azért egy vascsövet/szívlapátot megérdemelne a kiás.
„Olyan volt, mint bármelyik átlag pasi, mély hangú, nem tette a lábát sem keresztbe, nem affektált. Többet nem írtam neki, ő sem nekem” – amikor az ember saját magát vezeti félre, biztos hogy a másikat kell hibáztatni? Rózsaszín-szemüveg elburjánzást és…..
Take-it-Easy 2011.06.06 09:42:43
@Devil2: körülbelül. Ez az abszolút részvéttelen, már-már kárörvendő "így jártál"-típusú kommentár :) De nekem nagyon tetszik :D