Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Biomágus

21 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Black Canary 5 FORDULAT 2010.12.27 18:17:56
MÉG KORA DÉLELŐTT ÖSSZECSOMAGOLTAM ÉS LEMENTEM KEDVENC EDZŐTERMEMBE. EGY ÖREG, DE HASZNÁLHATÓ DOZSÓ, AMIT HÉTVÉGENKÉNT GYERMEKEK OKTATÁSÁRA HASZNÁLNAK. DE ILYENKOR SENKI SEM SZOKOTT ITT LENNI. BENYITOTTAM AZ AJTÓN- AHOGY GONDOLTAM, SEHOL EGY LÉLEK - LEDOBTAM A KABÁTOM EGY KÖZELI…..
Black Canary 4 REJTVÉNY 2010.12.27 18:11:21
„ÜLDÖZNEK. A SÖTÉT MINDIG IS A BARÁTOM VOLT, DE A LIHEGÉSEM ZAJÁT NEM TUDJA SEMMI SEM ELNYOMNI. 7-EN VANNAK, MIND HARCEDZETT. NINCS SEMMI ÖTLETEM, CSAK FUTOK, AHOGY TUDOK. KERESEM A HELYET, DE NEM TALÁLOK SEHOL EGY SZÉLES UTAT, AHOL SIKOLTHATNÉK. VALAMELYIKÜK FEGYVERT RÁNTOTT ÉS MOST…..
Black Canary 3 Felülbírálva 2010.12.27 18:08:32
Morris boltja éppen nyitva volt, a kirakatban pár műtárgy leplezte az üzlet valódi bevételi forrását. Beléptem a helységbe, ahol megláttam Morist- épp pár nyilat próbált rásózni valami félbolond alakra, aki az unokájának keresett szülinapi ajándékot. Morris egymagas volt…..
Black Canary 2 LÁTOGATÓ 2010.12.27 18:07:43
HAJNALI KETTŐRE MÁR A ZUHANY ALATT VOLTAM, ÉS AZ ESTE TÖRTÉNÉSEIT ELEMEZTEM. FOGALMAM SEM VOLT RÓLA, HOGY KI EZ AZ ALAK, DE TELJESEN ÚGY BESZÉLT, MINTHA ISMERT VOLNA MÁR RÉG ÓTA. VAJON KÖVETETT-E ENGEM A RAKTÁRBA, VAGY EGY KONKURENS VADÁSZ LENNE? SZERENCSÉRE ÉP BŐRREL ÚSZTAM MEG…..
Black Canary 1 TALÁLKOZÁS 2010.12.27 18:06:51
MA FELBÉRELT EGY RÉGI BARÁTOM, HOGY SZEREZZEK NEKI INFORMÁCIÓKAT EGY TITKOS ÁLLAMI ALAKULATRÓL. A TEREP- LEÍRÁS ALAPJÁN IGEN EGYSZERŰNEK TŰNT. A TERVEM MÁR KÉSZEN ÁLLT: ODAOSONOK, LEÜTÖM AZ ŐRT, ELVESZEM A FEGYVERÉT ÉS A BELÉPTETŐ KÁRTYÁJÁT, AZTÁN HA TISZTA A TEREP,…..
Again(ts) Myself Szájonárá.. 2010.05.17 14:09:00
Good bye, ahogy mondja az angol és Csüssz, ahogy a német ejti, de hiába van magyar anyanyelvem, ha azt nem vagyok képes kifejezni, hogy elmegyek, hogy búcsúzom, hogy tudom, hogy nem fogsz várni, amikor megjövök és csak fájhat neked, ha ismét megjelenek. Nem mentem el, még itt vagyok.…..
Again(ts) Myself Tépd ki.. 2010.03.28 22:23:07
Kérlek, ne tedd! Miért hagytad, hogy megéljem? Elhittem.. én rajzoltam, tudom, egy 10 év múlva, és hogy messze van és az nem holnap és az nem te leszel? Nem lehet.. nem.. nem hiszem el.. NEM!! Kértelek, kérlek.. ne kerteljek. Beszéljük meg, felejtsük el, mik a helyes opciók? Most…..
Biomágus 2010.04.06 21:43:09
@Kiváncsi90:
Bölcsnek hiszed magad? Minden tetted mögött megfontolt tervek állnak?
Sose hidd, hogy mindenek felett állsz, csak mert meg akarod érteni. A szív dolgához csak az szólhat érdemben, aki ugyanúgy sebez és őt magát is megsebezték már.. Most már persze mind a kettő igaz rád.
Remélem lehetek szél, ami a lábnyomodat érinti. Azt kívánom, bárcsak Veled lennék, hogy előadjam, ami a fejemben van. Talán meghallgatnál, félre hajtanád a fejed -épp a kézfejedre-, szemeidet kissé alacsonyabban pihentetnéd rajtam. Lassú légzésed és unalomra emlékeztető…..
Again(ts) Myself Csak csendesen.. 2010.02.27 22:24:46
Ez nem MSN beszélgetés, nem is egy levél.. ezt én írom, ez így jön ki belőlem, aki elolvassa, az eldöntheti, hogy gúnyolódik-e vagy sem. Talán most is elolvasod, amit írok, de majd akkor legalább tudunk miről beszélgetni, ismét. Elsírtam magam.. Gábriel, hogy ezt hogy tehetted,…..
Ujjtördelés, térdmelegítés, nyaktekergetés... Ma valaki olyat mondott, amit soha, egyetlen könyvben sem mondanak, a filmesek félnek megörökíteni.. "Az életemnél is jobban szeretlek..!" "ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ"- üvöltötte ezt egy lélek, konkrétan az enyém. Nem jön el, ma nem lesz…..
Again(ts) Myself Rád Kattanva 2009.06.02 22:16:55
Szia kedves Idegen.. az lennél akivé tenni akarlak? Nem.. de megpróbáltam/próbálok rád húzni egy sémát, amit már ismerek. Azt mondtam, olyan vagy, mint a bátyám, csak van szíved.. az a legdurvább, hogy egyre több olyan vonást vélek felfedezni benned, ami egy exemre emlékeztet.…..
Again(ts) Myself Előre hátrálva 2009.01.15 14:37:06
In medias res! Bepötyögtem a böngészőbe egy volt igen kedves barátnőm nevét, s akaratlanul is felötlöttek az azóta eltelt események bennem, s az, hogy éppen hányadán állok magammal. Nos, ez volt az oks, hogy újra billentyűzetet ragadok. Most jöhet a rizsa. Megtámadott az…..
Láthatatlan zöld könnyeim összegyűlnek a szememben, de nem sírok, mert nem szabad. Félnem sem szabad... S hogy ki tiltja meg? Az emberek, a társdalom, mellyet ők alkotnak és mindezek felett önmagam. Sírásom utalna arra, hogy én is ember vagyok. Egy emberállat. Hosszú karmaim…..
Egy csodálatos, tavasziasnak nem mondható reggelen kezembe került egy Puncs nevezetű lap. Éppen finom kis teámat szürcsölgettem, amikor hirtelen- milyen váratlanul, és megrázóan- az első oldalhoz értem. Egy kellemes kép fogadott Havas Henrikkel a címlapon, oldalt meg valami dögös…..
Talán sokadszorra átrágott téma az, amit most taglalni készülök, de én elég fontosnak tartom ahhoz, hogy elviseljem a témeválasztással kapcsolatos kritikákat. Rengeteg kortársam szenved az úgymond "médiahatásoktól"... A 12-19 éves fiatalok nem járnak könyvtárban, sőt, talán…..
Ma megragadott egy kép. Ahogy megyek a barátommal az utcán, egy cigányasszony lép elénk, tenyerében apró -nevetséges mennyiség -és a kezét kérőn nyújtja felénk miközben megmaradt fogaival ránk mosolyog alázatosan. Az arcán nem látszik szörnyű élet nyoma, csak az ital utáni…..
Éget valami itt belül, valami olyan, ami lassan elemészt, de miközben ezt teszi a legnagyobb élvezettel tompítja érzékeimet. Látom, tudom, érzem és mégis megfékezhetetlenül rohanok ama állapot felé, amit a leginkább elkerülni kívánok. Hiányzik az önfeláldozás, amikor az ember…..
Hideg van... Csütörtük és hideg van. Az öröknaptáramat forgatom, de nem kapok választ a kérdéseimre. Talán nincsenek is kérdéseim. A tegnapi film kivette belőlem az ideget. Most Gyöngyvér szól, nem vagyok szomorú, sem kedvetlen, csak lefáradt, idegileg, szellemileg, mindenhogy.…..
Ma ismételten találkoztam a zene egyik legidegesítőbb eszközével, a dallammal. Fülbe mászó, kegyetlen, egész nap gyötör majd egy pontnál azt hinnéd, abbamarad, ha esetleg eldúdolod, de hidd el, ez lehetetlen. Próbáltam. Ja igen kérem a tapasztalat... Enyhén szólva kellemetlen…..
Észrevettétek már, hogy a nappali boldogságot elronthatja egy 10perces esti beszélgetés egész éjszakai frusztráltsággal töltve el lelkünket? Konkrétan ennek újabb átélése vezetett ahoz, hogy ezt a témát válasszam mai blogom centerébe. Persze gondolod most rólam, hogy csak nem…..
Talán ott kezdeném, hogy miért is fogtam hozzá a blogíráshoz? Nos igen, azt hiszem, ez lesz a legmegfelelőbb kezdet... Hátam mögött 15 évvel, 15 névnappal, 4közeli hozzátartozó elvesztésével, egy tartósnak ígérkező párkapcsolattal, és egy tinédzsereknek szóló újsággal a…..