Regisztráció Blogot indítok
Adatok
moshi (törölt)

0 bejegyzést írt és 185 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ember ünnepek között, amikor egy bejglitől hajtott biogáz erőművé válva pusztítja a bioszférát nem tud mit csinálni és Zsfilmet néz. Régóta kerülgetem a Király nevében második részét, ami a Két világ alcímet kapta és a borítón a szebb napokat látott Dolphi próbál…..
BuheraBlog Aki keres, az talál 2013.01.26 20:57:05
Az elmúlt hetek valahogy a különleges keresőkifejezések jegyében tellt: Legutóbb a GitHub állította le nem rég továbbfejlesztett keresőmotorját, miután az új indexelőnek hála könnyedén rá lehetett keresni a jó képességű felhasználók által megosztott privát SSH és…..
Veve (már nem) Szecsuánban Hideg 2013.01.04 15:31:26
Cudarodik az idő, még hó is esett ma. Bár ezt így talán túlzás kijelenteni, de annyi tény, hogy pár pihe szállingózott vagy egy 10 percen át, de azonnal el is olvadt, nyoma sem volt igazán. Csináltam egy videót is róla a telefonommal (csak hogy még rosszabb legyen a minőség), de…..
moshi (törölt) 2013.01.05 16:50:16
Eredeti szándékommal ellentétben mégiscsak lesz bejegyzés, mivel tegnap este bekopogott hozzám az ajándék. Még pedig szó szerint.---Noha Kína nem keresztény ország - s a karácsony szokása teljesen kultúridegen - mint sok más esetben, a kínaiak ezúttal is lecsaptak a nyugat…..
Újabb lepel hullt le a Google globálisan játszható nagyszabású alternatív valóság játékáról. A Niantic-projektről, a titokzatos előkészületekről, amik önmagukban is érdekesek voltak, már korábban írtunk, most végre egy nagyobb szeletet kaptunk a sztoriból. Sőt,…..
Intro Történt pedig, hogy egy ismerősöm garanciaidőn túli problémába futott a jó kis Kindle Keyboardjával. Az Amazon pedig, akinek parádés ügyfélszolgálatáról már hozsannáztunk, tett neki egy visszautasíthatlan(nak látszó) ajánlatot. Egy baráti összegért a törött K3-at…..
A Kapitalizmus.hu publikációját kiegészíteném pár idevágó gondolattal. A kormány aktuális konzultációnak álcázott bohóckodás egyik kamukérdése a monopóliumok elleni fellépést firtatja. Első hozzáfűzni valóként megjegyzem, hogy létezik egy versenytörvény és egy elég…..
Az előbb néztem be a Market-re és meglepődve tapasztaltam, hogy a Games résznél a Top Paid rész jelent meg alapból. Nem akartam elhinni, de találomra választottam valami kis 99 centes játékot és megpróbáltam letölteni. Bár a kártyaszám adatok megadása a telefonról nem…..
Hát felnőtt a kicsike. Bár a "Boldog születésnapot" kicsit durva lenne, azért csak megemlékezünk az első computer vírus megjelenésének időpontjáról, nosztalgiázunk egy jóízűt a kártevők korai alacsony számát illetően, és felidézünk pár hősi emléket. Soha se…..
Már megint nem tartom egy ígéretemet: a szaknyelvek ekézését jövő héten folytatom (ha esmég közbe nem jön valami). Most ugyanis új év van, és ha újév, akkor újévi beszéd, amit hagyományosan a köztársasági elnök tart. Tudjuk: nem akármilyen köztársasági elnökünk van,…..
Subba Ugandai akciófilm előzetes 2010.08.03 16:46:12
Lehet ehhez bármit hozzáfűzni? Nagyon várjuk a filmet!   ..
BuheraBlog BKV - sokadik kör 2010.06.18 10:58:55
Már egy jó ideje kipróbálható a BKV új, "béta állapotú" weboldala. Nos, úgy tűnik, a múltkori hibát még mindig nem sikerült kijavítani: És a legutóbbi fiaskó ellenére az Apache hozzáférésszabályozási lehetőségeiben sem sikerült elmélyedni a kedves…..
moshi (törölt) 2010.06.18 16:25:29
Csak szólok, elkezdtem, mert igazábol nem is a rombolás szórakoztat, hanem a tánc a romokon.Imádom ezt a bolygót...
moshi (törölt) 2010.05.01 21:15:12
w Mea culpa 2009.11.06 17:12:00
Éppen három éve indult ez a blog, eddig körülbelül kétszázötvenezer komment született, ezek kábé kétharmada az előzetes moderálás bevezetése (2008 augusztus), avagy a rendkívüli állapot előtt. Máshol ennél sokkal több közvélemény gyűlt össze, ez a negyedmillió…..
Tényleg nagyon hülye a helyzet, de csak innen, Európából nézve. Ugyanis itt elképzelhetetlen ez a bulldog mentalitás, hogy valakinek 31 évig a nyomában csaholnak és végül elfogják; Amerika viszont ilyen. Hogy Roman Polanskit most elkapták, egy hosszú-hosszú kergetőzés végére…..
A Big Brother című valóságshow legutóbbi kiadásába bekerült egy modellcsaj is, akit első látásra sokan elintéztek egy legyintéssel, buta, nagymellű szőke picsa, három hét és kihullik, mondta mindenki, aztán jött a pofáraesés, mert Sophie Reade az istennek nem akart kikerülni a…..
moshi (törölt) 2009.09.09 21:31:45
@sixx: sajnos ez nem igaz, én is bármilyen videót meg tudok nézni a youtube-tól a videán át a break.com-ig, egyedül az indavideók helyén van egy nagy sötét lyuk. mindegyiknek a helyén, nemcsak ebben a posztban. és jópár hete már.
Melyik magyar emoförmedvény énekese mászott be könnyek közt a Gödörnél lévő tóba, miután egy másik zenekarban éneklő zenészkollegája igen nyomatékosan felajánlotta neki, hogy bedobja?..