Regisztráció Blogot indítok
Adatok
thing

0 bejegyzést írt és 438 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meg még jó pár dologról a zenekar körül. A Creature Comfortról már írtunk, alapból kicsit furcsa klip volt, de most kiadták a még furcsább változatát. Mondjuk ez kimerül annyiban, hogy megy a klip, közben pedig olyan fontos információkat tudunk meg, hogy milyen meleg volt ebben a fémes ruhában, és…..
Szerdán kezdődött a Várkert Bazárban a CSTP Feszt, a Cseh Tamás Program három évét bemutató ingyenes zenei fesztivál. Június 21. és 24. között, tehát A zene ünnepétől a Múzeumok éjszakájáig ötven zenekar és előadó lép fel, és itt zajlik a Hangszert a kézbe interaktív hangszerkiállítás is, ahol több…..
A hazai pop és alternatív zenei körökben egyaránt népszerű ByeAlex június 9-én dobta piacra Szív(sz)Kill című debütáló lemezét. Az album 14 dalt tartalmaz, az ismert slágerek mellett vadonatúj, sosem hallott szerzemények bújnak meg a korongon, amelyet Alex együttese, a Slepp segítségével alkotott...
Még csak bő fél éve létezik, de már hét könnyűzenei tehetségkutató döntőjébe bejutott a Köpönyegforgatók. Az együttes tagjai több helyről is elhozták a legjobb zenész díjakat, két tehetségkutatót pedig meg is nyertek. A trió ontja magából a dalokat, most a Bőségszaru című számmal, és a hozzá…..
December 22-én a Mary PopKids és a downtempo-s Belau kettősével elő-Karácsonyozhatunk...
Az Alternatívák a popkultúra kapcsolatrendszereit elemzi hat fejezetben. Az első blokk az oktatás és a tudományos gondolkodás felől tekinti át a tömegfilm és a populáris irodalom lehetőség-feltételeit, miközben kitér a sztárkultusz kérdéskörére is. A második blokk a kánonképződés felől vizsgálja a…..
A karácsonyi készülődés az év egyik legörömtelibb időszaka, bármennyi munkával is jár. Előkerülnek a fényfüzérek, a karácsonyfa talpak és az ünnepi bevásárló listák. A Coca-Cola év végi kampánya azokat ünnepli, akik még a gyertyagyújtás előtti pillanatokban is azon munkálkodnak, hogy a Karácsony…..
Újabb ablakok nyíltak ki a LOVE magazin adventi kalendáriumában. Nézzük, melyik napra ki jutott! 8. nap: Emily Ratajkowski - kivételesen nem tök pucéran 9. nap: Palvin Barbi az Elemi ösztön leghíresebb jelenetét idézi fel 10. nap: Heidi Klum meztelenül habfürdőzik, de a lényeget…..
A verseny atyaúristene, Jon Ola Sand az ukrán köztévé tegnapi városválasztó műsorában beszélt a három lehetséges helyszínről. Dniprót komoly pályázónak tartja, de a nemzetközi légi összeköttetést és a szálláslehetőségek mennyiségét és minőségét kifogásolja. Kijevben a Sportpalota és a már…..
...legalábbis Medveczky Balázs, a Duna Média televíziós médiaszolgáltatási igazgatója ezt mondta videoüzenetében a mai sajtótájékoztatón, ahol kihirdették A Dal 2017 teljes mezőnyét. Pontosan így fogalmazott: "A Dal című műsornak nem elsődleges célja, hogy Eurovíziós versenydalt keressen." Teszem…..
Disclamier: Nem érdekel, hogy a köztévé miként kommunikálta le A Dal-t, amíg ez a hazai Eurovíziós előválogatónk, addig Eurovíziós kontextusban értelmezem és ítélem meg a produkciókat. Moving on. Szépen lassan elkezdték publikálni versenydalaikat A Dal 2017 versenyzői és mint mindig, most is…..
Kihirdették a héten, hogy kik jutottak be A Dal döntőjébe. Tavasz elején pedig kiderül, hogy közülük ki fogja majd képviselni Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon. Az indulók listáját most nem véleményeznénk, inkább felállítottunk egy saját listát azokról a produkciókról, akikkel lenne esély…..
A co-creation és fogyasztói bevonódás szuper példája a Spar fél évvel ezelőtti és legújabb akciója, melyben fogyasztókat zacskó és tejesdoboz tervezésre kérnek. Azonban a tavalyi kampány érdekes eredményeket hozott, sok lett a genitália a tervekben, ezért sajnos idén…..
addict Lájk-vadászok 2012.01.19 09:00:00
Bármilyen soknak is tűnik, de immáron 6 éve küzdenek a lájkokért a Facebook rajongói oldalak. A márkának presztízskérdés, hogy mekkora szám van a profilképük alatt – pedig jól tudjuk, hogy nem mindig a méret a lényeg. Ennek ellenére a brandek mindent megtesznek, hogy…..
thing 2012.01.19 13:05:17
R a neve, engem pedig 1 év alatt 2 ilyen nevű pasi is átvert.   Sziasztok! 21 éves lány vagyok (V), és még mindig értetlenül állok a történtek előtt. Pár hónapja zártam le egy 5 és fél éves kapcsolatot. (B-vel) Együtt is éltünk a fővárosban, az én lakásomban, így…..
Egy igazán trendi kiegészítő az őszre! ..
Android Plüssben az igazság 2011.09.13 20:08:00
 Lassan már ott tartunk, hogy hype-ból meg lehet élni - igaz ehhez kell egy olyan produktum, ami megasiker lesz, de utána.... a csillagos ég a határ, legalábbis a jelek szerint. Miről is van szó? Tegnap jött a hír (a tippért köszönet jtrencsenyinek), hogy az Angry Birds…..
Subba Ráverünk az árakra! 2011.05.26 21:24:00
Rajtunk a világ szeme! A SPAR csak egy ártatlan bevásárlótáskát akart terveztetni a néppel, amire a nemzetközi szupercsapat 9gag lecsapott, és az alábbi zöldségfaszt tervezte. Veregesselek!   ..
Végre megtörtént, amire az Apple rajongók és még sokan mások vártak: Steve Jobs bemutatta az iPad 2-t. A technikai specifikációkon nem szeretnék elidőzni, sokan megteszik ezt helyettem, röviden elég annyi, hogy nemcsak a készülék külsején változtattak a mérnökök. Erősebb,…..
thing 2011.03.03 09:19:12
Appleblog iPad 2-ig iPad 2 2011.03.02 11:28:00
Nemhogy felültem a Londonba tartó gépre, de ha minden jól ment, már Londonban is vagyok, hogy este élőben közvetíthessem, amit én is csak óriáskivetítőn látok: a kaliforniai bemutatót, ahol várhatóan leleplezik az iPad 2-t. Ezért még nem lenne érdemes utazni, de reményeim…..
thing 2011.03.02 11:35:59
Gadget blog este iPad 2 2011.03.02 09:01:50
 Már csak kevesebb mint 10 óra és kezdődik az Apple iPad2 bemutató. Kíváncsi vagyok mi lesz a „one more thing” bejelentés a végén :). Magyar idő szerint este 7től nyomom a kontentet...
thing 2011.03.02 11:10:39
Kis csúszással, de végül megszületett a szlogenversenyünk végeredménye: a régi szlogen (A böngészők svájci bicskája) majdnem visszafoglalta a trónt, de a végén mégis egy új verzió futott be. Úgyhogy mától a blog felső sarkában a Netre hangolva szöveget olvashatjátok. A…..
kistraktor az élet tengerén mindenfajta kreatívnak szánt kommunikáció alapeszközei közé tartozik a kommunikálni kívánt üzenet formai asszociációval történő megfogalmazása. ha valóban eredeti a látásmód, működik, ha öncélú bravúrkodás és gegelés, csak a…..
thing 2011.02.22 11:15:07
Magyar Opera Autoplay, Go Away! 2011.02.03 13:01:00
A HTML5 rendelkezik egy autoplay attribútummal a video és audio elemeknél. Emiatt sokan szitkozódhatnak, mivel látszólag ez problémát okoz bizonyos körülmények között, például irodában, vagy képernyő felolvasó szoftverek használatakor, de teljesen egészséges embereket, otthoni…..