Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ga_zsi

0 bejegyzést írt és 102 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeretnék a legfrissebb adás hogyvoltozása előtt 2 perc türelmi időt kérni, amíg kidühöngöm magam. Tudom, hogy nem újdonság, és csak én kapcsolódtam be későn ebbe a műsorba, de beszéljünk csak róla, hogy mi a lónak a bánatos fasza volt ez a csütörtöki párválasztás?! Gondolom, ez az eredeti…..
Anita-monológgal nyitunk, melyből kiderül, hogy a friss szigetözvegynek eddig semmi gondot nem okoztak a bogarak, a sötétség, meg a tengernek az az undorító morajlása, de most, hogy kedvese elesett a vizes csatamezőn…hát, jól jönne pár szem xanax. Kellett neki beájulni Gergő masszírozásra termett…..
ga_zsi 2017.10.06 13:07:04
@Hogy kerültem én ide?: szegény, nem tehet arról, hogy ilyen az arcformája, ezért sajnálom. pedig aztán tőlem kevesebbeket irritál Lilla.
Gergő azért tudott valamit. nem tegnap esett ki, de még mindig az ő viselkedésén rágódtok. neki meg lehet, hogy mindegy, csak beszéljenek róla.igazi celebpalánta.
milyen lenne már, ha valami csoda folytán valamelyik lány jutna be a holtaktól, és az első négy csaj lenne!
Holtak szigetén valszeg begombázott a Crazy Sisterz, Nóri és Lilla, akik reggel szerenádoznak a tengernek vagy az óceánnak, szóval annak a nagy kék nedves lófasznak. Ahogy mondani szokás: nem mindenkinek való a Survivor. Nóri és Lilla pedig iskolapéldája ennek a szólás-mondásnak, hisz köztörvényes…..
ga_zsi 2017.10.04 10:50:09
@dmtrz: na ez jó lett volna.
Buwayáék kivannak, mint a liba, Iliász nem is érti mi történt, mert ő odatette magát, mint a szar. Gergő a melegre gondol ok végett, ja, tényleg, hogy ez nem jutott eszébe akkor, amikor a sorversenyben az Ibon tagjai légkondicionált szkafanderben vettek részt, ja, hogy NEM IS, és őket is sütötte a…..
Most azért rendesen irigylem Bruti kollégát, hogy tegnap megírhatta az utolsó VV8-as hogyvoltját. Én még péntek reggel visszatérek, akkor lehet majd össznépi sírást rendezni a komment szekcióban, Remélhetőleg lesz is miről írni, nem úgy, mint most, erről a kedd esti részről, ami nekem olyan volt,…..
ga_zsi 2016.12.07 11:45:31
@Petra82: Meg Gina is mondta. sőt ő azt is, hogy megkérdezne valakit, (gondolom valami szakembert), hogy milyen megtakarítási formába tegye a pénzt. plusz venne egy garzont, hogy ne kelljen alérletet fizetnie. Adna valamennyit az öccsének is. hogy mire, arra nem emlékszem.
szóval sem akarja/ná elszórni a nyereményét, ha lenne.
Papi és Szökikativadar összecsapott, majdnem fizikai formában is. A 2007-es Justin Timberlake-nek öltöző Bencusnak sokkal inkább kellett bíróként közreműködnie a párbaj során, mint műsorvezetőnek. Egészen szürreális adáson vagyunk túl...
Úgy örülök, hogy én írhatom a mai posztot, mert annyi minden történt, a tegnapi adásban, hogy csak kapkodtam a fejem, azt se tudom, mivel kezdjek, olyan izgalmas volt az egész, még mindig a hatása alatt állok. Na, jó nem. De legalább nem Anikó gügyögését kellett hallgatnom, mert inkább nézem Bencét…..
ga_zsi 2016.11.08 12:49:49
@szörnycsi: vv2-ben volt nagyŐAnikó második. majdnem megnyerte.
Megint képregény, a múltkor is bejött. Enjoy...
ga_zsi 2016.11.07 12:26:36
@etikette: Atit nehezen, lila kendő van rajta, és annyira nem hülye, hogy lemondjon róla
A szerkesztők úgy variálják a napi kérdést, mint kutya a baszást, ezúttal arról szavazhatnak a kedves nézők, hogy kit választanának Dina helyében. A mai adás vezényszava egyébként a fifti-fifti, érdemes minden alkalommal ledönteni egy kevertet kőmíves actimel formátumban, amikor csak elhangzik, a…..
ga_zsi 2016.09.22 13:22:12
@mézescsók: a vv3-ban voltak. Kismocsok ritát "rontotta" meg. kint is együtt voltak egy darabig, aztán szétmentek, de hogy Rita maradt-e a női nem mellett, vagy visszaállt, nem tudom. Úgy emlékszem, de ez nem biztos, hogy mintha Kismocsok addigi párja a survivor műsorban szerepelt volna.
ga_zsi 2016.09.22 14:01:12
@MacákékIcukája: valamilyen Zsófi. azóta sem hallottam róla. akkoriban mondták, hogy befektette a nyereményét.
Bencével kezdünk, aki megvan győződve róla, hogy hiányzott nekünk, majd gyorsan felvezeti a műsort. Az aktuális szavazásra tereli a szót, aminek a témája: Ki a legpletykásabb a villában? Na, legközelebb erőltessétek meg magatokat, hiszen minden tévé előtt ülő egy emberként vágja rá, hogy Miss Röfi…..
ga_zsi 2016.09.20 10:23:36
@KapitányG: annál a jelenetnél nem lett volna semmi gond Dina részéről sem, ha nem kéri mg előtte Tivyt, hogy kicsit később, mert éppen eszik. aztán pedig amikor mind a ketten ott dölöngéltek rajta, a koszos lábukat az orra alá, meg a frissen mosott hajába dugták. ezen kiakadt, és amikor még ráadásul kapott egy-két beszólást is, meg egy seggest Somától, gondolta visszaadja. de mint tudjuk, amit lehet Jupiternek, nem lehet a kisökörnek. sok mindent lehet mondani Dinára, igaz is rá minden, de azt, hogy ennek a két hülyének a szívatásait nem kezeli jól, azt nem. pl. a medencében dobálás. ott is hiába kérte, hogy ne. próbálták volna ezt K.Evivel megtenni. Zengett volna a Campona is, nem csak a villa.
Anikót a gonosz stájliszt egy, a legutóbb szegény Lemmyn látott német harckocsizó-egyenruhára kísértetiesen hajazó mentébe és bőrnadrágba öltöztette, szemüveg ezúttal nincs, oda az intellektus, sóhajthatnánk, ha nagyon gecik volnánk. Anikó komor, balhé volt, meg annak következménye...
Ideje volt, a héten már 4 százalékos közönségarányt is produkáló műsort nemcsak az RTL-csoport csatornái, de a saját kábelportfóliója is verte, tegnap este pedig a Viasat az Észbontók premierjével adott nekik újabb pofont. A helyzet tarthatatlan volt, a TV2 lépett, és A szultána címmel egy török…..
ga_zsi 2016.09.16 11:53:12
Sztár: divatos, körülrajongott színész, színésznő vagy énekes, előadóművész. A Sztárban Sztár negyedik évadának nyitószáma, a szokásos össznépi playback alatt az motoszkált a fejemben, hogy mégis, kik ezek az emberek, és mit keresnek a tévémben? A hat férfi előadóból kettőt ismertem fel elsőre,…..
Mivel tegnap Sixx posztja elszállt, gyorsan összefoglalom a vasárnapi párbajt: A két főszereplő Viki és Lóri igazából nem esett egymás torkának, de azért volt némi kakaskodás. Lóri azt vetette a lány szemére, amit mindenki lát, hogy a kishölgy elég visszahúzódó természetű, egész addig, amíg…..
Bencus konferál, ma van az I. Kiválasztás Napja. Ezen kívül eltöltünk egy laza fél órát screenshot-okkal és Bencus véget nem érő monológjaival illusztrálva arról, hogy hogyan tudunk majd szavazni. ..
ga_zsi 2016.09.08 14:59:07
@Cérnahuszár: nézd egy kicsit előbbről. amikor tanácsokat adogatták, akkor nyúlkált Tivi. Dina pedig csak akkor markolt, amikor már vége volt a műsornak és álltak fel. de én ezt csak egy kis hülyéskedésnek, játéknak véltem/láttam kettőjük között, mint komolynak.
Attól féltem, hogy a hétfői összefoglalók annyira feleslegesek, mint bukósisakot húzni a motorozó Darth Vaderre, mert gyakorlatilag tegnap már láttuk a mai műsor felét. De aztán csak kialakult, még, ha sokat is kellett rá várni...
Különb elfoglaltságot képzeltem magamnak, annál, minthogy a hulladék másnaposságból reggel 7-kor felriadva Farmot nézzek, de ez van. A hülyeség hatalmának nagy diadala ez. Hálistennek van az előző napi szuperkontentből egy kis maradék, ami felmelegítve is legalább annyira fasza, mint frissibe, mert…..
ga_zsi 2016.05.27 13:21:33
@perszepolisz: szerintem meg pont, hogy nézi, és ha madárnyelven is, de közölte a fiacskájával, hogy Brigi minden, csak nem szipmatikus a számukra és azt is, hogy nem kellett volna becsicskulnia, mert sokat rontott a játékán a "szerelem"ez a papa két tőmondatából simán kiderült, és Gergő meg is értette. legalábbis úgy láttam.
Jaj, azt hittem, hogy a Való Világ és a Celeb vagyok után már lejárt Aurelio lemeze, de óriásit tévedtem. Mondjuk az a jó a hülyékben, hogy jó sokan is vannak, szóval, ha hirtelen kell egy idióta, akkor az RTL csak belenyúl az évek óta gondosan tömött bolondsipkájába, és…..
ga_zsi 2016.05.25 13:45:10
@loholka: nekem Gergőnek a szakálla nem tetszik .csak ez miatt tűnik ápolatlannak, de nem koszosnak. inkább Attilát látom annak, de ez is csak az állandóan kócos, zsírosnak tűnő haja miatt. de lehet, hogy csak nagyon vékonyszálú és azért tűnik annak.
Lehet, hogy szívbajosok vagy nyuggerek szerkesztették a tegnapi adást, merthogy konkrétan semmi nem történt benne. Oké, már csak hatan vannak, nem lehet már mit kitalálni, hogy ne a látványos unatkozást bámuljuk, de ez azért már tényleg szánalom. Ezért volt az, hogy jobb híján valóvilágoztak egy…..
ga_zsi 2016.05.20 13:17:32
@Zephyrous: akkor ne a kutya gazdáját, hanem azt büntessék, aki lehetővé tette ezt a számára. vagyis aki kiengedte az állatokat. de ugye az a kedvenced. érdekes, két hónapig nem bántotta egyiket se, most hirtelen igen? valami/valaki segített benne. főleg annak tudatában, hogy bosszút esküdött, miután Gergő legyávázta, vagyis annak nevezte, ami.
ga_zsi 2016.05.20 15:48:13
@ewita: Nem volt ott az "esetleg" kijelentette, hogy nem kellett volna nyitvahagyni magam után. magyarul beismerte, (persze csak az orra alatt dünnyögve) hogy ismét ő engedte ki az állatokat. de majd biztos nekimegy gergőnek, hogy nem nevelted meg a kutyádat, stb..... abban sem vagyok biztos, hogy nem direkt csinálta. ő maga dünnyögte, aztán, hogy legyávázta gergő, hogy meg fogja bosszulni. csak a kutyáján tud fogást találni.Brigit már behálózta, hagyta magát a ribi, most jön Kongó
Aki Cintiék adriai hajózására vágyott, az most a mennybe mehet, mert az adás egy indokolatlanul nagy szelete csak erről szól. A másik meg arról, hogy Attila totál begőzölve, zsebparancsnokként adja az ívet a többieknek. Cintiék már hajnalban lekoccoltak. Attila kapta a hagyatékot, így egy napig ő…..
  Beköszöntött az a hét a lakosságra, amire csak Norbert és esetleg Attila vágyott: a távozó Sándor Norbit nevezte ki gazdának, ami praktikusan azt jelenti a tanyasiak számára, hogy bele fognak gebedni a melóba, és ha egy szalmaszál is csálén áll, akkor a tejbegrízadag lefeleződik. Szép kilátások,…..
ga_zsi 2016.04.19 12:55:00
@nosce: elfogadta, el is zárták addig a kecskéket. csak nem a csűrbe, ahová Heni akarta, hanem egy másik kisebb elkerített részre.
Éden Loki, azaz Titz Dániel úgy nyerte meg az Éden Hotel harmadik évadát párjával, Barbarával közösen, hogy Péterrel kötött egy véd- és dacszövetséget, és jó reality-szereplők, sőt nyertesek példáját követve nagyon odafigyelt arra, hogy ne lépjen senkinek nagyon a lábára, hiszen a végén a sorsáról…..
  Gólem és a szerkesztők nem sokat szaroznak a mai rész felvezetésével, egy kis dzsungel, egy kis szürkés ég, és menten megmutatják Botoxot, ahogy ott áll a villa előtt kis kék miniruhában, a lehetőségekhez képest széles mosollyal (értsd, nehogy szétrepedjen a szája sarkában…..