Regisztráció Blogot indítok
Adatok
agoo

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szabálytalan és bunkó parkolásos képekről volt már több poszt is, de a téma kifogyhatatlan. Most két olvasónk képeit osztom meg veletek. Az egyik jól példázza, hogy vannak, akiknek határok nem léteznek (itt a szó szoros értelmében a szlovák rendszámmal is visszaélve). Ezt a…..
Szuper szürreális falfestmény egy kívülről unalmas villában (már nem él) Luxuskád és franciaágy az üvegkorlátos galéria alatt. Klassz (az eredeti hirdetésből már levették a képeket) Amerikai konyhás trónterem. De miért van benne hinta? (tipp:R.) Borhűtő a…..
agoo 2011.02.19 16:20:43
Nem hittem, hogy Király András, lemondott Jobbik szóvivő füvezős és melegfelvonuláson bulizós képeit fokozni lehetne. Ahogy azonban a kuruc.infón megpróbálja maszatolni a kimagyarázhatatlant; az megfizethetetlen, bár a kuruc.info stílusa is felejthetetlen.Kuruc.info: A…..
agoo 2010.03.22 22:26:48
@Bergeroth: kommunizmus???

persze tudom én, hogy nem arra gondoltál....

A szerkesztőhöz szögezném a kérdést: ez az elmúlt 7 napban hányadik Jobbik és azon belül Király András fikázó poszt? Nem kaptál még aranyeret a sok erőlködéstől?? Irgalmatlan színvonaltalan az egész blog, dehát értem én, hogy kellett egy oldal, ahol kedvetekre köpködhettek kedves szoci szavazók, ha már egy tisztességes kampány újság készítésére is alkalmatlanok vagytok.... Bár ami azt illeti, annak a pár ezer, kihalófélben lévő vén nyugdíjasnak és tanulatlan, szemellenzős ifjú szocinak felesleges bármit nyomtatni.... Jön a Jobbik és ti meg csak rettegjetek tovább szerencsétlen idióták...
Biztosak lehetünk benne, hogy külföldre szakadt hazánk fia, Attila, nem szerette meg jobban Magyarországot, amíg ide látogatott. Kíváncsi leszek majd az ügy végkimenetelére, mert a fotókból számomra nem teljesen világos, hogy levélírónk mozgáskorlátozottaknak szánt helyen…..
Levélírónk azt kérte, hogy a nevét ne írjuk itt le, gondolom tart tőle, hogy az általa küldött képek és videó miatt valakinek ellenérzései támadnak és ebből neki problémája lehet. Az autóját ugyanis feltörték, ám a két bűnözőt rögzítették a szomszéd épület…..
A Saatchi Galériával közönsen hirdetett nemrégiben fotópályázatot a Google. A közönségszavazás eredményeként 36 fotós képeiből készül majd iGoogle téma. A versenyt egy magyar diák, Halász Dániel nyerte: a zsűri 3600 nevezésből válogatta be a 36 legjobbnak gondolt közé,…..
 "Hülyeséggel szemben hülyeséget kell felvonultatni" - tanította mentorom, idézve édesapját. Hogy a kedélyeket megnyugtassam, kiegészítem a címben feltett kérdést: ...egyetlen napra. (Ahogy a Sárdobáló blog szerzője viszont nem lesz.)Miért e…..
Orbán Viktor nem hülye, valószínűleg pontosan tudja, hogy mi az az off-shore. Orbán Viktor nem tájékozatlan, tehát valószínűleg azt is pontosan tudja (hacsak a gonosz tanácsadói át nem akarták verni), hogy Simor Andrásnak milyen cége van és milyen nincs.Orbán Viktor torkig van…..
agoo 2009.05.31 20:49:41
Ne is haragudjatok de mi a f@aszról beszélünk? Én nem akartam, sőt elleneztem az belépést az Eu-ba, de az ország többsége beszavazott minket...Az volt a jelszó, hogy a tőke és javak szabad áramlása, meg nyithatok kávézót bécsben stb. Hát ha így áll a helyzet akkor nyitok is. És csinálok is "off-shore" céget amint érdemes lesz. Pláne a jelenlegi helyzetben...Én nem akartam belépni, de ha már bent vagyunk akkor oda viszem a vagyonomat ahova és amikor akarom. És ha így veszek céges autót meg hifit meg lóf@szt akkor sincs hozzá senkinek semmi köze.
Én így gondolom...
 Tamás Gáspár Miklós a rendszerváltás óta eltelt két évtized egyik legszínesebb figurája. Bár világnézetét úgy váltogatja, mint divatdrukker kedvenc focicsapatát, igaz, legalább nem pillanatnyi érdeke, hanem meggyőződése és lelkiismerete szerint. Az utóbbi időkben…..
Sportnap lesz a ez a csütörtök, a hülyeségolimpia versenyzői a pálya szélén melegítenek, sőt a Centrum Kft már dobott is egyet a selejtezőben, méghozzá világrekordot! A "leghülyébben kiszabott parkolási bírság" versenyszámban lett csúcstartó a Homár-olvasók egyik…..
A Majdnem Bepalizott munkakereső blogot csinált, hogy megossza a kételyeit a nagyvilággal. A Homár segíteni szeretne neki ebben, no meg figyelmeztetni azokat, akiket megfogott a cég valamelyik hirdetése vagy ügynöke: előbb jól gondolják végig. Nem állítjuk persze, hogy a Relax Island…..
agoo 2009.03.24 14:40:51
@horex: nem hiszem hogy ez lesz a válasz, mert nem jövedelem szerzés céljából csinálja. Naponta hasznljuk a vitamint meg sampont meg fogkrémet, szal ő ezzel nem foglalkozik. Ha neked az kell, akkor azt veszel és kész:D
agoo 2009.03.24 15:10:34
@Blake69: Nézd. Az ő érdekük is hogy egy darabig jól menjen a szekér. Mert ha fizetnek mint állat, akkor te meg hozol még embert mint állat és akkor megint csak ők járnak jól. És ha majd jó sokan lesztek akkor borul a szekér. És valaki megint nagyon nagyot esik majd. De nem én
agoo 2009.03.24 15:27:34
@TH: Igen, valahol igazad van. Arra gondoltam, hogy ha szélhámosság a dolog akkor egy ideig futnia kell, hogy minél többen benyalják a hülyeséget. Pl az amway-ről nem ezt gondolom, mert bár régóta megy,de elismerten jók a termékeik.
Elmesélem, hogy miképp lett új kulcstartóm. Rühelltem, amikor 2002-ben a Fidesz kampányjelvénnyé fokozta le a kokárdát. Ízléstelen ötlet volt. Ha már önpecsételésre akarták buzdítani a szavazóbázist, lehetett volna a pecsét bármi, piros-fehér-zöld szívecske, vagy mondjuk Orbán Viktor az én…..
agoo 2009.03.12 22:10:13
Már a cím is hazugság bakker... Ekkora sz@r kenést régen olvastam. Mi az hogy a jobboldal kisajátítja? Miről beszélünk amikor a liberálisnak nevezett ország rombolók és az mszmp leszármazottak nap mint nap támadják a turult, árpád sávot, meg hasonlókat. Miről beszélünk, amikor lefastisztáznak valakit ha árpádsávos kitűzője van? Miről beszélünk amikor a 12. kerületben az egymástól egy köpésre felépült turul emlékmű és igazak fala közül csak az előbbit akarják lebontani, annak ellenére, hogy mindkettő engedély nélkül épült? Másrészt én még nem láttam egy harcos baloldalit vagy szdsz-est sem, aki kiment volna az utcára magyar zászlóval vagy árpádsávossal... Gondolkodjunk már kicsit....
Röhej
Gulyásdemokrácia Izrael üt 2009.01.03 22:24:32
Ha Izrael vezetőinek van egy csepp esze, akkor most egy hatékony, de a lehetőségekhez képest minél rövidebb háborúban padlóra küldik a Hamászt. Terroristákkal barátkozó szervezet ellen nyerni persze nehéz, de az esély adott. Már nincs mi van, ha, miután megindult a szárazföldi…..
agoo 2009.01.04 13:22:37
Azt talán nem kellene elfelejteni, hogy a világtörténelemben egyedülálló az, hogy egy, a történelem során számtalanszor eltűnt, szétszóródott országot egyetlen tollvonással visszaállítottak. Gondolkodott már ezen valaki? Mert ha a holokauszt biznisz miatt kárpótolták őket, akkor miért nem a németek hátára ültették őket? És egyáltalán. Miért kellett a történelembe így bele nyúlni? Vagy ha már belenyúltunk akkor miért nem kapott mindenki ilyen lehetőséget? Miért nem kaptak az örmények is saját országot? Vagy kérdezhetném azt is (annak ellenére hogy most sok agymosott szabadelvű rám fogja ragasztani a náci vagy szélsőjobbos matricát amit mellesleg leszarok mert, mert ezek az emberek számomra nem véleményalkotók) hogy vajon ilyen alapon Magyarország miért nem kapta vissza trianon előtti területét? De ha már Izrael kapott egy gesztust azzal, hogy visszakapta az államát, miért kell még a mai napig agresszorként fellépnie? Szerintem jelenleg izrael az aki a világbékét fenyegeti és nem a "terrorista" Irán, Irak meg Palesztina. Teljesen természetes reakció a részükről az, hogy egy idegen állam ellen, kvázi betolakodók ellen harcolnak. Mert kitűnően megoldották az európai nagyhatalmak annak idején, hogy mások rovására kárpótolták a zsidókat. Én azt remélem hogy végre kicsit megregulázzák a agresszív nagypofájú izraelt a szomszédai és akkor talán visszavesz az arcából. Ha nem akkor jön a harmadik világháború. Talán nem kéne játtszaniuk a tűzzel.....