Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Joyika

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Anna Nymus Téma a szőnyeg alatt 2009.01.29 06:17:00
Nem beszélgetünk. Éppen tegnap múlt három hete, hogy újra előhozakodtam a témával. Akkor csak annyit tisztáztunk, hogy tovább beszélgetünk, hogy folytatjuk, hogy megpróbálunk valami megoldást találni.A három hét alatt egyszer sem esett szó róla. Még csak érintőlegesen sem.…..
Anna Nymus Ami nem segít 2009.01.26 07:00:00
Mint minden devianciának, a crossdressingnek is vannak fokozatai. Vannak fokozatok, amikkel talán idővel a közvélemény is megbékél, és továbbra is lesznek olyan extrém példák, melyeket soha nem fog tolerálni. Az index crossdressing-fórumán találtam egy ilyen extrém példát.Ő itt…..
Joyika 2009.01.29 21:30:11
@kezdő: viszont ugyanúgy nem tudna mozogni mintha meg lenne kötözve, és az ilyen személyeknek az a kiszolgáltatottság a legjobb (legizgatóbb) amikor nincs kilátás, hogy mikor fog kiszabadulást nyerni a béklyóból. Bár nekem kell a remény, hogy esélyem azért még lehet (mivel megvannak a kezeim:)
Ez az általánosítás régóta nyugtalanít, ezért módszeresen kutatom a választ a kérdésre. Hazai vonatkozásban esélytelen információkat találni, így maradt az angol nyelvű oldalak böngészése. Ezek közül is rengeteg elfogult (crossdresser-témájú) lapot találni,…..
Biztos vagyok benne, hogy bizonyos nők minimum értetlenül állnak a crossdressinggel szemben. Ami számukra az öltözködésükkel kapcsolatban természetes, azt nem veszik természetesnek egy férfinél. Természetes számukra, hogy harisnyát viselnek, ahogy az is, hogy időnként sminkelik…..
Joyika 2009.01.22 15:20:23
@Anna Nymus: Ez olyan... de olyan.... hogy olyan már nincs is:) Csak én találnék egy olyan nőt aki mellett az lehetek aki vagyok, biztos nem hagynám ott. Az, a valódi érték.
Joyika 2009.01.26 09:09:38
@Anna Nymus: Úgy gondolom, semmi sértő nincs ebben a blogban párodra nézve, hiszen olyan intim dolgot nem tudtunk meg róla, csak azt hogy nem igazán tud elfogadni. Ezt meg az emberek igen nagy hányadáról tudom, úgy hogy ez sem személyes.

Kata! Örülök, hogy írtál ide, hozzászólni nem igazán tudok, de nagyon elszomorított minden amit olvastam, sajnálom, hogy így jártál. Azt gondolom, hogy egy ilyen elfogadó partnerhez, mint te vagy, foggal - körömmel ragaszkodni kellene. Én legalább is ezt tenném. Ha tehetném. És sztem a CD-k igen nagy százaléka ezt tenné.
Anna Nymus Műsorajánló [2009/5] 2009.01.24 13:35:00
Nem kívánom a comment:com kenyerét elvenni, de ahogy azt Nünü is javasolta, időnként megpróbálok néhány műsort, vagy filmet ajánlani, melyet talán érdemes megnézni. A lista általában vékonyka lesz de szívesen veszem, ha valaki a hozzászólásokban javasol valamit, amit…..
Anna Nymus Fotókat szeretnék 2009.01.21 19:10:00
Természetesen nagyon szép fotókat, mert nem elégednék meg az otthoni ügyetlenkedéssel. Profi fotóssal, sminkessel és stylisttal. Pont, ahogy korábban írtam. Csak azon fáradozna mindenki, hogy a végeredmény tökéletes legyen. Hogy milyen képekre gondolok, és hogy ez miért nem fog…..
LONDON – Magas sarkúba kényszerítette Robert Downey Juniort (43) Guy Ritchie rendező a Sherlock Holmes életéről készült filmben. A stábból kiszivárgott hírek szerint a Vasember sztárja olyan dühös volt a rendezőre, hogy az kénytelen volt csaknem 200 millió forintnyi…..
Tóth Gabi fiatal fiú, boszorkány és modell is volt előző életeibenA reinkarnációs utazást én is régóta szeretném megtapasztalni.2009-ben Lady GaGa és a vörös ajak a divatKíváncsian várom.Megan Fox travinak érzi magátBizonyos fotók alapján még lehet is benne valami.RuPaul's…..
Anna Nymus Mint egy újszülött 2009.01.19 06:32:00
Napok óta így érzem magam. A stílusom, akár a dörzspapír, látszólag minden ok nélkül ingerült vagyok, a környezetem pedig nem tudja hova tenni ezt a viselkedést.Mint egy újszülött, aki nem tudja elmondani, mi fáj, csak érzi, hogy nem jó valami. Próbálja fájdalmát a külvilág…..
Anna Nymus Wiki-érdekesség 2009.01.14 08:52:00
Járt valaki mostanában a wikipedia transzvesztitizmus-szócikkén? Én nemrégiben igen, és érdekes dolgot vettem észre. Nem szeretnék más tollával ékeskedni, és azt sem szeretném, ha kérkedésnek, vagy túlburjánzó nemzeti öntudatnak tűnne, amit most bemutatok, de azért örömmel…..
Anna Nymus Chi és Mary-Jane 2009.01.14 08:03:00
Chi és Mary-Jane lehetne egy teljesen hétköznapi pár is, ám valószínűleg nem írnék róluk, ha így lenne. Chi GG, azaz genetikailag nő. A párja pedig férfi, ami továbbra sem lenne megdöbbentő, de a férfi Mary-Jane-ként aposztrofálja magát.Igen, ők egy olyan hetero pár,…..
Időről-időre átlapozgatom a vaterán a női cipellőket. Előfordul, hogy vásárlok is. Most nagyon úgy néz ki, hogy nem fogok, de azért összegyűjtöttem pár (talán) csinosabb darabot, hátha másnak megfelelnek ezekben a méretekben is.Csipke csizmaCsizmám még amúgy sincs, pedig…..
A crossdressing egyik legnagyobb kihívása az, hogy előbb, vagy utóbb meg kell osztanunk titkunkat partnerünkkel. Mivel a crossdressing nem feltétlenül jár együtt a külső lényeges megváltozásával, (például nem-átalakító műtét) így családunkat a legritkábban avatjuk be ebbe a…..
Egészen kicsi korom óta gyűlölök tükörbe nézni. Nem gondolom, hogy ennek bármi köze is lenne a crossdressinghez, jó pszichológus valószínűleg mégis messzemenő következtetéseket vonhat le mindebből. De miért is nézegetné magát egy férfi a tükörben?A crossdressing egészen…..
Volt ugye az igazmondó műsor (amit én leginkább Jakupcsek Gabi vörös tűsarkúi miatt néztem), ahol kínosabbnál kínosabb kérdésekre kellett válaszolni. A bukta ugye ott van, hogy hiába a pókerarc, hiába a jól megfontolt válasz, a gép úgyis lebuktat. Valami furcsa oknál…..
Joyika 2009.01.08 20:20:57
@Anna Nymus: Már alig várom.
Ha valakit érdekel a téma, rengeteg crossdressinggel kapcsolatos beszámolót olvashat az Experience Project oldalain. Most éppen egy olyan írásra bukkantam, amit akár magam is írhattam volna, annyira ismerős a szituáció. Feltételezem, hogy a crossdressingből következő problémák…..
Joyika 2009.01.07 18:32:53
@ttnn: Érdekes amit írsz! Gondolok itt leginkább a lelki komfortra. Lehet. De szerintem ez nagyban befolyásolja a valódi kényelmet. Nálam legalább is. Amikor pl farmerban ülök a gépem előtt, szép hanyag testtartásban, valahogy a hasam alatt oldalt, nem jól helyezkedik valami (nem tudom, hogy mi esik pont oda) Ezzel szemben mikor szoknyában , esetleg feszesebb ruhában ülök a gép előtt (és talán ilyenkor magamnak is be kell bizonyítsam hogy szép vagyok - mert ugye a kapcsoló, öltözésnél átállt női üzemmódba) jobban ügyelek a tartásomra, soha nem fájt még a hasam alatt. Tehát így a lelki komfortnak fizikai jó hatásait is élvezem.
Egyszer volt rajtam egy fűző. Na azt, tudnám mindennap értékelni, mikor az enyhe gerincferdülésem miatt fáj a derekam.
Bolt, ruhakeresés? Egyszer kifakadt egy hölgy ismerősöm, hogy milyen jó nekünk férfiaknak ruha szempontjából. Rettentő mód begurultam, és elráncigáltam azon nyomba néhány boltba. Azon csodálkozott, honnan ismerem én annyira mik illenek össze - nőt faragtam belőle, igazit. Majdnem lebuktam, azt mondta biztos titokban a női ruhák a hobbym. Pedig ha tudta volna, hogy nem szimplán a hobbym:)
Ja, sokan csodálkoznak miért a Fashion TV a kedvencem, és nem valamelyik sport csatorna.
Még szerencse, rá tudom fogni, hogy jó zenék mennek a műsorok alatt.
Ilyenkor szilveszter környékén rendszeresen eszembe jut, hogy milyen jó lenne, ha mindenféle negatív következmények nélkül, csak úgy "poénból" nőnek öltözve mennék szórakozni az ismerőseimmel. Hiszen ilyenkor kicsit megbolondul a világ, nem? Biztosan feszengenék kicsit…..
Interaktív játékra bíztatom a Kedves Olvasót, szavazzuk meg együtt, melyik cipő maradjon és melyik tűnjön el örökre! A Hot Fashion Choices válogatása következik a legkülönlegesebb celeb-lábbelikből. A szavazás a képek után található.Anne HathawayA számomra egyébként…..
Joyika 2009.01.04 19:22:36
@Anna Nymus: Az ezüsttel van bajom.
Diszkrét feketében igencsak kedvemre való lenne.
Anna Nymus A százféle én 2009.01.04 10:40:00
Pudingocska blogján (nagyon szeretem olvasni, ajánlom mindenki figyelmébe) találtam egy régebbi bejegyzést, ami az emberben lakozó különféle személyiségekről szól. Olyannyira szépen megfogalmazta azt, amit már milliószor éreztem magam is, hogy félek, nem igazán tudnék…..
Anna Nymus A gólyaavató 2009.01.01 13:40:00
Időről időre igyekszem majd kicsit kizökkenteni a Kedves Olvasót az én mindennapi vívódásaim unalmas -és bizonyosan fárasztó- ismertetéséből, így arra gondoltam, hogy helyet adok néhány történetnek, melyet szerény angoltudásom birtokában bátorkodtam magam fordítani.…..