Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bullett

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tamás nyár közepén jelentkezett nálunk azzal, hogy menjünk el egy gyártói tesztmosásra vele, mivel megelégelte, hogy márkás és nem is olcsó mosógépe nem képes maradéktalanul megküzdeni a 3 gyerekes családban keletkező foltokkal. Panaszt tett a bolban, majd a gyártónál, végül a Békéltető Testületig…..
Hiába nyitott jól a Fringe pénteken, a tiszavirág életű feltámadást a menetrendszerű visszaesés követte, és ugyan múlt pénteken a demóban ismét 1,5-öt hozott a sorozat, ez nemigen lesz elég a túléléshez. Kár lenne pedig a sorozatért, mert Walter karakterével mindenképpen…..
A Forma-1-re az utóbbi időben sokan sokféle jelzőt aggatnak. Kétségkívül kevésbé látványos már, mint volt, sokszor fordul unalmas körözésbe egy-egy futam, és a tévéképernyőn keresztül lassan nem is tudatosul bennünk, hogy valójában mekkora tempónál zajlik mindez. Ezt…..
Bullett 2011.02.10 19:51:05
@Bullett: 2010-es év.Nagy a különbség, de nem annyira, mint a videón.
  A gond csak az, hogy ha – teszem azt – nem állnának ott és nem igazoltatnának, amit mi természetesen nettó basztatásként fogunk fel, nem szednék ki a mattrészeg, bekokózott Stohl Bucikat sem a forgalomból, akik aztán vígan kacsáznának fel-alá a városban,…..
Bullett 2010.12.19 19:07:55
A mostani mezőny legalább fele, de lehet, hogy a kétharmada nevetve lenne világbajnok a nyolcvanas vagy a kilencvenes években? Vélemények az azonos című írásunkról...
A sztori a lehetetlenségig egyszerű – nem primitív, egyszerű. Van ez a Kowalski, akit két létező karakterből, illetve megtörtént esetből raknak össze. Az egyik egy San Diegói rendőr, akit kirúgnak a testülettől, a másik az ámokfutó, aki bekattan, és nem áll meg a…..
Bullett 2009.08.23 21:26:08
A brazil állapota stabil, bár életveszélyben van orvosai szerint, jelenleg altatják, gép lélegezteti, reggel ébresztik, miután sikerült az esti operáció - mondták az F1-pilóta magyar orvosai a késő esti sajtótájékoztatón.Műteni kellett, mert súlyosan sérült a…..
Bullett 2009.07.25 19:50:44
@markfaith:Remélem téged csak Észak-Koreában fognak műteni, ha itt akarnak, kifizetem a szállításod költségeit, a magyar orvosokról annyit hogy az egyik ügyfelem agysebész, külföldre hívják rendszeresen műteni 1, 5 millió eurót fizetnek neki egy műtétért, itthon meg ingyen dolgozik. Te viszont nem szeretnéd, ha itthon mütenének. Sose kapjál magyar orvost!!
  Nálunk - ellentétben például Németországgal - nem az állam támogatja az autósokat, hogy új kocsit vásárolva pörgessék a válságba került gazdaságot, hanem az autósok fizetnek az államnak, mert öreg autóik vannak. Hungarikum.  Vélemények az azonos című…..
Bullett 2009.07.23 20:12:48
@Samott:Hello az én Mercimben 423000 km van és garantálom, hogy jobb állapotban van, mint a legtöbb 3-éves úgynevezett 60000km futott autók. Elviszem zöldkártyázni az autót, azt mondják a zöldkártyások, hogy ez eltart egy darabig, mert kalapszart érnek a gépek és a rendszer, a három literes hathengeres motorokrol alig tudja levenni a gyújtás jelet annyira egyenletesen, jár. Ez Magyarország az öreg elkon táskának sikerült. Ez igazán a három hengeres Suzukikkal érzi jól magát. De az öreg autó az szar.
Bullett 2009.07.23 22:54:43
@arnd: suzuki 72 honapra?
Bullett 2009.07.23 23:16:48
@Il mio nome è Nessuno: Rendben kapsz egy csillagot, mert folyamatosan pityeg, hogy nincs bekötve a biztonsági öved.
  Ahogy a parizerből is, autóból is a frissebb a jobb. De arra nem számítottam, hogy a Mercedes rögtön téliszalámit ad.  Vélemények az azonos című írásunkról...
Bullett 2009.06.22 19:49:22
@Ratnet: Nem is kellett volna mondanod, hogy Saabod van, minden autóval foglalkozó a stílusodból megmondta volna!
Bullett 2009.06.22 20:21:58
@Ratnet: Agresszívak, mindig azzal jönnek, hogy a Mercedes és a Bmw presztízsét vesztette. A Saab sosem volt presztízs márka csak a tulajdonosok tartották annak. Pedig olyan egyszerű azt mondani, hogy nekem nem tetszik ez a Mercedes vagy valamelyik másik márka. Én Mercedes párti vagyok, de ma javítottam egy új hármast és tetszett belűről, az M5-öt pedig imádom. Egy autó összehasonlító teszt már olyan mintha politikai vita lenne, de NEM az!
Bullett 2009.06.22 21:06:37
@Ratnet: Nem a vezetési stílusodra értettem,hanem a véleményed kifejtésére.
Szomorúan tudatjuk olvasóinkkal: az éles teszt nem sikerült. A kamera forog, a kapcsolat viszont használhatatlan, ez van. Marad a szöveges közvetítés, illetve a magyar rádió műsora, a körkapcsolásban olykor a mi meccsünk is kap némi időt. Elnézést kérünk...
Szerda délelőtt dől el, milyen sorösszeállításban játszunk az oroszok ellen, mondta blogunknak Énekes Lajos a keddi edzések után. Azt azért megírjuk, hogy az utolsó felkészülési mérkőzést megelőző napon milyen összeállításban gyakorolt a válogatott. Csatárposzton két…..
Citroen Kacsa, Mini, Renault R4, Volkswagen Bogár, Mercedes G-osztály – tudják mi közös bennük? Valamennyien egy kis kasztba tartoznak, a harminc éven túl azonos műszaki alapokra gyártott autókéba. Igen, a G-osztály is túllépte az autómatuzsálemi kort, első példányai…..
Bullett 2009.03.18 19:54:18
www.youtube.com/watch?v=NXBo_4cTAZI Itt éppen nem sikerült senkin átgázolni hiába a géppuska a tetején, szerintem nem ilyen hülyeségekről szól a cikk happy birthday G klasse
Az elmúlt napokban (órákban) megtudhattuk, hogy igazából halvány sejtelme sincs senkinek, mennyi időre elegendő a gáztartalékunk. A rendkívüli helyzet, illetve a gyenge felkészültség miatt nagyon sok a bizonytalansági tényező, mi azért mégis elkezdtünk számolni. Kezdjük az…..
  Mész taxival. Vagy busszal. Vagy anyád autójával. Ha odaadja. Olyan vagy, mint egy frissen érettségizett majom. Csak ez sokba kerül. Vélemények az azonos című cikkünkről...
Ó jaj, szegény, szegény Ford F150! A Dodge Ram-ben pedig mennyire bíztunk... Aztán gondoltuk, hogy na majd a Silverado! És a végén mi mással lazíthatnának, mint egy Ford Pinto vontatásával fejtetőn? Úgy látszik, vissza kell hozni az amerikai autós találkozók műsorába a…..
Bullett 2009.01.03 21:10:01
www.youtube.com/watch?v=1JcvP4D81CI Biztos elfogyot a rizs!