Regisztráció Blogot indítok
Adatok
masszázsblog

53 bejegyzést írt és 162 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
masszázsblog Masszőrök pánikban 2023.11.16 11:53:00
Erotikus masszázs. A masszázsok egyik sajátos formája, ami - bármennyire is prüszkölnek miatta egyesek és kettesek - akkor is masszázs, ha a szolgáltatónak épp nincs oklevele. Az erotikus masszázs hálás téma a bulvármédiában, ugyanis a sajtó igénytelenebb szereplői bármikor szívesen tesznek közzé…..
Aromaterápiás masszázs? Mindenkivel előfordult már, hogy egy illat felidézett egy emléket. Az sem új, hogy százféle illat ugyanennyi hatást képes kiváltani.Egy ideje ezeket tudatosan használják a gyógyászatban, így a masszázs során.Például így!..
Csípő és fenék masszázsa BB, azaz Bedegi Bálint mutatja meg, hogyan nyúljunk az említett testrészekhez, szakszerűen!..
Higiénikus, biztonságos masszázs..
Lehet a masszázs jó vagy várakozáson felüli, a túl anyagias szolgáltató egészen biztos nem látja többet a lehúzott vendéget. Épp ma 10 éve jelent meg a masszázsblogon egy írás Rozzant Kéjenc tollából, ami három lehúzós masszőrhölgyet mutatott be.A tanulságos írása itt, az eredeti poszt a bőcs…..
Te vajon hogyan éreznéd magad egy ilyen kezelés után?..
... az nagyjából ilyen..
Végre egy olyan erotikus masszázsvideó, amin1. hölgy kap erotikus masszázst úrtól2. a hölgyről szól a program, mert3, az úr nem mászik rá! (nem dugja meg)      ..
Megéri masszőrnek menni? Nem mindenki tudja, hogy mivel jár a masszőrség.Egyszer talán összeszedjük a szakma szépségeit és az árnyoldalát is. Egy hat éve készült videó viszont azt mondja, hogy IGEN, mindenképp, a címe is ez:  miért éri meg masszőrnek lenni?..
Erotikus masszázs, szexmasszázs 18+ címmel jelent meg a masszázsblogon Rozzant Kéjenc posztja 2012 május 19-én és a régi posztot kizárólag az akkori kommentek miatt vesszük elő. Mert még mindig kérdés hogy mi a fene a szexmasszázs? Egy nagy semmi, nemlétező dolog, mint az örökmozgó, a Loch…..
A válasz Kascsák Ármin oktató videójában:..
Mint korábban már nyilvánosságra hoztam, elsősorban egészségügyi szempontok alapján járok masszázsra, de néha úgy gondolom, hogy egy kis erotika is hozzátartozik a szervezet és lélek egészséges egyensúlyához. Most az utóbbi kategóriába tartozó kalandomról tennék említést, ha szabad. Tovább a…..
TESCO gazdaságos masszázs Berti bácsi azt mondja, hogy amire rá van írva: TESCO gazdaságos, az valami olcsó, viszont silány terméket jelöl. Hogy a kispénzűek is tudjanak vásárolni.Ezt a hülye kattintásvadász címet adta a masszázsfigyelő a posztjának, pedig kezet csókolhattak volna az áruházláncnak,…..
masszázsblog Gömböly ded 2020.10.15 12:46:53
masszázstévé Handjob massage 2020.10.15 11:36:09
Handjob azaz kézimunka, nagy kérdés, hogy ezzel fejeződik-e be a masszázs és ha igen, akkor az milyen? Happy ending vagy happy finish Boldog vagy kielégítő befejezés, nagy kérdés, hogy ezzel fejeződik-e be a masszázs és ha igen, akkor az milyen? nagy bódoccsá egyes hazai thai…..
Ha van elég pénzed, beiratkozhatsz egy méregdrága tanfolyamra, ahol kapsz egy oklevelet, hogy coach lettél és adhatsz tanácsokat bárkinek bármilyen témában.Ha van elég bátorságod, indítasz egy videócsatornát a bölcsességeidnek, egy idő után egészen biztosan sokan fognak követni. Ha bődületes…..
svédmasszázs A Sóvidék Televízió húszperces kisfilmje a hátfájás legjobb kezeléséről. A svédmasszázsról bővebben a masszázsinfón..
... mert esetleg megjárod!..
mézmasszázs vagy mézesmaszázs nem olajjal és nem is krémmel, hanem egyenesen mézzel masszíroznak, hogy méregtelenítsék a felszíni szöveteidet és lól megdolgozzák a hátadat. mézesmasszázs tudnivalók a masszázsinfón ha bővebben érdekel a dolog, kattints ide. hiszen kiderül, hogy Milyen az a…..
masszázsblog Milyen masszázs? 2020.10.02 16:03:26
Ez egy korábban futott masszázshirdetésben volt.Vajon milyen masszázst lehetett tőle kapni?  ..
Csalók a masszázsszalonokban Nem csak tisztességtelen hölgyikék vannak a piacon, hanem olyan "urak" is, akik elfelejtettek beállni a sorba, amikor a becsületet osztották. Az ilyenek szokták nem kifizetni a szolgáltatást, és az ilyenek miatt fordul elő - főleg rosszabb helyeken - hogy előre elkérik…..
mik azok a trigger pontok? a masszőz elmondja!..
Érett hölgy érzéki érintése Zuglóban érzéki masszázs ínyenceknek   Vivi masszőztől..
masszázstévé Sikerült, hurrá! 2020.09.15 10:55:42
Sok év után sikerült ide bejutni!Csak nagyon kellett akarni!        ..