Regisztráció Blogot indítok
Adatok
- LA -

23 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Robogó Ilyen állat nincs is! 2011.05.26 10:00:00
Pedig van: én vagyok az! Kezdjük talán azzal, hogy sem 1995 táján, sem máskor nem akartam én motoros futár lenni. De valamiből élni kellett, és az akkor még létező műszaki diszkontban ordenáré kamuzások árán elnyert állásom 20 ezer forintos fizetéssel kecsegtetett. Előre…..
Szép mellek, két film, s valójában semmit sem lehet róla tudni, csak azt, hogy igazán vonzó és modellkedik. A részlet viszont magáért beszél. ..
- LA - 2011.05.26 22:13:51
s+
Mi más kerülhetne játékcsajrovatunkba húsvétkor, mint egy nyuszi, aki a Playboytól a Penthouse-ig az összes fontosabb férfimagazinban szerepelt. A neve Maria Whittaker, először 1985-ben, 16 évesen pózolt a Sun című brit bulvárlapban, aztán két szembeötlő adottságának…..
- LA - 2011.04.24 16:21:38
s+
Egyedülálló operatőri munkaPasszoló zene (asszem Pink Floyd)És a riderek is elég kreatívak :)10/10 ..
Avriléknek nem futja??? Amikor megnéztem az új klippet majdnem leestem az ágyról. Nem azért, mert az elején fehér(fekete :D)neműben  flangál, hanem mert a klip tele van bújtatott reklámmal.    Csak, hogy párat említsek: - Forbidden Rose v. Black Star? (azt hiszem…..
No comment. Tényleg.      ..
Vagyis kb. annyit jelent: gyökér. Valamelyest az előző post-hoz kapcsolódik, valamelyest nem. A totalcar-on megjelent egy cikk, amely az 1000 Ft-os üzemanyagár jövőbeni vízióját mutatta be. Akit érdekel az nyugodtan olvassa el, én gyakorlatilag egyetértek az egész…..
 Elnézést kérek minden Kedves Olvasótól, de az elmúlt pár hétben nem vittem túlzásba a blogolást. Az ok egyszerű: nem történt velem semmi egertengető. Reggel besétáltam a munkába a -10 fokos hidegben, délután meg hazasétáltam a 0 fok körüli félhomályban. Valamelyik nap…..
A Twitter miatt..
- LA - 2011.02.27 11:31:45
A pénz sosem alszik - mondja a film címe. Nem úgy mint én, aki a film közben kb. 3x majdnem elaludtam. Ritkán fordul elő velem, hogy egy film nézése közben 3-4x is eszembe jusson: nem akarom végignézni. Az ok egyszerű: nem jött be.Kezdjük a szokásos dolgokkal: az első rész…..
Jelen esetben mondhatnánk, hogy "a cipőjét". Lol. Ilyen is csak Budapesten van. A Wesselényi utcából nyíló kis utcai kapualjban láttam a következő képen szereplő esetet. (a képért bocs, de telóval készült éjszaka).Mindenesetre jót nevettem rajta, és ez nem a megivott 5…..
Nem felvételi vagy vizsga előtti stresszről írok, hanem a főépület előtti "gyorsanhátranézek-mijönmögöttem" típusú parázásról. Valamelyik nap késő este hazafelé mentem az edzőteremből. Elétrem az egyetem térig. Úgy éreztem, hogy "valami" van itt…..
- LA - 2011.01.26 22:47:08
@meraprim:

Hát ha nappal félsz akkor lehet tényleg baj van. Szólj ha pszichológus kell, tudok adni telefonszámot, olcsón dolgozik. :)
Nekem azt hiszem bevált. :D
Amíg Kata a zöld babakocsi tolása közben munkahelyet teremt, addig én lassan kardiológushoz fordulok, mert az ilyen vagy az ehhez hasonló hazugságoktól szívinfarktust kapok.  A felirat így szól:Kata munkahelyet teremt: a Szerencsejáték Zrt. által befizetett adók közcélokat…..
A hétfő esti plogposztomra már meg is jött az AKSD válasza. Meg kell mondjam gyorsak voltak, meg is lepődtem rajta. Az általam írt levél itt olvasható (kattintásra nagyobb méret):            A levélre vonatkozó válasz…..
Sad but true, ahogy a Metallica mondaná...  Edzőteremből hazafelé azon gondolkodtam ma, hogy ebben a nyomorult országban van-e valami ami jó. Van e valami pozitívum, amit itt megírhatok?Kezdem azt hinni, hogy mindent elvesztettünk. Kétségbeesve próbálok az utolsó…..
Vasárnap délután hazafelé tartottam, A lakótelepen szemétbe botlottam…Sajnos nem először. Azt kell mondanom, hogy ennél a hulladéklerakónál mindig ezt tapasztalom. Minden nap ez a látvány fogad. Most valahogy betelt a pohár. Amikor a képet csináltam pár, a buszmegállóban…..
Belsőség A oszlopom már van 2011.01.15 07:50:00
Azt látom, hogy most már semmi nem ment meg attól, hogy egy tökéletesen rozsdamentes, szalonállapotú Ponton-karosszériám legyen. Bármennyit is könyörgök Csabinak. Gyári új kaszni készül - a gyárban. Az enyém annyiból jobb lesz, hogy az üregek is kapnak kezelést Ne értsenek…..
Korábbi írásunkban a manapság annyira népszerű közvetlen befecskendezéses dízelmotorok szoftveres tuningjáról írtunk. Aki belekezd a tuningolásba, ritkán áll meg ennyinél, és nem is jó, ha itt hagyja abba. Elmondjuk miért, a koromszűrő maszkot tegye fel az olvasó. Vélemények…..
- LA - 2011.01.10 22:04:20
www.youtube.com/watch?v=b1ytkVUopJo

én erre csak ezt tudom modnani :D
Minden kedves látogatónak szebb jövőt, és boldog új évet!  ..
Már megint egy Multis sztori amely nagyban kapcsolódik az előző poszthoz, de egy kicsit mégis másról szól. Úgy volt, hogy egy kolléganőm átjön egy sörre az egyik este. Nos, nála ez kizárásos alapon citromos Gössert jelent. Mivel többször megkaptam, hogy nem szolgálom ki…..
...majd a multi megmondja. A blogposztnak azt a címet akartam volna adni, hogy "Elmélkedés a fogyasztói társadalomról, avagy a multik és a hülye magyar kapcsolata". Más lett a címe, ennek pedig az az oka, hogy több cikkből álló sorozatot tervezek e velős téma köré. A…..
Már megint mozi... :)Ezt a filmet régóta meg akartam nézni, de valahogy nem szántam rá magam. Nem vagyok nagy Angelina rajongó, ezt előre leszögezem. Értsd: nem utálom, de nem is szeretem. Közömbös. De amit ebben a filmben nyújtott, az már már kritikán aluli. Nem mind az ő…..