Regisztráció Blogot indítok
Adatok
f3csk3

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na tessék, megint egy IQ-roggyant őstermelő, a kerítésbe vezetett áram két, hétéves kiskölyköt vágott meg, kórházba vitték őket, de szerencsére nincs komoly bajuk. Az is igaz persze, hogy be akartak mászni a kertbe, de amiért az dobja rájuk az első követ, aki nem…..
f3csk3 2009.09.27 20:33:26
@error56: ez jó :D
f3csk3 2009.09.27 20:34:58
@szaszalino: ez is jó. :P
Szeptember első hétvégéjén kirándulni voltunk a Tátrában. A két naphoz hozzácsaptam a pénteket szabadságból, így már csütörtök este  autóba pattantunk a barátnőmmel, hogy levágtassunk a Lengyel-Tátrába, Zakopane környékére, kirándulni egy kicsit. 3 éve több ízben…..
f3csk3 2009.09.27 16:18:39
Mostanában hanyagoltam az izgalmasabb kommentek publikálását, ma mégis egy hozzászólás következik Saffranektől, aki belefáradt a hazai áldatlan állapotokba és külföldön próbálna szerencsét.8 éve vagyok a szakmámban, értek hozzá - DTP operátor vagyok (kiadványszerkesztő).…..
f3csk3 2009.09.26 08:45:19
@mokas_gizi: Ott a pont.
f3csk3 2009.09.26 21:30:58
@M_R: Ha te tenyleg villamosmernok ami az egyik legkeresettebb szakma es tenyleg kepes vagy minimalberre bejelentve melozni es az egyetlen eselyedet a kulfoldi munkaban latod akkor te egy luzer vagy. Erre gondoltal-e mar? Este ezen meditalj egy kicsit.
f3csk3 2009.09.26 21:37:43
@Saffranek: pici szivem gondolj mar bele egy percre, hogy ha TE lennel a munkaltato, te mit tennel? jotekonysagi intezmenyt nyitnal az alkalmazottak szamara? te is azt venned fel azonos kepessegu emberek kozul, aki 10e forinttal kevesebbet ker, nemde?
nyilvanvalo hogy korrekt bert kell adni, de ha jon vki aki kurvajo es kevesebbet ker mint a kevesbe jo, akkor maris megvan a dontes.
nade minek is magyarazok.
Nos akkor, a mekis sajtburger:                     Nem hiszem, hogy van élő ember aki ne tudná mi ez. Jó ez kicsit ferdítés de akkoris. Előre elmondom, hogy a hozzávaló dolgokat, mint ketchup, uborka és mustár a büdös életben nem…..
Gondolkoztatok már azon, hogy mit tesz velünk az Internet? Az összes boldogtalannak van hozzáférése, és bármit a világ elé tárhatnak. Soha a büdös életbe meg nem mondanátok, hogy az a szerencsétlen szemüveges srác otthon a nagy magányában kengurujelmezben veri. Aztán ott van az…..
William Friedkint egyszer már megérintette a testünkbe költöző idegen entitás borzongató élménye, az Ördögűző, egyben műfaji alapvetéssé válva, sok horror-rajongó további életét határozta meg. A 2006-os Bug (Bogár) című újabb, bár másodlagos frissességű…..
Michael Bay filmen meglepődni nem menő. Az explosion porn (most találtam ki) nagymestere sosem házalt zsákbamacskával, Roland Emmerich kollégához hasonlatosan csak nagyon nagyban bír gondolkodni, vagyishogy gondolkodásról végképp nincs szó, csak látványról és nagyon nagy…..
f3csk3 2009.06.24 11:38:55
@***Susu***: a mozi 80% azért röhögött, mert popkorn van az agya helyén, a többiek meg kínukban.
a film célközönsége szerintem kb. a 13 éves szinten megrekedt 20 évesek. másképpl: jaja persze, tökéletes kikapcsolódás, ha van az agyadon egy OFF gomb.
A Homárt még a fizikai erőszaknál is jobban bosszantja az echte magyaros, dölyfösportás-mentalitás. A mikrohatalom kéjes érzése és az ebből fakadó kicsinyes csicskáztatás. Ennek extrém szemét példáját mutatta be a minap egy centrumos-közterületes parkolóőr páros a Fiumei…..
f3csk3 2009.06.18 08:48:46
@Pásztortáska: kíváncsi lennék rá öregem hogy ha a te csajod sírna ott a válladon amikor lezúzza magát terhesen a lépcsőn, te hogyan reagálnál rá. Bár gyanítom hogy nőt a buszon, gyereket max. a discoveryn láttál még.
De végül nem az lett belőle. Suzukis apuka igazán figyelmes volt, hogy cégnevet nem írt, így azt jótékony homály fedi, hogy hol is cseszték szét a fél autóját. Persze utalt rá, úgyhogy ahogy a kommentelőket ismerem, lesz valaki más is, aki rajtam kívül is merne tippelni. Pár…..
Mióta érvényes a műszaki és kezemben az új, minden átalakítást hivatalosan tartalmazó forgalmi engedély, nem nagyon lehet kirobbantani a Corollából. Örjöngve imádom, de persze metrófúrópajzs átmérőjű lyuk tátong az oldalamon a kíváncsiságtól, hogy mit gondolnak róla a…..
A liberálisoknak sok farkuk van, és mind azokat üldözik. - Henry Louis MenckenEurópába készülő pártjaink kampányszemléjén már jócskán megkopott górcsőnket ezúttal az SZDSZ médiaüzeneteire irányítjuk.A liberálisok (oppardon: ez már maguk között is mellőzött kifejezés)…..
f3csk3 2009.06.03 23:33:07
Az én kampányom Na naaa! :D 2009.06.03 15:46:00
Ebben a pillanatban ugrott be egy plakátragasztó szimpatizánsunk az irodába, hogy megmutassa:Már érkezett is egy kiegészítés a sztorihoz:EON! A kommentekbe lehet képet beszúrni? : ) Az alábbit akartam hozzáfűzni...: ) "No, ez érdekes : ) Az alábbi kép keltezése: 2009.05.21.…..
Hát, így sem sikerült meggyőznie. 1 hétig mokkával a szemem alatt közlekedtem, nehéz volt elhitetnem, hogy csak elestem. :-(       A kép innen Sziasztok! Én is régóta olvasom a blogot... :) Megpróbálom röviden összefoglalni a sztorimat. 21 évesen jöttem…..
Elképesztő sztorit küldött Péter, akit állítólag egy parkoló autóból szedtek ki a rendőrök szombat este és vittek el vérvételre, anélkül, hogy bármivel meggyanúsították volna. Jó ha tudjuk, hogy amíg ez meg nem történik, tehát, hogy a rendőr közli, hogy minek az alapos…..
f3csk3 2009.05.19 23:44:02
@Rejtett a Szám: jézusom, na pont az ilyen istenszindrómás állatok okozzák a baleseteket
remélem, úgy fognak leültetni, hogy emiatt nem fog meghalni senki
tudom miről beszélek, én is vezettem piásan egy időben
szerintem kövesd a példámat és hagyd abba

f3csk3 2009.05.20 09:39:07
@Frucsasz: így van.
döbbenetes hogy emberek nem képesek felfogni hogy nem áll a törvény felett senki. (ill. de, de most hagyjuk a politikát.)

na és még egy kis OFFolás. usában alkoholfogyasztás... haha... őszintén, who tf cares mi van ott? mi itt vagyunk. ezzel az erővel beszélgethetnénk a fűről + hollandiáról. legalizáld, legalizáld... pffffffff
mint írtam, vezettem már ittasan, sőt, többször csont részegen is, h utána nem is emlékeztem arra, h jutottam haza. nyilván teljesen szabályosan egyébként, max. 50, index mindenhol, stb. de mindez nem tudatos szinten ment, csak rutinból. szégyellem is ezt. persze, indok volt, mert "jól bírom a piát" , "gyorsabban reagálok 1 sör után" , "autogén tréningezek vezetés közben" , "majd felcsutkázom a légkondit" stb. stb. sok baromság!!
a reakció NÖVEKSZIK az alkoholszinttel, még szupermennél is. ennyi.
f3csk3 2009.05.20 09:41:37
@grigorij: hülyeség.
Nincs is annál bosszantóbb, mint mikor az embert már a szabályos közlekedésben is megakadályozzák, és ráadásul mindezt egy majdnem töküres autópályán. István egy korábbi szorizhoz hasonlatos történetét osztotta meg velünk. A kék Astra-sok között netán valami furcsa kerge…..
Mandiner blog Kölni íz - Cobra11 2009.05.10 18:01:00
 Köln városának legfontosabb popkulturális exportcikkei ma Semir és Tom (majd helyette Ben), az autópályarendőrség két tagja, akik a Cobra11 krimisorozat főszereplőjeként törnek össze epizódonként két tucat autót.  Öcsém kedves szórakozása volt gyerekkorunkban, hogy…..
Sokadszorra csodálkozom rá arra, hogy kívülről, független szemmel, mennyivel pontosabb látleletet lehet alkotni országunkról, és hogy ez a kép egyre negatívabb. És nem, nem csak a Gyurcsányék ténykedése miatt, sőt, egyre inkább nem amiatt. Egy demokratikusan megválasztott kormányfő, aki (még ha…..
Olvasónk napok óta azon görcsöl, hogy mikor válnak meg tőle munkahelyén a gazdasági válságra hivatkozva.sziasztok!ez nem álláskeresős poszt, bár arról is tudnék írni, habár csak 40 helyre küldtem el az életrajzom idén. 26 éves, második diplomáját gyúró, nagyon tenni…..
f3csk3 2009.05.08 13:38:21
@Trompipi: egy dologban tévedsz csak, de az nagy. Az, aki nem sikeres, még nem sikertelen !

f3csk3 2009.05.08 14:08:29
@Trompipi: megegyeztünk.

papamaci1: ez a beszéd. :) azért az a 1,50 kicsit zavarba hozott. :)

A Nokia bemutatta az eddigi legvékonyabb okostelefonját, a 9,9 milliméter vastag E52-t. A mobil készenléti ideje egy hónap, és nyolc órán át lehet vele telefonálni. Zajszűrő beépítésével javítottak a hangminőségen, hogy az utcán vagy a reptéri tömegben jobban lehessen…..
f3csk3 2009.05.06 16:58:21
@kermi: mert, neked nem elég az 1 giga limit? torrentezel a mobilon?
Félrefordítások Ezt kapd be! 2009.05.06 13:30:59
unknownskywalker ennek a remekműnek csak egy részletét emelte ki megjelentetésre, de szerencsére beküldte a teljes anyagot is, élvezzétek ti is:Tudom, hogy a szóda-téma már nagyon le van rágva, de mindig fel-felbukkan.Most egy gyógyszerésznek tulajdonított levélnél akadt meg rajta a…..
f3csk3 2009.05.06 14:35:14
Ha mást már nem is tennék ki, akkor is félrefordításilag kiemelkedő napnak lehetne a mait nevezni, és ezt Gergőnek köszönhetjük:Az egyik kedvencem, amire sajnos pontos forrasmegjelolest nem tudok adni, mivel mar ezer eve tortent a Discovery musoran:Egy lathatatlansaggal foglalkozo…..
f3csk3 2009.05.06 14:03:31
@labi: neeem... a lightsaber az nagyon is jó fénykardnak. Akárcsak a light armored. ;)) Maradjon csak meg a light szépen fénynek mindenhol és minden frankó lesz !
Pl. a lájtkóla is lehetne fénykóla. Hiszen a fény is eléggé könnyű, nem?
B-oldal A csendestárs - DJ Bootsie 2009.04.23 09:40:00
DJ Bootsie-val még decemberben ültünk le a Parázs Presszóban, részben az akkori lemezbemutatója kapcsán, illetve pusztán kíváncsiságból, hiszen engem zeneszerzőként is érdekel a munkája, és ilyen szempontból is megpróbáltam a színfalak mögé nézni. Aki a decemberi és…..