Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Öltönyös Rabszolga

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miért nem írtok? – Kérdezitek sokan. Eddig azt hittem azért nem írunk, mert kibaszott lusták vagyunk (pontosabban én vagyok az), vagy nincs rá időnk (Ráknak nincsen). Rá kellett azonban döbbennem, hogy azért nem írunk, mert egyre hülyébbek vagyunk. Elménk lassan sorvad,…..
Bigyóblog Naptáras falióra 2009.07.07 09:18:20
Leginkább azoknak való, akiknek nagyon sok napi programja van és mindig elfelejtik. Ezzel az órával csak felírják, hogy mikor mit kell csinálni, hova kell menni, kivel kell találkozni. Ráadásul azzal sem kell törődni, hogy töröljük a már feleslegessé vált feljegyzéseket, ezt…..
Bréking: nincs több napijegy a Heineken Balaton Sound pénteki napjára. Valójában már szombaton elfogytak, de ha egy mondatban írjuk le, akkor senki nem fogja tudni, hogy szombaton fogytak el a pénteki jegyek, vagy már pénteken fogytak el a szombatiak. Lehet, hogy így se. A fogyás oka…..
Öltönyös Rabszolga 2009.07.06 16:38:54
Igazán nem szeretek én sem trollkodni, de most nagyon kell.

Én HAZAMENŐS SZIGETBÉRLETET, írj és megdumáljuk, egészen biztosan sokkal olcsóbban adnám, mint a bótban, ott 39 ezer.
szigetberlet@gmail.com

Bégeygszer bocs, off. Soundon meg tombolás lesz, megyünk megyünk, autópályán meg izzadás!!!:D Hétfőre szabadnap, szóval Moby is meglesz!
A területszűkítős játékokra volt már néhány példa a blogban. Tudjátok, ez az a műfaj, amikor a játéktérben mindenféle bigyók mozognak, és a bigyók körül kell leszelni kisebb-nagyobb darabokat a játéktérből, amíg el nem érünk egy meghatározott méretet. A Fat Slice ennek…..
Ismét Vega posztját olvashatjátok. Bevallom, én végigröhögtem az egészet, szenzációs!Árufeltöltőként rengeteg időt töltök az eladótérben (napi 4-5 órát), így volt alkalmam megfigyelni, hogy milyenek is a tipikus vásárlói szokások. Ezekből szemezgetek alant. MultipackEz az…..
Öltönyös Rabszolga 2009.06.12 11:21:06
Zseniális, olvasni fogom a Blogot. Egyrészt érdekel is a téma, dolgoznék is hiperben, hamár én is ilyesmit tanultam, másrészt imádok is vásárolni, mert a 2 órás kemény összahasonlító vásárlás számomra nem nyűg, hanem izgalom, verseny, élmény. Megtalálom-e az azonos minőségű, 20%-al olcsóbb, ám kevesebb polcpénzt fizetett gyártó termékét?:) Jókat nevettem olykor magamon is, tejnél nem, de tejfölnél szavidővadász vagyok, egyértelműen:) Ám itt is van értelme, tejfölök 2-3 hétre gyártódnak, és én 2-3-4 hetente vásárolok, és az utolsó napon sem szeretem kidobni.

Azért persze nemcsak a vevők birkák-buták-agyeltávolítottak:) A hiperek sem szentek, hidd el, egészen tuti megkeresem, hogy azt a terméket tartom-e kézben, ami kis cetlin van kirakva a polcon, néha mégsem sikerül a rendszerben átállítani az árát. Értem, hogy a pénztáros nem tehet semmit(-viccces szintén látni embereket magukból kielve ordítania pénztárossal, noha ő tényleg nem tehet róla-), de az árazós kolega esetleg a cetli nyomtatásakor árat is változtathat a rendszerben. Persze nem szándékos, csak tengerben él és nem érdekli semmi, szarik rája. De ha levonnánk a fizujából, rögtön kínosan ügyelne rá.

Nagy kérdés, tényleg érdekel a válasz. Múltkor vettünk egy karton tejet, de sajna a 12 dobozból kb 9 dobozban valami gusztustalanul büdös fehér trutyi volt, de biztosan nem friss tej. Mit tehetek? Ha küzdeni akarnék az ezeröccá forintomért munkaórákat, benzint és idegeséget nem kímélve, hogy a bánatba tudnám elmagyarázni, hogy azt a kartont igenis itt vettem, 1 napja és nem 10 hónapja, nem én tároltam szakszerűtlenül, nem én fecskendeztem beléjük a megromlasztó szérumot, hanem bizonykérem azt így vittem haza a boltból, kérem vissza pénzemet. NNa?:)
Tavasszal nem csak a gyalogosok és az ücsörgők lepik el a város utcáit és tereit, hanem egyre többen veszik elő biciklijeiket és motorjaikat is. Ez utóbbiak figyelmébe ajánlom a Moschino bukósisak kollekcióját, amely a Peace&Love fantázianevet viseli. Mindkét nem számára…..
Na, ez a mozgalom is meg lett hirdetve. A hipereket szépen megkérték, hogy rakjanak a polcaikra Magyarországon gyártott élelmiszereket, mert akkor megmaradnak a magyar munkahelyek. Nem látom világosan az ok-okozati összefüggést... Először is, mi van, ha…..
Csöngettek. Ilonka néni volt, szorosan a nyomában ott toporgott a férje.- Jajj, drága Mérnök úr! Segítsen már, az uram mindenáron kelep akar lenni.- Nem kelep, celeb! - torkolta le Ernő bácsi szigorúan.- Jó, de annak semmi értelme! - replikázott Ilonka néni.- Hűha - gondoltam…..
Öltönyös Rabszolga 2009.03.03 23:03:35
Ma egy éve... Ebben az a legnagyszerűbb, hogy ezt le lehet írni... Mert amikor egy éve "útjára indítottam", nem voltam meggyőződve róla, hogy pár hét alatt nem fogom megunni. Az első bejegyzés roppant bénára sikeredett, biztos az izgalom meg a megilletődöttség miatt...A…..
Nagyon szeretem az ilyen játékokat, mint a The Space Game. Nincs benne világrengető grafika, viszont ötlet annál inkább – szép példa arra, hogy lehet még újdonságot vinni a lövegtornyos stratégiákba. Kell építenünk energiagenerátorokat, amikből az energiát a megfelelő…..
Dani fedőnevű munkakerülőnk nem csak azért kedves a szívemnek, mert két suliba is együtt jártunk, hanem azért is, mert elküldte a Flash Tron linkjét. Aki látta a Tron című, ősrégi számítógépes sci-fit, annak nem lesz új a feladat: egy fénymotorversenyben kell helyt állnunk.…..
8ker Kirakat.Verseny 2009.01.22 09:31:00
Jó az, ha vannak emberek, akik fontosnak tartják a város kinézetét, és erre versenyt és díjat szerveznek, tervük szerint évről évre kiírva azt. A Nagykörúti versenyben automatikusan részt veszünk, hiszen a József körút szerves része, és kirakat is akad bőven. Az már egy plusz…..
Na, ezt már szeretem. Kinézem a Now Boarding - Episode 1-et az Armorgamesen, hogy ez lesz a mai játék, és éppen ma reggelre küld be egyik visszaeső munkakerülőnk, toto92 róla egy leírást. Át is adom neki a szót: „Megint küldök egy játékot, mert a…..
Na mi volt régen a blogban? Úgy van, lövegtoronyjáték, ami valahogy egyszerre lett a KMK legkedveltebb és leggyűlöltebb műfaja. A Viking Defense egy igen tisztességes klón, és bár technikailag nem hoz sok újat (tornyokat telepítünk, rúnákkal tápoljuk őket, újabb tornyokat…..
Egyre szorongatóbb kérdés, hogy milyen módon tároljuk szeretett CD lemezeinket. Persze jártam már olyan embernél, aki 10 db CD-vel vígan eléldegélt, na de aki ennél egy fokkal többre vágyik, már annak is lépnie kell valamilyen irányba.A fali kazettatartó mintájára eleinte hittem…..
Kína nagy. Nagyon nagy. Itt pár tízezer autót elsózni nem nagy cucc, csak árulni kell, és magától elmegy. Másrészt a kínai vevőknek nincs komoly képük az autógyártás múltjáról, nem tudják, mi az a kifinomult stílus. Vagy, ha mégis tudják, valami másról hiszik ezt. Vajon…..
Öltönyös Rabszolga 2009.01.03 10:37:44