Regisztráció Blogot indítok
Adatok
el basta

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igaz, hogy ez a blog alapvetően macskákról szól, de egyben állatvédő napló is, ezért írnom kell egy tegnapi esetről - mert egyrészt vérlázító, másrészt tanulságos.Egy ismerősöm telefonált tegnap este, hogy ha tudok, azonnal menjek a Moszkva térre, mert egy kutyust éppen…..
el basta 2010.06.16 15:45:21
@genyamagyar: Neked meg mi afasz bajod van?
el basta 2010.06.16 15:49:53
@genyamagyar:
"túlzott állatvédelem"? Te hülye vagy haver???

De felhúznak az ilyen idióta trollok...mentem is.

Isten barma...
 Egyik olvasónk egy olyan megdöbbentő jelenségre hívta fel a figyelmet, amely valószínűleg nem csak az ő közvetlen környezetében zavaró, hanem az ország számos pontján megfigyelhető. A lakásépítések száma ugyan csökken, de ahol elkészülnek a projektek, ott előbb a…..
el basta 2010.06.03 17:55:31
Nou San Trafford Mocskos Inter! 2010.05.20 10:30:00
(Az NST történetében hagyomány, hogy a BL-döntő előtt objektív, tudományosan megalapozott elemzést készítünk arról, hogy az egyes csapatok miért nem nyerhetik meg a mérkőzést.) Alapvetés: az Inter mindennek a legalja. Ez már a kezdetek óta így van, és ezt a klub maga is…..
el basta 2010.05.20 14:14:57
Vannak kapcsolatok, amikről csak sok felkiáltójellel lehet beszélni. Hát ez ilyen. Kollégából barát, barátból szerelem, szerelemből szakítás. Hát ez egy hülye történet egy naiv lányról és egy egó fiúról. A lány azt hiszi barátok, a fiú pedig azt hiszi, hogy Ő bármit és…..
el basta 2010.05.03 16:40:40
E!
"A macska érzelmei teljesen őszinték, az emberi lények mindenféle okoknál fogva elrejthetik érzelmeiket, de a macska sohasem tesz így." (Ernest Hemingway)A fenti idézetből kiderül, hogy Hemingway nagyra tartotta a macskákat. Ernest Hemingway (1899. július 21. - 1961. július…..
Azért erre érdemes odafigyelni: 550 példányban gyártott, 1050 Nm-es kupé a Volkswagentől! A lead persze csúsztat, mert Bentleyt nem a VW gyártja, igaz, hivatalosan hozzájuk tartozik a márka. A Bentley Brooklands Coupé nem tartozik az ismertebb autók közé itthon, ezért pár…..
Macskapcsolat A vízbe fojtott cica 2010.01.13 19:58:00
Talán emlékeznek még a négy évvel ezelőtt minden jó érzésű ember gyomrát felkavaró filmre, címe Álszent volt. Toepler Zoltán rendezte, és a botrány, amit kiváltott, annak volt köszönhető, hogy az egyik jelenetben egy valódi kiscicát belefojtanak a vízbe.A filmet később…..
Jogos-e, hogy a BKV dolgozói időről időre megbénítják a város közlekedését? Egyáltalán megbénítják-e, vagy mindenki megvonja a vállát, és gond nélkül megoldja a megoldhatatlant, és a szokásos időben beér a munkahelyére? Szavazz! (Szolg.közl.: úgy tűnik, Firefoxból…..
el basta 2010.01.12 10:15:35
Terrier · steksz.blog.hu/ 2010.01.12. 09:26:11
Az én adómból ne sztrájkoljanak. Adjuk el mind a bkv-t mind a mávot, és csökkentsük az adókulcsokat.

Gratula. Te aztán mindent megettél, nem igaz? Ülj le egyes.
el basta 2010.01.12 10:24:12
autózz! Ámokfutó öregember 2009.07.31 08:31:00
Amit Zoli leírt, attól még nekem is leesett az állam. Azt tudtam eddig is, hogy egy tekintettel is fel lehet hergelni azt, akinek megvan az alaphangulata, azután pedig beindul a lavina effektus és saját magának gerjeszti tovább az indulatait az ilyen idegbeteg. Ha ez párosul azzal, hogy…..
Emberek, a ma esti Top Gear adását valahogy nézi kell, mert ha lehet hinni a pletykáknak és Jeremy Clarkcon kiszivárogtatott információinak, akkor végre megtudjuk, ki is Stig, a műsor eddig csak sisakban látott kiváló autóversenyzője. Clarkson azt állítja, hogy Neil Armstrong…..
el basta 2009.06.21 22:09:13
@Vaader: Köszi!
...de akkor frankón, most mégsem ő Stig? Télleg csak hype-olás volt? ehh...
Bizony, bizony. Napok óta megy a hirig az interneten, és röhög az ország hogy foghíjas lett a Szabadság híd díszkivilágítása. Demszky Gábor, Hagyó Miklós, meg még pár prominens látványosan felkapcsolta azt május 29-én. Nem szeretünk politizálni - illetve nagyonis szeretünk,…..
Hatalmas mérkőzést játszott Szlovákiával a magyar válogatott. Az utolsó harmadot 2-1-re megnyertük, csak Mol ligás gólokat lőttünk, sorrendben Holéczy, Peterdi és Sille talált be. 1-3-ról felálltunk, 13 másodpercen múlott a szenzáció. Az ellenfél sokkal erősebb volt, sokkal…..
Az új Soproni-reklám szinte mindenkinek tetszik, úgy tűnik, sikerült azokat az érzelmi húrokat megpengetni, amik hatnak nemcsak a magyar sörfogyasztóra, de azokra is, akik ismernek legalább egy magyar sörfogyasztót. Szóval mindenkire. Lássuk: Szerkesztőségi röpfelmérésünk…..
el basta 2009.02.16 20:26:30
@EMU: el lehet menni, ahogy a nagyfőnök is mondta.
el basta 2009.02.16 22:05:12
@EMU: na, jó, hogy még visszanéztem, mert ilyen öntelt és tudálékos egy hozzászólást rég olvastam már. ad1: bátran fogadnék rá, hogy több kontinens több országában ittam már sört, mint te. ad2: szerintem le kellett volna essen, hogy itt nem annyira a sörről, mint inkább a reklámról és patriotizmusról van szó, ami utóbbi látom viszonylag távol áll tőled. ad3: szerinted azért szar itthon a sör, meg a többi élelmiszer, mert magyar, vagy azért, mert már semmi magyar nincs benne és a külföldről ránk erőltetett moslékot esszük? a helyi pékségünkben egyébként finomabb a kenyér, mint bárhol a világon (soroljam az országokat?). ad4: nem a seggedből húztál ki nagyokos.
Persze az RTL Klubnak is foglalkoznia kell az olimpiával, még ha mozgóképeket legfeljebb a stadion kijáratánál sült sertéstüdőt kínáló árusokról tudnak is csak mutatni, de De Vitray Tamás akkor is olyan az RTL Klub hírstúdiójában, mint egy ottfelejtett Skoda-féltengely az Én,…..
Endréék egy savanyú gyorséttermi kalanddal gazdagodtak Bécsben a halott tengeri állatokat terjesztő Nordseeben. Mindegyikőjüket lehúzták a számlán kamu tételekkel és még vissza is rosszul adtak. A hely tulajdonosa szerint csak visszakapják a magyarok, amit másokkal csinálnak: Az…..