Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gergo

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Események jönnek mostanában egymás után. Először is, szerdán kezdődik a borfesztivál a Várban, sorrendben a tizenötödik, amelyhez szüreti sokadalom kapcsolódik Szentendrén. A Tokaji ősz egy, az etyeki Kezes-lábos még egy hétvégével később lesz. Alkonyi László és csapata…..
Mindkét palackban bor lapul, az aranyszalagos ajándékként jött, a másik boltban vétetett. Az ország egyik lehetséges ékkövének gyümölcsei, habár az elsőt távol hazájától teszik palackba, ha jól tudom. Mégis nagyban eltérnek egymástól, árban kábé négyszeresen. Ez…..
A Varga-féle újborvilágcsúcsról jutott eszembe, hogy még egy bozsolékategóriában biztosan bújkál Guinness-rekord Magyarországon: a kereskedelmi forgalomban lévő legrégebbi bozsolé kategóriájában. A hétvégén 2002-es Beaujolais Nouveau-t figyeltem le egy hipermarketben, de…..
Van ez a Magyar Bormarketing Konzorcium - nem tévesztendő össze sem a Bormarketing Kht-val, sem az Agrármarketing Centrummal -, amely még tavasszal megígérte, tart egy nagyszabású kóstolót. Elsősorban azzal a céllal, hogy végre neves szaktekintélyek mondják meg sokat tapasztalt…..
Magyar idő szerint hajnal kettőkor vette kezdetét az 58. Emmy-díj-kiosztó, a tévé Oscar Díja. Az idei nagy győztes az HBO Elizabeth I. című két részes filmje négy díjjal, és a szintén a kábelórás által gyártott tévéfilm, a Girl in the Cafe hárommal, de a nálunk a Cool…..
Drága olvasóink, véget ért egy fejezet, kezdődik egy másik. Vajúdtunk, hosszasan. Eleinte úgy gondoltuk, szabad folyást engedünk mindenkinek, aki szabadon szeretne folyni, bort inni mégiscsak demokratikus dolog, róla beszélni, írni dettó, ezért sem akartuk korlátozni az…..
Jobb és bal, nemzeti létkérdések és Ricky Martin egyetlen, összefüggő masszában egyesült a padlón a csomagolás hatodik órájában. Miközben a szerkesztőség legnagyobb része meg volt győződve arról, hogy a derékig érő kultúrüledék már csak arra való, hogy…..
Az amerikai tévékritikusok július 23-án díjazzák az év sorozatait, többféle kategóriában, lássuk hát a nevezetteket: Az év műsora: Grace Klinika (ABC) Lost/Eltűntek (ABC) The Office (NBC) Maffiózók (HBO) 24 (FOX) Hiába nyerte tehát meg a…..