Regisztráció Blogot indítok
Adatok
timpeter

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bevezető gyanánt elárulok nektek egy apró műhelytitkot: nem olyan nagyon rég, ha nem is vérre menő, ám azért valamilyen szinten mégiscsak vitának nevezhető eszmecserét folytattunk arról, hogy vajon van-e még igény a hagyományos telefonokra. ..
A dédapjuk kovácsként lovakat patkolt műhelyében, Hans-Jürgen és Christian egy sok millió eurós vállalat fejei, 170 alkalmazottal. Abték érdekes család, a hétvégi DTM-futamon lesz alkalmam közelről megismerni őket. A lovaskocsik alkonyán jó ütemérzékkel váltottak autóra, ma…..
timpeter 2014.05.30 13:53:55
12
Megint divatba jött a Homáron a Playersroom, úgyhogy most már tessenek valami érdekes új információt hozzácsapni, hogy izgalmasabb legyen. Lajos például kiderítette, hogy a hírhedten bunkó cipőboltnak, akik legendásan nem járnak a Békéltető Testülethez, körülbelül…..
Minden, de minek ?! Na gyorsan 2009.01.02 23:02:46
Szilveszter. Még nem is írtam. Húha...Tömören:Nem volt rossz. Annyit mondok, hogy jobb volt a 2007-esnél, nekem legalábbis. Nameg, a 2006-osnál is. Annál biztos! Annyiba nem volt jó, hogy kicsit csalódtam. Vagy, nemistudom. Vannak emberek, akik annyit tudnak változni egy év alatt, hogy…..
timpeter 2009.01.03 19:03:56
Na akkor ebből most rendes kis sértődések lesznek, de nemtud érdekelni.
Tuti nagyon szar ember ez a Valaki, meg mennyit változott is, biztos Ő felejtte el félig a régi barátait egy új miatt, oké van egy szőke kurvája(sokakszerint az, de igazából senki nem ismeri de mindenki ismerni szeretné...ha nem lehet másé akkor enyém se legyen, értemén, ok ehhez most épp neked semmi közöd), ez a Valaki volt az aki az összes programodra kapásból ment volna a 2008as évben, csak elfelejtődödtt, pl pest, vagy balatone. Amúgy tuti nagy fasz ez a Valaki, mert veletek akarta tölteni az új év első perceit, igaz tudta h Ti egy patkányhoz akartok menni, akit a Valaki érthető okból nem bír elviselni (útálja a patkányszagot). Tőled jött a baráti ötlet: akkor nálam!!!
Valaki ennek kurávra örült,tudva h mi volt tervbe véve...mégis csak léteznek még a régi barátai.
11volt megbeszélve.
Fél11kor csörög Valaki mobilja: most megyünkbe be térre, majd hívlak. Erre Valaki azt regálja, ok persze, elvagyok itt, szilveszterezek itt, majd utána jó lesz találkozni a barátaimmal, max nem pontban éjjfélkor.
Fölhívsz utána fél1kor: Most indulunk hozzám, gyere!
Valaki fölpattan, de egy sörre még ottmarasztalják, közben Valakit hívja a huga: holvagy? mindenki elment a Sefihez!!!
Valaki:dehogymnet, most indulok Zhez gyere tei oda!
Hugi:nem Zissefinél van.
Valaki: de most hívott h induljak, csak nem baszott át h fagyjak meg a kapuja előtt?
Hugi: itt mentek el előttem a sefihez.
Valaki gynakodni kezd.
Fölhívja Füzét:
V: CSőő, BÚÉK! Holvagy?
F: csá. megyek sefihez.
V:z is ottvan?
F:ja jön őis, de te inkább negyere, senkisem kíváncsi a pofádra. csá.
És F. lecspta a teefont.
Utána már csak arról felejtettek el szólni Valakinek, h visszamentetek hozzád, de addigra Valaki már otthon itta egyedül a pezsgőjét.......