Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Simson

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hihetetlen, mennyire igaz, hogy az átlagember kajakra elhiszi azt, amit a tévében lát, ha teszem azt mutatnak egy szarul összemontírozott, elől macska, hátul elefánt szörnyet, hogy belső-Mongóliában ilyennel terelik a kecskéket, a lakosság nagy százaléka itthon is erről beszélne a…..
Simson 2013.06.04 11:26:58
@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang:
Köszönöm szép nevű kolléga, hogy felhoztad a konteósokat.
Bár átlagban én is hülyébbnek tartom az amcsikat, mint itt páran ugyanúgy, de nálunk is van ám egy két állat. Ráadásul olyan, aki ezáltal okosnak hiszi magát, mert ő tájékozott és felnyílt a szeme, a többiek még alszanak, de majd eljön az igazság és mindenki leszámol a dínófarkú zsidóufókkal és visszaküldjük őket a Holdba. A rengeteg konteós blog is ugyanekkora marhaságokat ír zömmel (persze van amikor véletlen beletrafálnak, mert a történelemből bizonyított, hogy tényleg léteznek/tek összeesküvések), de nagy részt a baromságaikra ugranak a megvilágosodott polgárok.
Torontoban forog épp José Padilha Robotzsaru remake-je, a képeken azokat a jeleneteket veszik fel, ahol az Omnicorp bemutatja a legújabb biztonságtechnikai termékét a médiának. Joel Kinnaman játsza Alex Murphyt, és ezeken a képeken már kesztyűje is van a szerelésének, bár valamiért…..
Simson 2012.10.11 09:07:52
@borisz: Így van, ma már a telefonokat komolyabban lehet venni, mint azt az üdítősdoboz robotruhát :D ezt a ruhát meg a nanosuithoz hasonlítani, hát... végül is ha rövidgatyában vagyok, akkor én is úgy nézek ki mint egy focista
A Robotzsaru reboot jó ideje a levegőben lóg,  a tervezeten Darren Aronofsky dolgozott, de az MGM csődjét követően távozott a projekt éléről. Miután a stúdió úgy-ahogy kikecmergett a pénzügyi bajból adott egy nagyobb lökést a Robotzsarunak is, José Padilhát ültették a…..
Seth Macfarlane első élőszereplős és egészestés filmje nem csak külföldön volt sikeres, nálunk egyenesen a box office lista élére ugrott. Mark Whalberg férfi-gyerek kalandjai a mocskosszájú játékmackóval tényleg nagyon vicces, de ehhez hozzájárulhatott, hogy ez volt a múlt…..
A Sony Screen Gems kiadott négy új klipet Paul WS Anderson Resident Evil: Retribution című filmjéhez, amely szeptember 14-én kerül a mozikba. A főbb szerepekben Milla Jovovich, Michelle Rodriguez, Sienna Guillory, Kevin Durand, Shawn Roberts, Colin Salmon, Johann Urb, Boris Kodjoe és Li…..
A Lionsgate kiadta a harmadik klippet a The Expendables 2-höz. Sylvester Stallone és csapata visszatér és egy minden eddiginél nehezebb küldetésben. A videóban Barney Ross egy motorral szed le egy helikoptert és Terry Crews is akciózik egy kicsit. A The Expendables 2 augusztus 17-én…..
Simson 2012.08.12 12:58:11
@Rolee83: Nekem is feltűnt :\
Filmdroid The Show Must Go On... 2012.08.05 13:30:00
Nagyon nehéz szívvel írom ezt a posztot, Koimbra munkája, az ő hozzáállása, egész egyszerűen pótolhatatlan, ő maga a Filmdroid, ez kétségtelen. Viszont a blog nagyon sokaknak rengeteg örömöt okozott és egyszerűen úgy gondoltuk páran, hogy nem szűnhet meg, nem lehet a…..
Nem sikerült valami fényesen a Perzsia hercege film, az Ubisoftnál sem voltak elégedettek. Éppen ezért tavaly megalapította saját filmes részlegét, mivel a negatív visszhang nem szegte kedvüket, továbbra is szeretnének mozifilmeket játékaik alapján, de csak úgy, ha ők tartják…..
Simson 2012.07.11 14:34:46
@victor vacendak: Na ja, írják itt, hogy Altairnak el tudják képzelni... nekem nagyon nem megy :D bár léteznek maszkmesterek, Downey Jr. is játszott olyan embert, aki feketét játszik!
Mindegy, én mondjuk nem vagyok Fassbender ellenes, de erre a szerepre rossz választás volt
Augusztusban érkezik a következő gigaköltségvetéssel megtámogatott versenyző. Anno Paul Verhoven egy igazán szórakoztató és vérbő sci-fi akciót prezentált, amely azóta klasszikussá vált. A Len Wiseman rendezésében érkező remake/reboot kevésbé lesz brutális, hiszen tinik…..
A titánok haragjában Perszeusz több lénnyel is összefut kalandja során, korábban már kikerült a blogra egy featurette a kiméráról, most hatalmas, egy szemű küklopszról esik néhány szó. Ezt követi a Kronosz videó, legvégül a Minotauruszról mondanak néhány mondatot...
Spanyolországban már tavaly márciusban csapkodhatta a térdét Torrente újabb marhaságain, de a negyedik rész hozzánk csak nem akart megérkezni. Lehetett arról hallani, hogy december elején megjelenik DVD-n, de hiába, csak vártunk és vártunk...Parlux Entertainment végül felkarolta a…..
Simson 2012.02.14 11:17:35
@slowclub1: Én a Family Guyjal vagyok így :) már nem erőltetem, Torrentét viszont imádom :D
Van Helsing karókkal döfött a vámpírok szívébe, Penge előszeretettel használta kardját, Abraham Lincoln pedig a fejszét részesíti előnyben és biza keményen odacsap. Seth Grahame-Smith regénye alapján készült a film, úgy volt, hogy a Büszkeség és balítélet meg a zombik…..
Filmdroid Bosszúállók tv spot 2012.02.06 10:47:00
Már az elején megmondták, hogy csak akkor van értelme egy ütős csapatot összehozni, ha olyan veszély fenyeget, amelyet senki más nem képes elhárítani. Először úgy tippelték, hogy a Hulkkal méri össze erejét Nick Fury által alapított Bosszúállók, de hamarosan kiderült, hogy a…..
Simson 2012.02.08 13:34:55
@Sanosuke: Vis Major :)
A TotalFilm magazin következő számában jelenik meg az alábbi kép. A Dredd bíró következő filmváltozatában Karl Urban osztogathatja a ítéleteket. Már minden szépet és jót elmondtak a készítők a produkcióról, szeptemberben kiderül, hogy mennyire tetszik a képregény…..
 Az idei év a 3D nagy tesztje volt, megállapítható, hogy amilyen hirtelen jött a fellángolás iránta, olyan hirtelen ki is hunyt...legalábbis Amerikában. A nemzetközi porondon egyelőre még falják a harmadik dimenzióval megdobott filmeket. Érezhető volt, hogy ezzel próbálják…..
Simson 2011.12.31 14:35:37
@koimbra: addig oké, de azon belül hol tudom úgy megtekinteni hogy évekre vannak bontva? bocs a bugyuta kérdésekért, de nem igen találok el az imdb-n :\
Simson 2011.12.31 14:47:35
@ForgerON: és akkor szűrjem ki a pankrátor show-k, talkshow-k, dokumentum filmek meg minden program közül a filmeket? vagy van külön ilyen opció?
Simson 2011.12.31 15:24:41
@ForgerON: Köszönöm, és elnézést a fáradtságért :S
Még keresem a választ, hogy miért hallatszik vízcsobogás, ha a fejét megmozdítja... Ilyen közelről (élve) ezt a rohadékot nagyon ritkán látni, úgyhogy értékeljétek Renátó felvételét!  ..
Filmdroid Narnia 3 poszter 2010.07.31 11:06:00
Decemberben tovább kalandozhatunk Narnia földjén, az előző részben megismert Caspian herceggel a főhős testvérekkel, ezúttal néhány eltűnt nemest kell felkutatniuk. Az alábbi posztert minden bizonnyal egy unatkozó marketinges dobhatta össze a kávészünetben, talán úgy volt vele,…..
Filmdroid Vampires Suck poszter 2010.07.30 20:26:00
Paródia? Mostanság készült jó produkció ebben a műfajban? Hol van már a Nagy durranás (Hot Shots) és a Csupasz pisztoly (Naked Gun). De azért még mindig lehet reménykedni, hogy ezúttal más lesz, ezúttal sokat fogunk nevetni. Az Alkonyat kifigurázásán, a Vampires Suck-on talán…..
Simson 2010.07.31 13:16:46
@Mese92: Mondjuk tudom, hogy egy vámpíros tinifilm, amit könyvből ültettek át vászonra, de hogy ki kicsoda benne, azt ne kérdezd :) meg nem nézem
A Resident Evil franchise következő, szám szerint negyedik része szeptemberben kerül a mozikba, természetesen ismét Milla Jovovich fogja irtani a zombikat, mellette Ali Larter, Boris Kodjoe, Wentworth Miller aprítja a csúnya élőholtakat. Alább a német posztert nézheted meg. ..
Simson 2010.07.29 14:04:55
@A nép fia: Ahogy jött ki az újabb rész, nekem úgy vált egyre élvezhetetlenné, az egy az még olyan klasszikus zombi film. Koimbrával értek egyet, nem oszt nem szoroz ;)
Filmdroid AVATAR 2009.12.27 20:17:08
Egy kis élménybeszámoló egy hobbimozis, fotelos filmnéző tagtól.Nem akarok túldícsérni senkit és semmit. De valóban megérte várni 10 évet az AVATAR film elkészítésével. Mint azt sokan tudjuk, a rendező fejében már 1990 környékén megvolt a film ötlete. Az elkészítés még…..
Simson 2010.07.26 15:07:27
@Spawn85: Jajj ne már, gyerekek nem az evolúció irányával van gond. Sőt, poén, hogy a lovak majdnem ugyanúgy néznek ki, csak két lábbal meg vannak toldva. Az a gáz, hogy az összes állat a mellkasán veszi a levegőt, meg 6 végtaggal rendelkezik, cask a Na'vik vagy kik olyanok, mint a mi Földünkön. Na de mindegy is, nem akarok ide tudományt vinni, mert itt a "képzelőerőre" nagyobb szükség van!
Filmdroid Primer – A találmány 2010.07.10 17:15:00
  Vérbeli sci-fi rajongóként időnként nekiállok böngészni a neten, hátha kijött egy-egy újabb, kevésbé reklámozott film a világ valamely szegletén, aminek a visszhangja azért pozitív. Így akadtam rá most is erre a gyöngyszemre, ami igazából már 2004-ös,…..
Simson 2010.07.26 01:22:38
@Elanor_: Elérhetőség? :D régen voltam már fejtágításon, rámférne
Teljes erőbedobással zajlik a Comic Con San Diegoban, a filmesek képeket, posztereket és egyéb anyagokat mutatnak az érdeklődőknek, a Tron Legacy szekcióban is akad érdekesség, megmutatták az új előzetest. A gigaköltségvetésű folytatásban visszatérünk a számítógépes…..
Simson 2010.07.25 16:29:17
@Alex Mahone: Jó, ott a sok Terminator fan nem arra számított, hogy megpillantju ka jövőt, ráadásul a gépek "intelligenciája" nagyon észszerűtlen és buta. Tehát sok a forg könyvben a logikai bukfenc. De érzésem szerint már ez az időutazós cucc nem nagyon állja meg a helyét manapság.
Az Álomgyárban tombol a Xénia 3D-s láz, de van valaki, akinek ez a módszer nem tetszik, ő pedig nem más, mint Michael Bay:  "Nem is tudom...lehet, hogy régimódi vagyok, de szerintem ez csak amolyan népámítás. De majd meglátjuk, hogy James Cameron filmje mit hoz ki…..
Simson 2010.03.27 11:49:22
@Drakeamarth: Nehogy azt mondd, hogy űrbiblia lesz belőle pár éven belül. Nem úgy fogják emlegetni, hogy milyen tanulságos, hanem milyen szép.

TF3-ról meg annyit, hogy jó lenne 3D-ben, mert az ilyen filmeken az már nem ronthat...