Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ilder Baramonti

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bruno Barbey, a MAGNUM Photos munkatársa több ízben is járt a szocialista Lengyelországban fényképezőgépével. Először 1967-ben Charles De Gaulle francia köztársasági elnök látogatásakor, de ekkor még szociofotókat és emberközeli, a mindennapi életet megörökítő képeket nem készített. Erre 1976-ig…..
Előtte különösen alapos fürdés (répamosás), mindenképpen hajmosás, zselé, belövés, szájvíz (extra adag), büdös kaja már előtte két nappal nem evés, legjobb spré bevetés, "majd jövök!" mondás. Útban odafelé az utcán fejet mindig szélirányba fordítás…..
Ilder Baramonti 2019.09.30 03:24:01
Mi annak a betegségnek a neve, amikor mindent elvágólag rakás, folyamatosan rendezgetés, csak menetrend szerint, stb. Mánia? Kényszer? Mániás kényszer? Obsessive-compulsive disorder? Mikor mánia levés, mint pl. hogy nagyon fertőző világvége vírusok vannak a padlón, a kényszer…..
Már három éve hogy befejeztem a Régi magyar diafilmek-sorozatot, addig negyven részt láthattatok belőlük, de most örömmel jelenthetem annak aki szerette, hogy itt a folytatás! Mindjárt egy olyan téma ami a szocialista Szovjetunió felsőbbrendűségét fennen hirdette a magyar dolgozónak, aki készséggel…..
Ilder Baramonti 2019.09.29 00:53:04
Első nyugati márka ---> ADIDAS!!! Torziós cipő istenítés, utcán újjal mutogatás, irigykedés! Késöbb Austriából hozatás, vagy már itthon megvevés ---> SORBANÁLLÁS!!! Adidas boltban kurva nagy tömegnek levés, kiabálás! Gyerekek csak torziósat akarás! Semmi mást fel nem…..
1885. Gyémántbányászok speciális kötélvasútja a dél-afrikai Kimberley gyémántbányájában..
2 óra egybetartás --> évfolyam focimeccs megszervezése!!! Egész nap készülés rá! Már szünetekben is csak foci... Kulcsszavak: királyafta, első kaja nem kaja, szervalopa, újrahús. Stipstop első csapatkapitány. Vonalfogóhoz rohanás, nehogy utolsónak odaérés, mert akkor…..
Nappal a játszótéren nagy pofának levés, naplemente és ágybamenés után aggódni kezdés! Tesóval, tesókkal egy szobában alvás, de ha ők korábban elalvás, menthetetlen parázás kezdődés!Árnyjátékok! Utcáról beszűrődő fény falon formákat rajzolás, ebben azonnal…..
Modor Tibi és Nyelvész Józsi online beszélgetése:   -Jó reggelit! Hogy vagy, Józsi? Mi a nagy harci helyzet? - Vagyogatok, Tibikém. Éppen belülről bomlasztom a szocializmust, a cégnél. - Kéne egy blog, Józsi. Olyan, mint a szlenges blogod. A modorosságról. (Az érzékeny…..
Ilder Baramonti 2008.11.03 15:39:04
Az előző repülős cuccról kiderült, hogy fizetős, szóval a nap játéka mégis inkább a Treasure Seas Inc, amivel napokig el lehet lenni. Egy hajóról lebocsátható tengeralattjáróval kell veszélyes tengeri dögöket kerülgetve kincseket gyűjteni, ezekből jobb felszerelést vehetünk…..
1986. január hetedikén ment adásba a hátoldalra firkantott jelzés alapján ez a montázs, innentől datálódik tehát a hazai vizitdíj-történelem. Ha a szerkesztő nem hibázik, és jobbfelől nem az Adyt ábrázoló ötszázast használja, hanem a Kossuth-portrés százast, akkor most…..
Ilder Baramonti 2008.03.17 08:05:19
Inzert Túlképzés előtt 2008.03.14 08:00:00
Ezt fejtse meg nekünk valaki: a gépészkarról frissen szabadult kvalifikált munkaerőt egy óriási 10-es számjegy fogadja. Vajon mit akarhat tőle?..
Bármennyire is jól hangzik a "Six Degrees of Seperation"-elmélet, mely szerint a Föld minden lakója legalább hatodszintű ismerőse egymásnak, nehéz hinni benne. Az intuíciónk nem egyértelmű az elmélettel kapcsolatban. Mert bár könnyedén el tudjuk fogadni, hogy minél…..
Kazah megasztár műsor. És ezek még Borat miatt szégyenkeztek? ..
Subba Ví ár dö vörld 2007.07.25 18:04:00
Olcsó dolog a nyolcvanas években turkálni, ráadásul a Sláger Rádió szellemi színvonalán mozog az ilyesmi, most mégis van három izé, amire szeretnénk felhívni a figyelmet.1. Van egy felhasználó a Youtube-on, aki a "Csóró vagyok" című dallal a kelleténél egy kicsit…..
Vannak emberek, akik nagy összegeket fizetnek olyan speciális társasutakért, ahol a személyzet direkt reformállamtitkárnak meg karhatalmistának nevezi őket és lépten-nyomon jól megalázza. Legalábbis a nyaranta megjelenő kis színes cikkek szerint, mert mi nem hiszünk el ekkora…..
Horror és rettenet. Kovács Tamás kétségtelenül Naiv Ügyfél volt, mert nem bogarászta át az apróbetűs részt, amikor a T-mobilnál megkötötte a NET2GB mobilinternet-szerződését. Mondhatni megnyugtatta, hogy a szolgáltató saját hálózatán belül 2048 MB adatforgalmat 5790…..
Ilder Baramonti 2007.07.17 12:27:29
Jobb az ilyeneken egyben túllenni, úgyhogy most ömlesztve lesz itt hülye hirdetés, hülye címke, hülye blokk és hülye fordítás. Bemelegítésnek egy vízszintes fotó, mert az jobban néz ki, mint a függőlegesek: No comment, ezek szerint a CBA-ban nem leárazás, hanem felárazás…..
Minthogy Olvasóink imádják az ötletes parkolási megoldásokat, Marci egy korábban nem dokumentált megoldást vázol a legminimálisabb kézügyességgel rendelkező barkácsorientált lakosoknak: Hogyan parkoljunk okosba a körúton?! Mielőtt szabálytalanul megállunk a gíroszos előtt,…..
Hát nem lennénk a Corvin rendetlen ügyfelei, az tuti. Canahari küldte el nekünk minden idők legkeményebb kiskereskedelmi fenyegetését. Ehhez képest a verőemberes-lehúzós Váci utcai lebujok olyan cserkésztábornak minősülnek, ahol Szili Katalin bónuszként dél-baranyai népdalokat…..
Nem elég, hogy "Európa vezető adósságbehajtó cége" sosem volt és elévült követeléseket próbál telefonos terrorral behajtani az embereken, még van pofájuk elkérni az érdeklődő kényszerügyfelek telefonszámát a zaklatáshoz. John Cleese elandá a máját a…..
Jobb ez tényleg a pornolizálásnál is, mármint a hülyehasználatiutasítás-olvasás, legfrissebb példányunk a Decathlonból érkezett, csak azt nem értjük, ki akarna zsírral kimosni egy kulacsot.A hétvégén a Decathlon Sportáruházban vásároltam 2 db kulacsot a kerékpáromra. A…..