Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eXDub

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jézus magasságos ereje! Csikóstól kaptam az imént, a világ egyik legjobb mozija. Rosemeyer, Caracciola, Nuvolari. Rövidujjúban, bőrsisakban, öv nélkül, szervó nélkül, fékrásegítés nélkül, száz meg száz lóerőket tartanak kordában négy kondomon gurulva,…..
eXDub 2013.07.12 12:30:35
Most bánom csak igazán, hogy ellógtam a gépelésórákat annak idején. Ha nekem 16 éve azt mondja valaki a Külkeren, hogy gyakorold rendesen az asdf-jklé-t, büdös kölyök, vagy nem fogod győzni a tempót, amivel Powered Áki a Nissan 350Z-motoros Datsun Z-det építi, biztos hozzávágok…..
Oké, oké, péntek van, tudom. Az is alig. Szíves elnézést kérek. Az úgy volt, hogy egy nap haladékot PWRacing Áki kért személyesen. Nem azért, mert nem haladt, ellenkezőleg, azért, mert akkorát haladt, hogy egy mindenestül lezárt munkafázist szeretet volna megmutatni. Mit tehettem…..
Milyen olajat tegyek a nagy fordulatú motoromba? Majdnem mindegy, mert nem a fordulat számít. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
eXDub 2012.05.15 09:54:49
@DrSzoke: "...1 hideginditas durvan 1000km normal meleguzemi futasnak felel meg."
Szerintem ez a mondat nem állja meg a helyét. Való igaz hogy a hideginditás talán az egyik legkárosabb normál üzemű folyamat, de azért ennyire nem hiszem. Akkor számolhatjuk úgy hogy aki minden reggel elindítja az autóját, 1 év alatt 365ezer km-nyi kopást tesz bele úgy hogy el sem indult? Na ez egy vicc.
Belsőség Kínában csak nézek 2012.04.10 09:00:00
Kína a kifogyhatatlan élmények tárháza. Mindegy hányszor, mindegy ki van ott, mindig képes újat mutatni az autós embernek. Ezúttal Svéd olvasónk küldött egy érdekes, képes beszámolót. Úgy alakult, hogy két hetet Kínában  - vidéken - töltöttem anyóséknál.  A…..
Egy kép többet mond száz szónál, megjelent az idei Le Mans-i 24 órás hivatalos plakátja. Az idén 80 éves legendás futam több szempontból is érdekes lesz. Először is - nagy meglepetésre - a Peugeot hivatalosan kivonult a sorozatból, helyette azonban jön a Toyota. A japán gyártó…..
TComment Használt BMW? Soha 2012.01.09 06:15:00
Ha ön a címben jelzett mondattal az ajkán alszik el minden este, akkor ne kattintson, ez nem az ön autója. Akinek prémiumtermék kell, az legyen hajlandó áldozni is rá. Mert akkor jó, még így, hétévesen is. Mai cikkünk blogposztja...
eXDub 2012.01.09 09:40:03
@Rocko-: Ezt lájkolnám ha lehetne!:) Sztem is sok pénz egy 8 éves ilyen kaliberű BMW-ért a 4,6 milla, viszont ha tényeg kitűnő állapotban van akkor párját ritkíthatja a magyar használtautó piacon...
Próbálták és próbálják majd százan átlépni, talán a stopper is mást mutat majd néhanapján, de ha a kialszanak majd a lámpák és elkezdődik a film, akkor biztosak lehetünk benne, hogy nem a nézőtéren ülünk majd. Mert a 911-es nem vetít, a 911-essel mi vagyunk a szereplők.…..
eXDub 2011.07.15 10:52:31
@CubΕ: Ehhehehe xD, vidámságot csaltál unalmas perceimbe a kommenteddel. El tudom képzelni h nyáltól fröcsögő szájjal kiabálod végig. Ahheheheh hatalmas.
eXDub 2011.07.15 11:11:34
@CubΕ: Okés akkor maradj Münkenbe és olvasgasd a prospektusokat. Engem nem kell meggyőznöd a tapasztaltságodról, éleg ha te magad elhisezd amit írsz.:D
eXDub 2011.07.15 15:12:04
@fogash: xD Én csak megjegyeztem hogy jót nevettem a hozzászólásán, nem tudom miről beszélsz, hogy beszélsz? Bírom az ilyen okostojásokat mint te.....előbb fel kéne fogni mit irtam, nem egyből fröcsögni.
Egy 50 éves jubileumi rossi-s falfestményt, egérpadot, Yamaha R1 füzetet és két yamahás meglepetés könyvet kap az a játékos, aki megválaszolja azt az igen egyszerű, és kézen fekvő, már-már triviális kérdést, hogy „melyik motoron próbáltuk ki a Discacciati féket?”.…..
Ha nagyon szeretted volna megnyeerni a Michelisz Norbi által dedikált Dension-WTCC-csomagot, de lecsúsztál róla, akkor fordulj bátran a Hiénához és válaszolj a kérdésre. Az első, helyesnek elfogadott választ adó jutalma egy remek csomag lesz. Íme: Sorold fel a VMaxzsoltosodás…..
Sóznak már ezerrel, áll a latyak mindenütt ahol pedig só nincs, ott van kavics. Nem ezért szeretjük a telet, az tény. Autónk pedig bizonyosan nem. Így minden valószínűség szerint jól fog jönni egy EZ Wash-féle prémium külső-belső mosás. Ha azt hiszik, ez csak valami beetető…..
...akkor nem hagyod, hogy a büdös, dögevő állat megtartsa magának ezt a csomagot. Pedig a Hiéna jól tudja, hogy ezek a Renault F1-es korszakából való tárgyak micsoda értékké nemesülhetnek néhány éven belül. A pólón a Renault R27-es versenygépe látható, ami ugyan messze nem…..
eXDub 2010.12.11 09:32:09
Ez a nagyon menő Repsolos pulcsi igazán jól fog jönni a nagy hidegben annak, aki tudja a választ az alábbi kérdésre: Mi volt a lajstromjele az első Magyarországon ladnolt Embraer Phenom 100 business jet-nek, és milyen nemzetiségű pilóták repülték? ..
450 ló, csatakos nadrág, fejhangú vihogás. Bár tudnám, hogy a rettegés vagy a vételár ilyen eszeveszett vicces. Vélemények az azonos című írásunkról...
eXDub 2010.07.19 17:14:08
@Istencsaszar: Te úr isten,szállj már le a magas lóról! Wikipédiát mindenki tud olvasni, képzeld még angolul is...xD

"Megsugom kevés ember van a piacon aki olyan szinten vágja témát mint én..."

Ezen hasaltam:D Jelentkezz légyszi a Cherokeehoz motorfejlesztő mérnöknek,ilyen tudással nem is értem miért nem viszed egy kicsit a magyar mérnökök hírnevét a nagyvilágban.ROFL

@malenykij polgar: Jah egy Hennessy konyak nekem is jöhetne.:)
eXDub 2010.07.19 17:39:08
@Istencsaszar: Na zolika fogd be most már a szád, örülj a szünidőnek,szeptemberben mehetsz 11. osztályba! Bár én nem engednélek át. xD
Kommunista kísérlet Münchenben: mindenki egyformán dolgozik és nem pofázik, egy rozsdás vasdarab pedig fényes karriert fut be egy BMW X6M-ben. Vélemények az azonos című írásunkról. Játék: azon kedves Olvasónk, aki először linkel be hivatalos, érvényes kisker árajánlatot az…..
eXDub 2010.05.26 11:11:05
@ziza133: Azért dolgoznak egymás ellen mert amikor az egyik henger épen a kipufogó ütemben van és beletolja a csőbe a gázt akkor a másik henger kipufogószelepe még éppen nyitva van/lehet a jobb töltéscsere érdekében,viszont az már nem a kipufogóütemben van,igy rontja a töltéscsere hatásfokát. Én így tudom,lehet rosszul.
Teljesen spontán jött az ötlet, rutinos OT Expo-járó barátunktól kaptuk a tippet: csináljunk hangversenyt pontozással! Hiszen a legjava csak most jön, mikor a sok csillivilli verdát beindítják a csarnok előtt. (A galériában Papp Tibi fotói, folytatódhat a fotó-topik). Nem kellett…..
A Mohó Hiéna visszatért, tarsolyában masszív, Valvoline téli szettel. Van benne minden, ami ebben a latyakban-fagyban jól jöhet. Termofólia, többször használható melegítő-tasak, csomagtér-rendező, egész menő sapka és egy rakat egyéb apróság. Három csomagunk van, három…..
Belsőség Csak egy izzócsere 2009.02.14 14:12:00
Nem tudom, hogy a mai ember számára létezik-e nagyobb csoda egy régi dízelnél. Persze nem az emisszióra gondolok - amit kizárólag szégyellni lehet, - nem is a motorerőre – ami jószerivel nincs –, és nem is fogyasztásra, ami a teljesítményhez képest tetemes. Látják,…..
Az ismerős társaságban az a jó, hogy ha néhanapján összeröffenés van, elmarad a falusi bálokra jellemző tapogatózás és feszülés, nem kell az első levesig várni, míg lazíthatunk a nyakkendőn. Itt rögtön telibe kaphatjuk a marhaságot az arcunkba, nincs kecmec. Mire a…..
Belsőség Kész a Hachim. Majdnem 2009.01.04 01:43:00
Számomra idén karácsonykor nem az ünnepi hallevesben úszkáló alattomos szálka vagy a bejglimérgezés okozta a legnagyobb sokkot, hanem az, hogy Eger környékén kipróbálhattam minden idők legjobb autóját. Fülsüketítően hangos volt, a kormányát alig tudtam eltekerni, a rossz akku…..