Regisztráció Blogot indítok
Adatok
assem

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Első olvasatra még szimpatikus is lehet az a törekvés, hogy a Facebook 40 országban állapodott meg mobilszolgáltatókkal arról, hogy ingyen biztosítja az alsóbb kategóriás készülékkel rendelkező mobilfelhasználók számára a Facebook elérését.Magyarországon a T-Mobile-lal állt…..
A napokban átlépte a regisztrált magyar felhasználók száma az egymilliót a Facebookon. A lélektani határ elérése egy közösségépítő szolgáltatás esetében nem csak lélektani előny: ezen szájtok természetéből adódik, hogy az ismeretségi kört képesek könnyen mozgatni.Ehhez…..
A Vatera összesen négy ügynökséggel dolgozott együtt a verás kampány során. Az online és offline is jelentkező buzz a kampány egésze során kiemelkedő volt, mely nagyban hozzájárult a sikerességhez. Ennek fenntartásában elengedhetetlen szerepe volt a közösségi oldalakon…..
Egy grúz netezőt akartak elnémítani ismeretlenek, ezért az összes olyan szájtot terheléses támadás alá vették, ahol a célba vett netezőnek van accountja. A hírek szerint a Twitter és a Facebook mellett a LiveJournal, valamint a Google több szolgáltatása (pl. a Blogger.com és a…..
Pollner odaát mereng azon, hogy vajon Steve Rubel váltásával vége van-e a blogkorszaknak. Rubel ősbloggernek számít. Nem csak régóta blogol, de nagyon sikeresen is. Nagyon népszerű és nagyon klassz blogot írt az elmúlt években. Nemrégiben megírta, hogy blogját, a Micro…..
Most esett be az origós sajtóközlemény az iwiwes kisalkalmazásokról. Akit érdekelnek az adatok, azoknak íme pár stat:  Egymás szemében (920 ezer júzer)Csajok és pasik (kb. 100 ezer júzer)Videotelefon (62 ezer júzer)Sün! Sün!! Sün!!! (47 ezer júzer)Az Alkalmazások aloldalt…..
assem 2009.05.29 21:26:00
Számos egyszerűbb megoldással segíthetünk online szolgáltatásunk népszerűsítésében. Sokszor a kínálkozó lehetőségek pofonegyszerűek, kézenfekvők, valahogy mégsem sikerül megugrani őket. Vegyünk egy példát. A Netpincér.hu az egyik legsikeresebb online szolgáltatás…..
Az elmúlt napokban rengeteg facebookos accounttal küldözgetett körbe egy robot különféle generált üzeneteket az ismerősöknek. Az ok, hogy a napokban hekkerek tömegesen próbálták meg elhalászni a facebookos felhasználók belépési adatait (emailcím + jelszó).Aki kapott Facebookon…..
assem 2009.05.25 14:29:16
@=ALARM=: az még hagyján, de mit tudnak kezdeni az enyémmel? én még regisztrálva sem vagyok :)
már megint lemaradtam egy kis izgalomtól.
Múltkor már jeleztem, hogy vannak olyan magyar celebek, akik aktívak Facebookon. Akár úgy is, hogy nem tudnak róla, hogy aktivitásuk bárki számára látható, aki csak tagja a facebookos Hungary networknek. Miként a Facebookot, úgy egyelőre a Twittert sem használják tudatosan a magyar…..
Teszkózások: a férfias szintidő nettó 11 perc, céltudatos vásárlás, profi fizetés, lehető legközelebb parkolni sikerülés. Egyetlen szépséghiba, hogy százasod nem levés, de pillanatokon belül szembe valaki jövés, 200 Ft adással rajkodás, ennek hiánya esetén elhagyott üres…..
Asszem nem lövök nagyon mellé, ha azt mondom: megvan az első miniapp sikertörténet. Az "Egymás szemében"-ről van szó, mely minden képzeletet felülmúló népszerűséget ért el az iWiW-en, néhány hét alatt.Sikerült megtudnunk pár statisztikai adatot a…..
Tegnap összeraktam egy kérdőívet, amibe olyan kérdéseket tettem, amik abban a pillanatban eszembe jutottak, és érdekel, hogy mit válaszolnának rájuk a magyar twitterezők. Tegnap még csak Twitteren és Facebookon pörgött a kérdőív, de már így is több mint 185-en kitöltötték.…..
assem 2009.05.13 10:43:26
@[imi]: köszi. jövök olvasni :)
de má látom van fészbukos hír is.
Azt hittem, ez csak valami médiahack. Pár napja jelent meg a hír, hogy az Origo és az Index is "energiatakarékos üzemmódba" vált a természetvédelmi világnapon, és fekete háttérrel jelenik meg. Aztán ma kaptam egy másik közleményt, mely szerint: Természetvédelmi…..
A világ legjobb ritmusszekciója és második legviccesebb énekese tegnap este bebiznyította a kétkedőknek, hogy igazán dögös rakenrollt csak ötven év felett lehet és érdemes játszani. Az AC/DC iszonyú hangos koncertet adott a Papp László Sportarénában. Ha valaki a 18 évesen…..
Hóbelevanc MSN vírus 2009.01.06 16:00:00
A jelenség nem új, de éppen annyira aktuális, mint amikor először tűnt fel a neten ez a praktika. Éppen ezért látom szükségesnek, hogy írjak róla, hátha többen el fogják kerülni azt, hogy bekapják a horgot, és megfertőződjenek. A mai napig előfordul, hogy saját MSN…..
Gulyásdemokrácia Izrael üt 2009.01.03 22:24:32
Ha Izrael vezetőinek van egy csepp esze, akkor most egy hatékony, de a lehetőségekhez képest minél rövidebb háborúban padlóra küldik a Hamászt. Terroristákkal barátkozó szervezet ellen nyerni persze nehéz, de az esély adott. Már nincs mi van, ha, miután megindult a szárazföldi…..
assem 2009.01.04 13:01:13
@parttalan: pl Szíriából a földközi tengeren
assem 2009.01.04 13:52:09
@huncros: kb a 600-as évek óta laknak ott arabok, utána 1500 körül az oszmán birodalom részeként már palesztina is létezett. az első világháború után angol gyarmat lett a terület.