Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Persephone01

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az USA a nagy lehetőségek hazája, tudja ezt az a kubai nőgyógyász is, aki most használtautó-kereskedést nyitott és kissé tört angolsággal póbál eladni Impalákat meg Explorereket. A kutyás részen fetrengtünk. ..
Persephone01 2009.03.31 10:18:04
Csecsebecse csak egy gyors 2009.03.28 12:45:17
Rettenetesen lebetegedtem, második napja nyomom az ágyat lázzal, egyebekkel... gondoltam, hátha érdekel valakit... :-)..
Vizsla Alvópóz Verseny 244. Dani 2009.03.29 17:01:15
Nem bírtam megállni, hogy ne küldjek pár képet magamról, tudod alvásra bárhol és bármikor van alkalom... Legjobb volt a kosaramban, vagy egy másikban, ha az nem volt kéznél, esetleg gazdin, ha hagyott elég helyet... Üdv,Dani és a…..
Persephone01 2009.03.29 23:08:44
Csecsebecse Pletykaanyu 2009.03.25 13:28:00
Indiai, pontosabban Bollywood Barbie-t dob piacra a Mattel. Az új babát Aishwarya Rai színésznőről, egykori szépségkirálynőről, a L'Oreal egyik reklámarcáról mintázzák. A tündöklően zöld szemű, sötét hajú baba valószínűleg majd csak Indiában lesz kapható, ám a korábbi…..
Persephone01 2009.03.27 13:40:04
@Faith_Gunn: Húúú, nagyon ügyes vagy!
Én minden évben a húsvé előtti nagyhetet szánom léböjtre, de az ugye, csak 5és fél nap.
Igaz, hogy a végén kifejezetten szomorú újra normálisat enni. Mintha bemocskolná magát az ember.
Most megpróbálom ezt a juharszirupos történetet. Csak az a baj, hogy én az ilyen nagy rohamban leadott kilókat mindig visszaszedem.:(
Szeretem, ha valaki a korának megfelelően öltözködik, de nem öregíti feleslegesen magát - az 58 éves Jane Seymourral (Quinn doktornővel) is elégedett vagyok. Kifejezetten jól áll neki ez a halványrózsaszín ruha, az ajkainak a színe pedig irigylésre méltó (szeretnék egy ilyen…..
w Neveket akarok hallani 2009.03.21 16:59:11
Ha a szocialisták azt hiszik, hogy eltölthetnek két hetet pöcsvakargatással, akkor éppen elkövetik az utolsó súlyos hibájukat. Az új miniszterelnököt napokon belül meg kell nevezni, vagy legalább azt a kettőt-hármat, aki szóba jöhet. Itt most nem lesz szundikálás, nincs tévé,…..
Persephone01 2009.03.21 18:04:23
A megcsalásban az a legundorítóbb dolog, hogy az állandó partnert teszi ki a nemi betegségnek az olyan csávó, mint akiről most szó lesz. Halihó Szakítósblog, küldök nektek egy szinte még harmatosan friss sztorit, bár csak másodkézből, így nem tudom garantálni, hogy minden…..
A gyönyörű modellünk, Mihalik Enikő legfrissebb fotósorozata a Self Service magazinnak szemtelennek, szexinek és kacérnak mutatja be a Gucci arcát.Hihetetlenül szép Enikő a képeken, és inkább egy hetvenes évek egyik hollywoodi sztárjának néz ki rajtuk, mintsem a modern kor egyik…..
Elég sok híresség, modell volt kíváncsi a Valentinóról szóló filmre, melynek a napokban volt a "hivatalos" bemutatója New Yorkban.Hogy ki mindenki volt ott? Agyness Deyn, Anne Hathawy, Anja Rubik, Coco Rocha, Helena Christensen, Martha Stewart, Karolina Kurkova, Selita…..
Az XOXO márka idén két nagyágyút is bevet, legalábbis, ami a reklámkampányt illeti: a nagy visszatérő, Claudai Schiffer mellett Miranda Kerr népszerűsíti a szexis, nőies ruhákat. Gondolom, azért ez a kettősség, hogy mindenki találjon olyan modellt, aki közel áll a…..
Nagyon csalódottak lehetnek azok, akik bevették a TV2 hetek óta promózott szlogenjét, hogy péntek 13-án minden megváltozik a Csillagvirág Klinikán. A lassan csordogáló szappanoperából nem lett sem Vészhelyzet, sem 24, de még a Tűzvonalban forgatókönyvírói is csak röhögnek…..
Persephone01 2009.03.16 13:38:45
A magyar származású ""jelenség" levágatta hosszú tincseit, és egy olasz tévéműsorban már rövidebb - gondolom, fiatalosabbnak szánt - frizurával jelent meg. Nem is fokozom tovább, mindenki döntse el, melyik áll jobban Staller Ilonának.   ..
Eléggé nyitottnak, elfogadónak tartom magamat, ami a tervezőket illeti, de ezzel a Kenzo szandállal nem tudok kibékülni, pedig napok óta próbálok. A sarokrésze gyönyörű, de az elejéről csak a kismama-nyanya-munkásnő cipőkre tudok asszociálni. ..
Persephone01 2009.03.10 13:17:45
Angelina Jolie a Salt című film forgatásán, szőke parókával, sportos sapkában. Szerintem kifejezetten helyesen néz ki, és legalább öt évet letagadhatna. ..
Valami bajom van Catherine Zeta-Jones-szal, de nem tudom megmondani, hogy micsoda. Kellemes jelenség, szépen ki van sminkelve, a ruha is elég jól áll neki, a kiegészítők is harmonikusan vannak összeválogatva, de valami miatt egyszerűen nem az igazi.???/10 ..
Persephone01 2009.03.07 22:47:56
Ausztria egyik legbetegebb emberéről, Jozef Fritzl-ről és szennyeséről újabb tények láttak napvilágot, pontosabban azokról az okokról, amelyek miatt 24 évig egy pincébe zárva tartotta a saját lányát, akit rendszeresen megerőszakolt, és hétszer teherbe is ejtett.Mint kiderült,…..
Persephone01 2009.03.03 18:45:18
Lám, lám, egy pillanatig nem figyel oda az ember, és a rövid hajú Eva Longoriának máris újra hosszú fürtjei vannak. Maradhatott volna a bubinál, ez nagyon műnek hat... A ruha nekem túl sportos, a pirosító pedig túl sok. A táska pedig, átlagos ember számára, használhatatlannak…..
Elnézést kért a Klubrádióban csütörtökön elhangzott mondataiért Kuncze Gábor szabad demokrata képviselő, az SZDSZ volt elnöke pénteken. Ugyanakkor azt is kiemelte: a sajtóban tévesen jelent meg az, hogy visszavonja szavait, mert igazából cigánytablettát akart…..
A TV2 szappanoperájában hétfőn debütált először Pongrácz Barbara szerepében Legerszki Kriszta. A sztori szerint Barbarát olyan súlyos égési sérülések érték, amikor karácsonykor felrobbant a kórház irodája, hogy plasztikai sebész tudta csak összerakni az arcát. Akik…..
Végre, ilyen már rég volt: lányszopat, lányszív. Én, mint a fentiekből is sejteni lehetett, mondhatni hogy ferde hajlamú vagyok, bár ez nálam annyit jelent, hogy akibe beleszeretek, az lehet bármilyen nemű, ha valamiért jön az a szikra.   Kedves Szakítósok! Elnézést…..
Találtam még pár hölgyet, akit szerintem érdemes megnézni: korábbi díjazottak és díjátadók. Anjelica Hustonnal elfogult vagyok. Lehet, hogy ez a ruha - mely engem egy kicsit a kimonókra emlékeztet, talán a hímzés miatt - nem a legtökéletesebb, de nagyon szép színe van,…..
Mandiner blog Az enyingi modell 2009.02.09 08:44:00
 A szombati (vasárnap hajnali) veszprémi mészárlás sokkolta az országot, pedig nem a semmiből jött, spontánul összeverődött csoport gyilkolt Veszprémben. Tavaly nyáron az enyingi és környékbeli cigányok emlékezetes egészségügyi sétát tettek Siófokon, a Petőfi…..
Paranoid Android VÉR 2009.02.08 14:31:00
    Tulajdonképpen az az érthetetlen, hogy miként gondolhatták a veszprémi kézilabdások gyilkosai azt, hogy ezt a balhét megúszhatják. Még abban sem lehetnek biztosak, hogy élve kerülnek rendőrkézre, sőt, a mai magyar társadalom indulati állapotát figyelembe véve,…..