Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gale

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van az úgy, hogy az ember nyomás alatt van. Például negyedéves rákkontrollok idején. És olyan is van, hogy valaki nyomtatás alá kerüljön. Mármint az írása. Előbbiben már egész rutinos vagyok, utóbbiban talán most kezdem a rutinszerzést. Az idei év sem tűnik másnak, mint…..
Mivel a blog múlt héten volt kétéves, szeretnénk egy kicsit pontosabb képet kapni arról, mit szerettek a blogban, mit hiányoltok és mire vagytok kíváncsiak. Aki pedig leírja ezt nekünk ide, a poszt alá kommentben, az eséllyel indul a nyereményért, a három Csodaceruza poszterszám…..
"Ő, az én 7 hónapos – már a hatodik – „kukoricamalac”-om, Béla. (A lányom adta a nevét.) Eddigi malacaim el voltak mindenkitől különítve. Béla az ágyam fejénél van telepítve: a társam lett. (Én a 63-ikat taposom.) Jó, hogy itt van, balhézik,…..
gale 2010.01.08 09:34:24
@Idet: kukorica = tengeri, elég eccerű képlet...
A karácsonyi konzumrohamban Zebulon jóvoltából pár perc önfeledt szórakozást kínálunk a megtört olvasóknak, aranyóra tematikában. Az alant olvasható szórólap csodálatos olvasmány, hiszen maga a termék is az: egy speciálisan a Szombathely melletti apró falucska lakóinak szánt…..
gale 2009.12.18 13:23:10
  Önök szerint mi ez? Egy szekrény hirdetésének a fotója? Nem (bár valójában annak is csapnivaló lenne), hanem egy 44 milliós kecóé, melynek "tágas terei hívogatják az embert, pihenésre kikapcsolódásra". Igen, persze lehetne mondani, hogy ez csak egy kiragadott…..
gale 2009.12.15 17:20:33
@100holdas: Lesülne a bőr a képemről, ha ilyen fotókkal hirdetném a saját lakásom...
"Akár egyszerre, együtt fogatmosni? A dupla beépített két szaniter kiált a fiatal párokért!" "A tulajdonos szerint hangulatos klotyóval" "A LAKÁSBÓL VAN EGY KIJÁRAT PICI TERASZKÁRA, AHOVÁ ABLAKOK IS NYÍLNAK, EZÉRT 'OLASZOS HANGULATOT' ÉBRESZT AZ…..
Mai mese a falusi életről Vendég 2009.07.21 21:03:00
Mint említettem, illusztris vendégünk volt a hétvégén. Fűszeres Eszter jött el a férjével és a kisfiával. Az előzményekről néhány szót azért ejtenék :-). Azt tudni kell, hogy nekem kb. egy éve úgy indulnak a reggeleim, hogy miután a gyerekek megkakaóztak és felöltöztek,…..
Amikor ismeretlen ismerősök megtudják, hogy mi a foglalkozásom, két kérdés szokott rögtön felmerülni (na jó, három, de az "és nem félsz a bűközőktől"-t most talán hagyjuk ki, mert egy szóval megválaszolható: nem). Elsőként általában az, hogy "és mondd…..
Minden, ami... Újra süt a nap 2008.09.12 15:39:00
Annyira kedvesek vagytok, de tényleg: kisütött a nap újra. Csupán egy-két napig bánkódtam, majd meggyőztem magam és meggyőztek engem a dolog jelentéktelenségéről és ilyenkor teszem össze a két kezem, hogy ilyen család, barátok és kollégák állnak mellettem.Ahelyett, hogy…..
Gyerekszoba Alkot az Olvasó 3. 2009.03.26 10:13:00
Hétfői gyurma készítős posztunkhoz érkezett a következő fénykép Anita76-tól, a nem ételfestékkel színezett sk gyurmáiról. "Szia Gyerekszoba, itt küldöm Anita76 néven kommentelt kurkumával és kakaóval színezett gyurmáimat. A receptem hasonló. Üdv, Anita"..
Ahogy korábban említettem, a falu nem sok általam kultivált lehetőséget kínál a szórakozásra. Éppen ezért kénytelen voltam olyan, helyben végezhető tevékenységeket keresni, amik mégis bizonyos illúziót adnak. Ha tudnék vezetni, biztos eljárnék ide-oda (legjobban valami…..
HUGIPAKK Óh szív! Nyugodj! 2008.12.30 22:30:00
 Óh szív! Nyugodj!Fegyverben réved fönn a téli ég,kemény a menny és vándor a vidék,halkul a hó, megáll az elmenő,lehellete a lobbant keszkenő.Hol is vagyok? Egy szalmaszál nagyonhelyezkedik a csontozott uton;kis, száraz nemzet; izgágán szuszog,zuzódik, zizzen, izzad és…..
Az Adam eltűnése miatt aggódó Katherine a rendőrségre megy, hogy feljelentse Wayne-t. Egy flashbackből kiderül, hogy tett ő már ilyet nem is egyszer még Mrs. Davisként, de következménye csak egynek volt, amikor egy együttérző rendőrcsaj megsúgta neki, hogy járőr ellen sosem fog…..
Subba Három híres 2007.04.04 18:57:00
Hetek óta elhanyagoljuk a magyar celebvilág apró rezdüléseit, pedig igazán van mind csámcsogni.- Itt van például ez a szívszorító hír Gombos Edina lakás- és anyagi gondjairól. Érdemes a cikk alatt a kommenteket is elolvasni, talán még a Subbára rendszeresen küldötteknél is…..