Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mrs.Incredible

0 bejegyzést írt és 1120 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba A hét képe: kakiló fiú 2008.02.25 12:29:00
Ez olyan eki, hogy beszarsz! Már múlt héten riogattak bennünket azzal a történettel, hogy az egyik bulin valaki a folyosón nekiállt szarni.  Mivel az ilyesmit úgyis csak akkor hiszi el mindenki ha a saját szemével látja, gondoltuk jobb ha képpel illusztráljuk.…..
Mrs.Incredible 2008.02.25 12:35:44
Az előző építkezős sztori kommentjei között találtuk crow történetét, aki 3 év alatt többször javíttatta szintén új építésű lakását, mint ahányszor meleg ételt evett. A legjobb fícsör: a lakást nem lehet szellőztetni, párásodik és nyilván penészedni is elkezdett.…..
Lecsóóónak évkezdésre az jutott, hogy számlatulajdonosként beolvadt a tavalyi "év bankjába". A netbankos nehéz időket átvészelte, de azóta az ATM-ekből fogy el a pénz amerre jár, a fiókokban pedig nem igazán akarnak vagy tudnak neki segíteni:Január elsején, lévén…..
Egy újabb szenzációs ajánlat, csak a Homár olvasóinak, Eszter közbenjárásával, egy légiutaskísérővizsga-előkészítőre. Az sajnos nem derült ki személyesen sem, mire jó ez a papír, de legalább akkor is elverhet kétszázezret, ha nem tartozik videotékának:Gondoltam írok…..
Mrs.Incredible 2008.02.13 19:22:26
Sokszor tényleg hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy az alant következőhöz hasonló elvetemült sajtóközlemények csak a mi kedvünkért születnek. Valami autós játék promóciós megmozdulásáról adták ki a minap a szervezők ezeket a sorokat, mi pedig úgy döntöttünk szenvedjetek ti…..
Mrs.Incredible 2008.02.13 16:26:27
Misztikus, miért igyekeznek az emberek az Imax moziba, ahol megfáradt 10-14 éves természetfilmek mennek 3D-ben, nem Angelina Jolie mellei. Matux azonban a térhatású bohóchalig sem jutott el, a vadiúj, hájtek filmszínházat ugyanis téchnikái málőr sújtotta, így 2D-vel…..
A mai nap a Torkos Csütörtöké. Mint azt Húsosfazék korreken összefoglalta, vendéglátós apokalipszisre lenne szükség, semminthogy szar helyeken minél több szart ehessen a magyar. Hogy milyenek azok a szar helyek, az nemsokára kiderül. Kinga a Kashmir étteremből jelent, ami bár…..
A Sony Bravia példája jól mutatta, milyen rohadt nehéz megcsinálni egy nagyon nagyot durranó reklámfilm folytatását. Mindenki össze-vissza fintorgott, pedig, ha nem láttuk volna a túl jól sikerült Nyomasztó Apafigurát, a nyulas meg a festékbombás spot talán nagy karriert fut be.…..
Mrs.Incredible 2008.02.05 15:35:03
Orsi mindent elmond, mi meg némán lógatjuk a páncélos fejünket hozzá: A Soroksári úton található a Ferencvárosi malom, melynek szomszédságában eddig egy remek kis malomipari bolt üzemelt. Jómagam és sok-sok őrült otthoni kenyérsütögető ismerősöm szerettünk ott vásárolni,…..
Ezt a mondatot olvastam ma a harisnyám csomagolásán, öltözködés közben. És bizony, elborzadtam. Számomra ugyanis az egyik legcsúnyább dolog, ha szandálhoz vesz fel valaki harisnyát vagy zoknit - a szandált pontosítanám: olyan cipőhöz, amelynek az orra és/vagy a sarka nyitott.…..
Avagy a szekszuális frusztráció nem jó tanácsadó. Csak tippelni tudunk, hogy a kolléga  a remittendára gondolt, de majd biztos bekommenteli, aki okosabb...
Mrs.Incredible 2008.02.01 17:07:12
Már nem divat az éves bérlet, vagy miért akarta Leó visszavinni az övét az Akácfa utcába? Akárhogyis, nem volt elég gyors, mert az előző három ügyfél már kipucolta a kasszát, a becsületes büntetésfizető állampolgárok pedig még munkában voltak:Régen sokat mérgelődtünk…..
Zorgon egy igazi kisközösségi szarkavarást dokumentált alábbiakban. A problémája igen egyszerű, új szomszédai lettek az igen mulatságosan Hegyvidéknek nevezett kerületben, akiknek semmise jó, bárhova parkol. Nemtetszésüket eleinte verbálisan tudatták, a következő parkolóhelyen…..
Megint magasabbra csúszott a szemöldökünk, pedig láttunk már érdekes dolgokat az Interneteken. Az oldal külalakját tekintve készítője valószínűleg békésen billeg a szokásos gyógyító webgömbös félkegyelmű és a kötött pulcsis humoros számítógépes arc…..
Mrs.Incredible 2008.01.29 18:53:04
Mrs.Incredible 2008.01.29 19:00:12
Subba Extrém hastánc 2008.01.29 11:26:00
Lehetséges, hogy láttátok már ezt a videót de meg kell mutatnunk. Nem bírnánk megbirkózni a rossz gondolattal, hogy létezhet akár egy ember is a bolygón aki még nem látta. Zseniális. Lelkiismeretesebbeknek: a végén nem hal meg. ..
A Homár nem szívesen lakna olyan társasházban, amelyiket a Zuglói Vagyonkezelő közösképviseli. Oldalukon azt írják, "divíziónk 20 fővel, több mint tízezer társasházi albetétet kezel". Ha egy email elolvasása 14 hónapjukba kerül (a válasz ugye még kitudja), mennyi…..
Mrs.Incredible 2008.01.29 16:44:56
Két hete mutatta be az Apple MacBook Air laptopját, amit úgy marketingelnek papírvékonynak, hogy a reklámban egy borítékból húzzák elő (emlékeztetőül itt csekkolható). A szpot rengeteg embert megfogott, akik elárasztották a YouTube-ot rosszabbnál rosszabb paródiáikkal. Ezekből…..
Mrs.Incredible 2008.01.29 15:50:51
Ezennel, tarararamm, pofátlansági rekordot döntött az Invitel az Ez Még Egy Internetszolgáltatótól Is Durva kategóriában. Olvasónktól ugyanis, aki éppen válni készül a rokonszenves cégtől, vagy az ADSL-modemjét, vagy 40 rugót követelnek. Csakhogy a modem ötezerbe került és a…..
Koes záróra előtt menekülő boltosokat fogott a Westendben - ezúttal a génkezelt kísérleti állatok haltak meg hiába. A pánikba esett harmincasok kedvenc helyén, a Clinique üzletében nem a pénz az úr, lobogtathat előttük akár böröndnyi tízezrest, nem engedik be a…..
Subba A táncos mindenségit 2008.01.24 09:57:00
Ha megszólal a zene, valami különös hangulatba kerül. Annyira különös, hogy amikor a zene a kerti tuják előtt alsónadrágban éri fel is veszi videóra, aztán küldi nektek szeretettel.   ..
"Ilyen termék nincs" sorozatunk eheti darabjai egy párhuzamos dimenzióból: a forradalmian akciós vezeték nélküli vízforraló, mely kenyeret pirít Doome A mai nap találtam eme gyöngyszemet az Auchanban. Krisztián A srácok ráizgultak a Tata kolbászára! Ezt a csodás…..
Mrs.Incredible 2008.01.17 15:26:01
C10 úgy gondolta, segít nyelvtanárjának egyéni vállalkozóvá válnia és nyomtatott neki egy időpontot Ügyfélkapuból. De minek:Nyelvtanárnőm úgy döntött, hogy egyéni vállalkozó lesz. Segítségemet kérte, mert a magyar jogi, büro nyelvet és magát az okos jogrendszert nem…..
Mrs.Incredible 2008.01.15 14:53:46
Rékuc erős hajrával megtalálta a hét legforradalmibb termékét, amit a Homár is rögtön a szívébe zárt. A Fructis-termékcsaládot régebben a hetekig kimoshatatlan waxuk miatt szerettük (biztos a gyümölcskoncentrátum), de a vízálló sampon is izgalmas teszteket vetít előre.…..
Benjamin kapott egy szomorú kommentet a Posta Direkt pont egy éve tartott kérdőíves spammolásával kapcsolatban. Az értelmetlen offline emailgyűjtést egyéjszakás üdülések belógatásával palástolták, amit azóta is hiába várnak a "szerencsés nyertesek". De előbb…..