Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hubermatos

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igazán straighforward, könnyen dekódolható üzenettel célozták meg a fiatalokat az illetékesek ebben a kampányban, amellyel a vidéki turizmust szeretnék fellendíteni. A vidék szépségeinek unalmas ecsetelése helyett egy keményebb üzenettel próbálták eltalálni a célközönséget,…..
Update: And the Titonic goes to...Gorraf! Gratulálok Gorrafnak, akit ismét a random.org segítségével sorsoltam ki, és aki mellesleg arra tippelt, hogy a hiredtésen egy új, szalontüdő ízesítésű óvszert reklámoztak. A kijózanító valóság ezzel szemben az, hogy - ahogy azt Bery már…..
Update: Végre elhárították a hibát, és újra működik a szavazóbox. Fussunk akkor neki még egyszer a szavazásnak, és lássuk, elsöpri-e a népharag a reklámszóvicceket. Az elmúlt néhány alkalommal beleszaladtam már olyan reakciókba, amelyek az enyémmel homlokegyenest…..
addict Teszteld az IQ-dat most! 2009.03.10 14:13:00
Hány másodperc alatt jössz rá a megfejtésre? Ha 10 alatt, akkor zseni vagy, ha 5 alatt, akkor meg olyan okos, mint én. A játék kedvéért a megoldást rejtő honlapcímet latakartam, de a szabadagazdáknak a képre kattintva előjön...
Ezt a reklámot már több helyen is kielemezték, ezért nem akartam róla írni, de végül meggyőztek arról, hogy ez nem lenne helyes, mert később nagyon hiányozna a Reklámszemle rovatból. Ezért aztán jöjjön most a nemzeti színű lobogóba csavart Soproni-reklám. Kezdjük ott, hogy…..
Egyszer meg lehet nézni ....... 2009.02.19 22:42:44
Az első gondolatom: hogy a francba lehet ezt úgy oda beszerelni. A második gondolatom: vazze, az ott egy Ferrari volt .... ..
Hubermatos 2009.02.20 23:22:34
A Kistehén annak idején, amikor a moziban futott néhány film előtt amolyan vizuális aperitívként, hatalmas siker volt. A teljesen debil figura egy pillanat alatt belopta magát a nézők szívébe, majd az internet és a szájmarketing útján gyorsan meghódította a többieket is.…..
Hubermatos 2009.02.10 21:25:28
@Imiface: Teljesen egyetértek.

Jó. És ha szar is akkor is jó, mert elérte, hogy figyeljetek rá.

Amit a legjobban utálok, hogy jajjgattok, hogy áh ez mihen szah! S hogy cuki. S közben meg ugynazt az idegesítő nyelvezetet használjátok. No ennyi.
addict Lejárt Beckham ideje? 2009.01.03 13:50:00
David Beckham és a Pepsi útjai 10 év után elválnak egymástól. Ez a borzalmas hír futott körbe a világsajtóban az elmúlt napokban, még az egyik legtekintélyesebb reklámszakmai folyóirat, az AdAge is erről cikkezett erről, feltéve a sokakat foglalkoztató kérdést, hogy ez az…..