Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fule5

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megcsinálta a napomat ez a videó, amit a formula.hu túrt ki az internet mélyéről. Egy 22 évvel ezelőtti futam kis naplója ez, egy ablak, melyen keresztül tökéletes metszetét láthatjuk annak a hazai motorsportnak, melynek romjai felett talán nem is ok nélkül keseregnek azok, akik…..
Csak kérni kellett, máris tele a levelező listánk hazai autós közlekedési videókkal. Ez itt már az olvasói dashcam-termésből való. Róbert rögzítette, aki egy decemberi estén nézte meg közelről, milyen egy rajtakapott buszsofőr reakciója. December közepe táján a Verseny…..
A Prodrive-M3 egy igazi kultautó már, ára a 100 ezer eurót veri Forgattunk, nem keveset, ellenben sokat. Nem nagy titok, de egy meglehetősen alapos, háromrészes sorozaton dolgozunk Varga Cigány Zoltánnal. Annak idején, amikor kitaláltuk az egészet, még valójában fel sem merült a…..
Ha érdekelnek az autók, biztos te is belefutottál már a Discovery Channel Autókerekedők című műsorába. Ebben Mike a kereskedő, és Edd, az ex-topgeares szerelő részről-részre megvesznek, rendbe pofoznak majd eladnak egy klasszikus típust. Felmerültek benned kérdések az autókkal…..
Belsőség Ez kell mindenkinek! 2012.05.31 15:00:00
Mi a fennköltebb érzés? Múzeumban agyonpolírozott gépeket nézni kordon mögül, vagy ugyanezen gépeket látni és hallani teljes gázzal eltépni az orrunk előtt? Legendát kreálni és filmet vetíteni magunknak vagy megélni az olajszagú autóverseny-hangulatot? Nem kérdés. Ezért is…..
TComment Totalcar Podcast 3. rész 2012.02.16 09:51:00
  Becsületensepper volt a sztárvendégünk és komoly nyomozómunkával megtudtuk, miért is hívják Formannak a Favorit kombit. És ez még csak a jéghegy csúcsa Műsorunk harmadik részének kommentposztja...