Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fénygalogos

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zero kérdezte a tegnapi providentes postban, hogy "Vajon Karsai külön mennyit kapott az egyéni, csodaszámba illő, 180 fokos pálfordulásáért?" Nos, mivel természetesen ő az egy igaz ember az MSZP-ben, aki Torgyán Józsi bácsit megszégyenítő módon foglalkozik a…..
A Jobbiknak van ez a mániája, hogy karácsony előtt kereszteket állít fel köztereken és egy pappal felszentelteti. A keresztállítás miértjére adott magyarázat persze 100%-osan jobbikos: "Advent idejére, egészen Vízkeresztig a Jobbik Magyarországért Mozgalom már több éve…..
Teleki László a miniszterelnök romaügyi megbízottja. Államtitkár. Teleki László MSZP-s országgyűlési képviselő. Hogy mint romaügyi megbízott mit csinál, nem tudom, de hogy mint MSZP-s képviselő mivel foglalatoskodik, arról kiderült egy és más ... Teleki egy 13 oldalas…..
Whatever mamája a Sparban dolgozik, és szerinte nem adatgyűjtésre, hanem ténylegesen a dolgozók ösztönzésére találta ki a hipermarket az akciót. a Mosolyszpotting a Sparban című bejegyzésre szeretnék reagálni. Édesanyám a halásztelki Sparban dolgozik, mondanom sem kell, ott is…..
Fénygalogos 2009.07.20 14:28:08
Ha egy bármennyire príma termék mellé pannon stílusú ügyfélkezelés járul, akkor olyan ijesztő esetek történnek, mint Bucserrel. Naiv Ügyfelünk 2007-ben vett egy Nav N Go navigációs szoftvert, SD kártyán. Az adathordozó most elromlott, a cég pedig az új kártyáért +…..
Vastagbőr Ünnepi díjazottak 2009.03.17 11:01:00
Elsőként egy kivétel, szegény ős-MSZP-s, Sziget-kedvence Korda Gyuri bácsi. Január 4-én volt 70 éves, immár kicsivel több, mint ötven éve van színpadon, mégsem kapott ennek apropóján állami kitüntetést március 15-én. Pedig számított rá nagyon. 2005-ben kapott már egy Magyar…..
Jó reggelt kívánok, tisztelt Nemzeti Nyomozó Iroda!   2009. év február havának egy ködös, szürke reggelén, BMW X5-ös dzsipek és holmi "legendary" bodzabizniszek bemutatása után egy fejesnek leesett: "Jééé, ezek kő' gazdagok, oszt még bűnöznek is!…..
Ebben a rohanó világban már normális szociális életre sincs ideje az embernek, nem csoda, hogy ennyire terjedőben vannak az anonim ismerkedési szájtok. Van, azonban, aki ugyan már hallott az internetről, de használni még nem tudja, ezért inkább telefonon próbál magának valakit…..
A naív ügyfél tavaly decemberben megkívánta a T-Home tripla szolgáltatását, így lemondta addigi előfizetését és jelezte szándékát a megfelelő módon. Pár napon belül ígérték a szerződés kiküldését, ám végül erre csak 3 héttel később került sor, több órányi…..
342 nappal a nyitás előtt kérem szépen az illetékes elvtársakat, fejezzük be ezt a kutyakomédiát, a maradék becsületünk és orcánk megmentése érdekében. Mi lesz ha 2010. január 1-én odatéved Pécsre az első turista csoport? Miért kell saját magunkat égetni? Nem jött össze,…..
A Capital Partners nevű brókercég paradigmaváltást hozott a hullamosáshoz és kutyaszappanfőzéshez hasonlóan népszerű telefonos zaklatás marketing világába: nem elég, hogy reggeltől estig otthonukban inzultálják az ártatlan lakosságot, ha valaki menekülni próbál előlük, azt…..
Viktor vagy nagyon türelmes, vagy csak kalandvágyó, de hiába szívatja sokadik körrel a Budapest Bank és a UPC, ő nem adja fel. Valószínű, hogy a két cég együttműködéseként ajánott hitelkártya senkinek nem kellett még, hiszen fogalmuk sincs róla, hogy is folyik a…..
Fénygalogos 2009.01.22 17:28:47
@Rajmond: engEDEly elfogadva

OFF

Ha már ugyis tiltják az edeizmust át kéne menni a blogspot.com.-ra. Csinálni egy ede blogot onnan az a patásügyvéd sem szedi le soha.

EDE ÉL ÉLNI FOG!
A 127 Ft-os gázt a lenti levél szerint mostanában 163 Ft-os áron adja a Tigáz, és ha a fogyasztó megkérdőjelezi ennek jogosságát, kikapcsolással fenyeget. Édesanyám november óta folytat meddő vitát a Tigáz ZRT-vel, mely úgy indult, hogy a „tisztelt" cég úgy gondolta,…..
Pálinkás jó estéket! ;-)Még jó régen, ifjonti hévvel olyan kijelentésekre ragadtattam magam, hogy:Ez a blog az általunk, általam modorosnak (ezáltal kerülendőnek és megvetendőnek) ítélt szófordulatokat, kifejezéseket, viselkedésformákat fogja tárgyalni.Jóskával minél…..