Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kdui

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor az 1930-as években a náci Németország vezetése - élén Hitlerrel - elkezdte hangoztatni, hogy az összes németet egyetlen hazában kellene egyesíteni, sok luxemburgi szíve szorult össze; a Führer ugyanis az akkoriban a német egyik dialektusának tartott luxemburgi nyelvet beszélő helyieket echte…..
Kőbánya nem kifejezetten az a városrésze Budapestnek, mely annyira népszerű lenne a lakásvásárlók körében. Egyrészt messze van a központtól, másrészt nem mondható kifejezetten családbarátnak sem. Határán azonban nem más húzódik, mint az Üllői út és a 3-as metró vonala, így aki ezek közelében talál…..
A csavarlazító nem egy jó dolog. Illetve de, csavart lazítani, arra tuti jó, ara találták ki, gondolom, a neve is onnan van, de szipuzni vele nem jó. Szipuzni eleve nem jó, szétkúrja az agyadat, meg úgy amúgy mindent a szervezetedben, szóval isten ments, hogy még egyszer, de igen, volt olyan, hogy…..
Azurák Csaba tavaly márciusban, a jelenlegi Origo-főszerkesztő-helyettes Gábor László távozása után vette át a TV2 aktuális műsorainak főszerkesztői posztját, amivel tulajdonképpen megszűnt a Tények főszerkesztői pozíciója is. Ezt nyögi most is a TV2, hiszen Kökény-Szalai Vivien a hírműsorokért…..
kdui 2016.03.30 10:45:58
@bovorac:
talán megkéne tanulni magyarul....
Gulyásdemokrácia Izrael üt 2009.01.03 22:24:32
Ha Izrael vezetőinek van egy csepp esze, akkor most egy hatékony, de a lehetőségekhez képest minél rövidebb háborúban padlóra küldik a Hamászt. Terroristákkal barátkozó szervezet ellen nyerni persze nehéz, de az esély adott. Már nincs mi van, ha, miután megindult a szárazföldi…..