Regisztráció Blogot indítok
Adatok
awsedrftg

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Update: Önjáró mozgalom lett! A végtelenül leterhelt, és fokozott veszélynek kitett egészségügyi dolgozók számára indult egy különleges jótékonysági kezdeményezés: a lényeg, hogy megfelelő és egészséges táplálékhoz jussanak a frontvonalban küzdők...
Van egy 8 személyes étterem Tokióban, ahova nem költői túlzással lehetetlen foglalni, hanem tényleg: ugyanis csakis tagok foglalhatnak, ők is maximum havonta egy alkalomra. A tagság pedig kihalásos alapon öröklődik. Fotó: independent..
awsedrftg 2016.01.07 17:38:14
Hogy szinte semmi nyoma a digitális térben az azért túlzás... (szinte túl sok, ahhoz képest, hogy földi halandó be sem juthat).

www.youtube.com/watch?v=UtI6Yc-mn-M

www.telegraph.co.uk/luxury/drinking_and_dining/5642/the-world%E2%80%99s-best-restaurants-by-ferran-adri%C3%A0.html

www.independent.co.uk/life-style/food-and-drink/features/tokyo-treasure-the-food-at-japans-most-exclusive-restaurant-mibu-can-literally-make-you-convulse-1696232.html

www.forbes.com/2010/04/15/asia-expensive-restaurants-lifestyle-food-wine-luxury.html

“In Japan, there are several restaurants that require an introduction to even garner a reservation,” says Aun Koh, co-founder of The Miele Guide and director of Ate Media. Mibu, in the Giza district on Tokyo, which is featured in the current edition of The Miele Guide, is an example, as is Kitcho, which has branches in Osaka, Kyoto and Tokyo and has outlets that are only open to members and their friends. “These places are super-exclusive as well as very expensive,” says Koh.
Több, mint kilencvenezer autó nyertek így 54 év alatt. A nyereménybetétkönyv nem tűnt el, sőt, B Mercit is nyerhet vele. De kinek kell új autó, ha kérheti az árát is? Ja, Roland szülei meg összeszívtak egy kétüléses MG-t! Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
TComment Ha újságíró, hazudik 2013.05.15 05:45:00
„Kérlek, mondd meg előre: az autótesztelővel akarsz-e dumálni, csak haverkodásból jöttél egy kis trécselésre, avagy Csikós Zsolti véleményére vagy-e kíváncsi. Nagyon nem mindegy.” Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
awsedrftg 2013.05.15 12:18:40
@ommm: Igen, igen, tudom azt is. Büszke is lehet rá, sőt gondolom mindenki aki ismeri örül is neki.... de sajnos mi olvasók a szerelős, Pontonos stb. (belsőség) cikkek számának meredek esését érzékeljük ezáltal, így az örömünk nem teljesen őszinte! :-)
Nem, még nincs kész. Nem is megy a motor, hol élsz? Hogy kereke van-e? Dehogy, még bakon áll. Az ülések? Benne vannak, de csak a hátsók, ugyanúgy, ahogy már vagy december óta. Utoljára 2012 végén írtam a kocsiról, az több mint két hónapja volt. Mi történt közben?…..
awsedrftg 2013.03.03 19:38:14
Tudják-e melyik az az egyetlen, magyar – nem oktató-, és nem versenyfilm -, amely kizárólag autókról szól? Sokan talán nem ismerik, hiszen elég rég készült, a címe: Kár a benzinért! Igazából nem egy filmről van szó, hanem négy és félről, amelyeket a narrátor, Kibédy…..
awsedrftg 2012.10.09 20:56:56
Ezek a Hiace-ek most már tipikusan tizenkét-tizenhét évesek, mondhatni, kivénhedt csatalovak. Nem kímélte őket a sors, még kevésbé a hírük, miszerint elpusztíthatatlanok: a tulajdonosok sok százezer, sőt, mára talán millió kilométeren át próbálták a földkéreggel egyenlővé…..
awsedrftg 2012.04.21 10:19:51
Aki először ad életjelet magáról, az exkluzív összefoglalót kap a hiihtämän fogalmáról, az ezzel összefüggő csetlésről és a finnek tipikus arcairól. Aki nem hiszi járjon utána. Most drasztikus információmegvonáson töröm a fejem!!! És ezt nyugodtan vehetitek…..
 Miután lefektettük, hogy kontinensünk északi részén egy apró történelmi országban élek, így azt hiszem nem olyan meglepő ez a címválasztás. No de majd később.A hó valószínűleg nem kedvel engem, bár a héten egyszer már találkoztam jéggel. Néha megközelítjük a 0…..
 Ez nem igaz, de az illattal nincs semmi jó kis frappáns szövegem. Meg mellesleg tényleg bűzlik valami: hogyan lehet az - kérdem én - hogy itten a világ északi felén november közepén alig vannak mínuszok?Amikor ide érkeztem azt mondták készüljek fel, mert itt októberben…..
 A nagy helyzet az, hogy ez a hét a minibabáé. Az a csöppség rettenetesen aranyos. Mindig is tudtam, hogy a kisbabák cukik, de ez nem ér, hogy ennyire. A fél család Urlaubon van, így nekem egy kevés itthoni dolgom van, a kurzus, és kicsit több idő a a pici babócával. Mellesleg a…..
awsedrftg 2011.11.01 08:48:56
@Szófika: divat márka amsterdami székhellyel, Guccio Gucci által alapítva 1921-ben.

www.gucci.com/int/home
Elég sokszor találkozom járdán illetőleg zebrán tekerő biciklistákkal. Nincs jó véleményem róluk, főleg ahogy a legtöbben előadják. Nemrég a körútról az Aradi utcára fordulva csaptam el egyet kis híján, miután a gyalogosokat elengedtem, majd hirtelen a semmiből megjelent a…..
Még jó az idő, a fűtést sem kell bekapcsolni, de figyelmeztessen bennünket, hogy Ausztriában ezen a héten leesett az első hó. Kettőt pislogunk, és itt lesznek a hajnali fagyok, a hajnali fagyban pedig a kint tartott autókba olykor nehezebb bejutni, mint OTP-fiókba vasárnap reggel…..
awsedrftg 2011.09.22 17:57:47
@-trogerone-: Gyanta letisztításához jó még az aceton (körömlakk lemosó).
 Nem gondoltam, hogy ilyen hamar eljön, de így alakult. Ma reggel arra ébredtem, hogy kaptam egy sms-t Rékától. "Beteg a kisfiú nem ment oviba, tudsz jönni 10-re?" Én meg kipattantam az ágyikómból, kinéztem az ablakon, ahol esőt és vízszintesre hajolt fákat láttam,…..
Yksi, Kaksi, Helsinki Jöszmékelek 2011.09.07 11:02:15
 Teltek, múltak a napok, hát gondoltam most újra írok valami kis szösszenetet. Az időjárás itt olyan mint otthon áprilisban, még aznap sem tudnak biztosat mondani a meteorológusok, hol esik, hol hét ágra süt a nap. Az idő általában úgy telik, ahogy annak lennie kell, mármint…..
 igazi finn időjárás. Gyönyörű, a legszebb: függőlegesen esik az eső. Estére még a szél is elmúlt. Olyan mint egy nagy zuhanyfüggöny... De azért nekem tetszik, csak azt sajnálom, hogy így Atillával nem tudunk kimenni se a kertbe, se a játszótérre. Szóval gondolom szegény…..
Yksi, Kaksi, Helsinki Új arcok 2011.08.28 18:17:47
 Csak rövid beszámoló a mai napról. Reggel nem aludtam el =) szóval beértem a latin misére, ami azért volt rettentő vicces, mert rajtam és még kb. 3 másik emberen kívül a maradék 58 ember tutira nem Európából származott. De végre volt egy kis taizé, szóval legalább az…..
awsedrftg 2011.08.30 20:23:52
Hütte Havazik a Mátrában 2010.11.25 06:00:00
"Szerda délután 4 órától több hullámban érkeznek a hózáporok 600 méteres magasság fölött a Mátrában. Még a talaj nem fagyott át teljesen így egyelőre csak vékony hólepel fedi a tájat. Várhatóan 5-10 cm hó lesz a hétvégén a Mátrában, ami még a sípályák…..
Vettem egy autót. Nem nagyot, nem kicsit. Szóval az történt, hogy a suli végeztével, még júniusban odahívtam Bálint fiamat, megbeszélni, mi lesz a nyáron. Elvégezte az első osztályt, jól olvas, én pont ebben a koromban rágtam át magam az első könyvemen, a Frakk a macskák…..
Nagy eséllyel pályázhatna a leghosszabb nicknévvel rendelkező posztbeküldő címre Dudálj, ha műkörmöd van!, akinek amúgy mint megtudtam, nincs is műkörme. Ellenben az M1-es beszakadásának napján, tegnapelőtt próbált a Budapesthez közeli Dunavarsányba eljutni, több-kevesebb…..
Ez általában az a hiba, amire lehet készülni. Mert többnyire extra zajjal jár, mellesleg meg szól előre a kipufogós, a futóműves, még a szomszéd fekete macskája is leszokik átmenetileg arról, hogy befeküdjön a kocsink alá, mert még ő is érzi – baj lesz ebből. Le fog szakadni…..
awsedrftg 2010.05.11 12:34:09
@esef: A Zsigmond tér után a Lajos utcából nyiló Dara utca már III kerület, a Zsigmond tér még II. De a poszt szempontjából valóban mindegy, de ezt írtam is...
Szépen csorogtunk dél felé, csodásan purrogott a Merci motorja, jöttek egymás után a falvak városok, közeledett az evés hely és ideje. Mi mentünk hátul az Insigniával, Zsolték elöl, hogy lássuk ha van valami baj, ne kelljen tolatgatni. Egyszer csak mögénk került egy tartálykocsi, elég közel volt, az…..
A világ legjobb ajánlatát vázolom az olvasónak: másfél millió forintnyi euróért itt-ott javítandó, negyvennyolc éves Mercedes, Domsjőből. Zsííííír, igaz?..