Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wowdesign

69 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Transparency International pályázatára készült logó és plakátterv.Plakáttervezés, logótervezésre van szüksége? Kérjen ajánlatot most!..
Az alig pár hónapja indult bestdoor.hu weboldal közel 446 000 találatot megelőzve a cég számára legfontosabb beltéri ajtók kulcsszóra máris az első helyre a keresőoptimalizálásnak köszönhetően, ezzel az oldal látogatottsága is a többszörösére nőtt.Ha nem elégedett…..
Project: szórólaptervezés, logótervezés és matrica tervezésHasonló arculatot szeretne? Kérjen ajánlatot most!..
Project: Jozef PrágábanFeladatok: plakáttervezés, logótervezés, webdesign tervezés, molino tervezés a prágai sörtúránakPlakáttervek:Webdesign:Hasonló arculatot szeretne? Kérjen ajánlatot most!..
A Károli Gáspár Református Egyetem által kiírt pályázat nyertes terve, mely az összegyetemi arculat eleme lett.Kérjen ajánlatot logótervezésre most!..
Ha felkeltettük érdeklődését, töltse ki ajánlatkérő lapunkat, és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot! Honlapkészítés, grafikai munkák árajánlatkérés itt!..
Válogatás az utóbbi hónapok flyer és plakátterveiből.Plakáttervezés árajánlatot ide kattintva kérhet!..
Az elmúlt egy hónapban rekord született videógyűjtő és -kereső oldalunkon. A videohirek.hu látogatottsága meghaladta a 200 ezret, ehhez 800 ezer oldalletöltés társult. Több új hírforrással is bővült az oldal, mostantól elérhetőek a Napidoktor, a CafeTv és a TabuTv videói is,…..
Project: Partyszervezés prospektus, kiajánló tervezés..
Project: BOOM Szalagavató Afterparty Sorozat plakát, Pesti Est hirdetés, logótervezés..
Elindult a Hellocity.hu helyi hírgyűjtő és közösségi oldal, melyen elérhetőek Magyarország településeihez, városaihoz tartozó hírek, képek, videók, programok, térképek, cégkatalógusok, helyi fórumok. Az oldalra minden regisztrált felhasználó feltölthet tartalmakat, és a…..
Project: Universitas katalógus (készülőben)Link: www.universitas.hu..
Project: Dooroutlet redesign (készülőben)A beltéri ajtó gyártással és forgalmazással foglalkozó Dooroutlet Kft. megújult honlapja. Megújult arculattal, termékkonfigurátorral, kiegészítő információkkal...
Project: Agropiac webdesign és programozásLink: www.agropiac.hu Hirdetési portál feltöltéssel, összetett keresővel, blog motorral futó tanácsadó rovattal. A design mellett a logó megtervezése, a programozási munkák is feladatunk volt...
Project: szállodaszoba.hu design és fejlesztés Megrendelő: Hotelnet Kft. A szallodaszoba.hu az ország első teljesen online szobafoglalási portálja. Az oldalon nem csak a hazai szállodák kínálata tekinthető meg, hanem egyben lehetőség van a szállodai rendszeren keresztül a szabad…..
Project: Kiadványok a Flór Ferenc Gimnázium alapításának 20. évfordulójára..
Project: az ÁBP Ápisz-Budapiért jubileumi arculatfrissítésére készült tervek..
Project: Friday Nights- Coronita Stars partyflyer és bannerek (CUE Terasz)Megrendelő: ClubQLink: www.clubq.hu..
Project: Szabadidő magazin - webdesign, programozásLink: www.szabadidomagazin.huA WOW gondozásában készült a Szabadidő magazin nevű portál, mely a megrendelő igényei szerint visszafogottabb megjelenéssel, egyszerűbb felülettel készült. A cikkfeltöltés hátterének kiépítése…..
Project: Coronita Sunday flyer és bannerMegrendelő: ClubQLink: www.clubq.hu..
Project: Niki Belucci flyer és bannertervezésMegrendelő: ClubQLink: www.clubq.hu..
Project: Videóhírek.hu arculattervezés, programozásLink: www.videohirek.huTöbb hónapos tervezést és fejlesztést követően elindult a Videóhírek.hu oldal. A portálon kategóriákba rendezve megtalálhatók a legnépszerűbb videós portálok és a nagyobb televíziós csatornák videói,…..
Project: Száz Divat logótervezés, arculattervezés, címketervezésMegrendelő: Száz DivatLink: www.szazdivat.huElkészült a Száz Divat logója és arculatterve. A logóban egy elegáns, de nőies színvilág mellett egy virágmotívum kapott helyet. Ez a motívum jelenik meg a…..
Project: Flyer és banner a Monitor Club Tour-nakMegrendelő: ClubQLink: www.clubq.hu..
Az elmúlt két hónap alatt különösen szép eredményeket produkált a Hallgass.hu zenei portál. A látogatószám folyamatos növekedése mellett a regisztrált felhasználók és zenekarok száma is emelkedett, akik egyre több tartalmat (mp3, videó, blog) töltenek fel az oldalra.Az elmúlt…..