Regisztráció Blogot indítok
Adatok
soibegin_

0 bejegyzést írt és 108 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A vásárlókkal, ügyfelekkel való megfelelő kommunikáció mára nem luxus vagy extra gáláns szolgáltatás egy cég részéről, hanem alapelvárás, hiszen egy perc alatt végifuthat a neten egy-egy szaftosabb sztori, ami aztán kinek kell? Mégis, sokszor egészen nagy cégeknél is tapasztalható hiányosság ebben a…..
soibegin_ 2016.12.16 16:27:12
Nálunk a szerkesztőségben mindenki fejhallgatóval dolgozik, így aztán módomban állt megszámlálhatatlan mennyiségű levételi mozdulatot megfigyelni, de még a leghevesebb sem tűnt különösebben veszélyesnek a fejhallgatókra nézve. Ettől persze Bálint még lehet egy vandál, az eMag viszont ezt nem…..
Az létezik, hogy a "bármely EU tagállamból bármely más EU tagállamba" kitételbe nem tartozik bele Magyarország? Kedves Tékozló Homár, Régóta Telenor előfizető vagyok, munkámból kifolyólag viszonylag sokat vagyok külföldön illetve gyakran hívok külföldi (EU-s) számokat. Kb. egy hónapja váltottam…..
soibegin_ 2016.08.31 14:53:37
Vajon nincs pénze a MÁV-nak pótolni a nyomtatványait? Vagy találtak egy nagyobb adag elfekvő készletet az angol nyelvű verzióból, és gondolták vidékre jó lesz? Vagy hogy jött létre vajon ez a helyzet? Kedves Tékozló Homár! Május 30-án a Budapestről 8.23-kor induló IC mire…..
Az öröklési jog eleve nem egy egyszerű terület, Tamásék ügyében ráadásul szinte minden megvan, amitől csak bonyolultabbá válhat egy ilyen eset. A bank viselkedésében eléggé érthetetlen, hogy ha egyszer elismerik Tamás apját örökösnek, miért nem adnak információt neki,…..
Kisiklott villamos torlaszolta el a villamospályát a Budafoki kocsiszínnél. Az történt, hogy egy működő Ganz villamosból, egy leselejtezett Ganz villamosból és egy Mukiból álló szerelvény Kelenföld felől érkezve beállt a Fehérvári út és a Forgalmi utca közötti…..
soibegin_ 2015.06.11 19:22:31
Szegény Felháborodott Előfizetőt nem az borította ki, hogy fizetnie kell a hűségidő alatti felmondásért, mert ezzel tájékozott ügyfélként tisztában volt, hanem azok a számok! Botcsinálta közvéleménykutatóként viszont érdekelné, hogy egyáltalán léteznek-e listaáras…..
Más is találkozott ezzel a megoldással? Mi ez a jelenség? Egyszerűen a szegény Lajos közelében működő Nemzeti Trafik kapott egy selejtes szállítmányt? Vagy nyerészkedni próbál a Philip Morris, de elfelejtették lenyesni a hüvely végét, és így jól lebuktak? Esetleg egy…..
soibegin_ 2015.06.05 11:14:30
Elégedetlenkedők, panaszosok, felháborodott utasok mindig lesznek, az esetek kivizsgálása meg nyilván időbe telik. De vajon miért nem jut el a BKK addig, hogy legalább egy Kedves utasunk! Megkaptuk. Igyekszünk. Türelmet. Puszi BKK típusú reagálással érdemes lenne kicsit…..
Az nyomasztja, hogy miért jövő év január 31-ig érvényes és nem a vásárlástól számítva 1 évig. Megkérdezzük. Tisztelt NFM!  Érdeklődni szeretnék, hogy miért nem lehet megoldani azt, hogy a megyei matrica érvényessége a vásárlástól számított 1 évig legyen…..
2014.09.08. Hétfő De jó régen voltam erre. Lett volna téma, csak időm nincs, de most ez a tegnapi magyar-északír focimeccs kihozta belőlem az írási kényszert. Pedig ahogy elnézem, a csapból is ez folyik, nem véletlenül.Kezdeném azzal, hogy ki nem állhatom a magyar focit, de ha a…..
soibegin_ 2014.09.08 15:18:39
Múlt héten is gyepáltuk a Wizz Airt, és a statisztikák alapján jövő héten is fogjuk, de természetesen azt sem hallgatjuk el, ha valami szépen, rugalmasan, ügyfélbarát módon zajlik a rózsaszín flottánál, mint Levi esetében, akinek külön puszi jár ezért a részért: "én…..
soibegin_ 2014.06.30 15:12:53
Hát erre kell felkelnem bajaiak?! Ilyen zordul bánni a faszkopterrel?!  ..
Belsőség Így kell veszíteni 2014.06.18 10:45:58
Nem tudom, hányan figyelik olvasóink közül a MotoGP-bajnokságot, de remélem, minél többen, mert amit idén ezek a határtalan zsenik előadnak, az nem semmi. Kőkemény küzdelem, nem ritkán 330-as tempó felett de úgy, hogy a hátunkon feláll a szőr és nem lehet kibírni legalább egy…..
soibegin_ 2014.06.18 11:32:09
@TomP: Rossi kezdte, s talán Lorenzo követte - akkor még...
VV Zsófi sírva, VV Viki döbbenten vette tudomásul, hogy lemaradt a 12 millióról, lakásról, autóról, nyereményútról. Egy százalék különbség is alig volt a két döntős között. A sok ülvöltözéssel tarkított finálét itt közvetítettük...
7. Túl fényes volt a lakás? Vagy mégis miért toltak ez egyik ablak elé egy bazi nagy szekrényt? (Kösz László!)   6. 2008-as és újépítésű? Amúgy pofás meg minden.   5. Eladó Szeleczky Zita 40-es években, Duna-parti hegyoromra épült nyaralója Már évekkel…..
soibegin_ 2014.03.05 22:25:28
@epix: Kicsit indokolatlannak és túlzónak érzem a csempe és járólap megjelenésének mértékét!!! :)
Még a Windows 3.1 korában kattantam rá a WordZapre, amiben az volt a cél, hogy az ellenfélnél gyorsabban rakjunk ki angol szavakat megadott betűkből. Nagy sajnálatomra a flashjátékok között nem találtam hasonlót, de csak mostanáig! A Battle Scribes bár sok mindenben más, de az…..
Naiv ügyfél nem érti, miért neki kellene helyreállítania a mérőóra környékét, amit az ELMŰ szerelői amortizáltak le évtizedek alatt: Elektromos Művek, már megint. De ez a pofátlanság csúcsa, talán jogszerűen(?) alátámasztva, ha van ilyen. Anyáméknál a villanyórák…..
A cím sok hazai ügyintézésre igaz, de itt most a kötelező biztosítás kártörténetének igazolásáról lesz szó, ami úgy néz ki, még mindig nem megy egyszerűen. Pedig mintha korábban arról lett volna szó, hogy most már nem az autós dolga lesz a bonus-malus igazolások…..
Kicsit aggódva írt nekünk Gyuri, mert egy olyan "megállni tilos" táblát talált, aminek értelmezése jelen állapotában kérdéses. Szerintem a kis kiegészítő jelzés csak el lett fordítva és a lépcső előtti járdaszakaszra vonatkozik, ahol a fehér Opel is áll. Az már tényleg…..
soibegin_ 2012.03.02 15:27:02
@horex:
40. § (1) Járművel megállni - ha közúti jelzésből vagy a (2)-(5) bekezdés rendelkezéséből más nem következik - csak az úttest menetirány szerinti jobb szélén, azzal párhuzamosan, egy sorban szabad. A megállást irányjelzéssel jelezni kell.
Egy nap késéssel, de valóban megépült Budapest tömeges biciklis fejlesztéseinek első részlete. Ahogy Vitézy Dávid kedden bejelentette, a főváros a Thököly út és Hungária körút kereszteződését alakítja biciklizhetővé.   Eddig a Thököly úton, a Dózsa György…..
soibegin_ 2011.08.24 09:00:03
DanZi levele már lehet lerágott csont, de valahogy mégsem az. Hiába beszélünk szinte minden nap arról, hogy mire való az index, illetve, hogy is kellene használni, legtöbben szarnak rá, vagy későn kattintanak. Ugyanez a megfelelő sebesség, hiszen nagyobb városokban igyekeznek…..
soibegin_ 2011.08.11 09:44:49
@horex: "A te elgondolásod szerint, egyenes haladáskor vészvillogózni kellene folyamatosan, mert az jelentené/erősitené meg, hogy nem fogok semerre elfordulni? "
Ez tetszik, akkor remélem tegnap csak bal lábbal keltél fel! :))))
soibegin_ 2011.08.11 10:09:03
@horex: Én úgy láttam, hogy mindenki elfáradt! :D De tudom már, hogy mindenki úgy indexel, ahogy szeretne, meg ahogy remeg a keze a kormány mellett! :)))
Időről-időre kapunk motorosoktól levelet, melyekben leírják, hogy egyes autósok sokszor nem figyelnek oda, nem veszik észre őket. És persze közhely, de egy motorosra nézve egy ilyen helyzet sokkal veszélyesebb. Sokszor a rutinjuknak köszönhetik, hogy nem történik baj, amikor valaki…..
soibegin_ 2011.08.10 13:59:39
@dzsaszper: ÖNGÓL! Én is ezt mondom, SEHOL!!!
Ezért kérdezem, hogy hova is akarnál indexelni akkor?!
soibegin_ 2011.08.10 14:02:02
@dzsaszper: hol van itt szó előzésről:
"29. § Irányváltoztatás, irányjelzés

(1) Aki járművel irányt változtat (terelővonalat, az úttest szélét vagy képzeletbeli felezővonalát átlépi, forgalmi sávot változtat, másik útra bekanyarodik, főútvonalról vagy szilárd burkolatú útról letér stb.) köteles az azonos irányban vagy szemben haladó, irányt nem változtató járműveknek elsőbbséget adni.

(2) Az irányváltoztatást - ide nem értve a körforgalmú útra történő bekanyarodást - a művelet előtt kellő időben megkezdett és annak befejezéséig folyamatosan adott irányjelzéssel kell jelezni. E rendelkezést kell alkalmazni a körforgalmú útról történő letérés esetében is. A jármű vezetője egyéb esetben (pl. útkereszteződésben kanyarodó főútvonalon való továbbhaladás esetén) is adhat irányjelzést, ha ezzel továbbhaladási irányáról a közlekedés más résztvevői számára többlettájékoztatást ad, az irányjelzés azonban megtévesztő nem lehet.

(3) Az irányjelzést irányjelző készülékkel, ilyen készülékkel fel nem szerelt jármű esetében pedig karral vagy jelzőtárcsával kell adni, oly módon, hogy az elölről, hátulról és a megfelelő oldalról jól látható legyen."
soibegin_ 2011.08.10 14:06:23
@horex: kurva jól idézel...
"és annak befejezéséig (sávváltás) folyamatosan adott irányjelzéssel kell jelezni."
Te tényleg f@sz vagy!!! Befejeztem!
Kettős érzésekkel olvastam el Mónika levelét. Hiszen ő is elég szabálytalan volt, mégis az bosszantotta fel, hogy a másik fél egy testesebb járművel szintén szabályt sértett. És ezzel kialakult egy veszélyhelyzet, mely szerencsére nem végződött balesettel. Ennyire azért nem…..
soibegin_ 2011.07.05 15:27:04
@_ng_: Azért a szemben / szemből stb. elég relatív... Te is mondod egy utcán állva, hogy szemben ott egy újságos, vagy egy folyó partján állva, hogy szemben ott van egy csónak... Ez nem jelenti, hogy pontosan szemben lenne!
szemben = túlsó oldalon
szemből = túlsó oldalról
a suta-buta rajzán is valami miatt el van csúszva, nem én vagyok Mónika, tehát nem tudom mi a pontos szituáció...
soibegin_ 2011.07.05 16:53:31
@metal: Szerintem irreleváns, mert nem magában a kereszteződésben fordult jobbra, hanem egy külön jobbra kanyarodó szakaszon... :)
Júliusban kerülhet a könyvesboltokba VV Olivér memoárja, amiben nemcsak rövidre sikerült villabeli életét meséli el, hanem receptet is ad a Való Világ5-be jelentkezőknek arra, hogyan kell bent maradni és győzni - írja a Bors.Az időzítés nyilván nem véletlen, az RTL Klub…..