Regisztráció Blogot indítok
Adatok
iboténsav

41 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Postmode Variációk világvégére 2014.02.11 13:39:26
Vegyük sorra időrendben, hogy az írók/ forgatókönyvírók fantáziája milyen véget jósolt az utóbbi fél évszázadban az emberi civilizációnak. Nem a történetekre leszünk most kíváncsiak, csupán a világrend összeomlásának okaira és következményeire. Néhány klasszikus…..
Augusztus 6-án dél és éjfél között minden műsor elmarad az RTL Klubon. Ezzel töltik le a Médiahatóság büntetését, amit egy Mónika show miatt ítéltek a csatornának, írja a Kreatív. Az RTL Klub most tölti le azt a 720 perces felfüggesztést, amit a Médiahatóság még a…..
iboténsav 2012.08.06 16:09:41
Az ebrendészeti hozzájárulás megfizetése alól számos kibúvó létezik. Íme a legtrükkösebbek. A múlt héten elfogadott ebrendészeti hozzájárulás a veszélyes kutyák esetében évi 20000 Ft, egyéb ebek esetében évi 6000 Ft lehet. A Fakultatív Kutyabarátok Alapítvány (FAKUTYA)…..
iboténsav 2011.11.23 08:32:52
Ami az MTV-nek és kilencmillió amerikainak a Jersey Shore, az nekünk az Aranypart, a Viasat3 legújabb reality műsora, amiben kilenc csaj meg pasi költözik be a siófoki villába, és iszik, bulizik, dug, veszekszik, melózik és csinál magából (vélhetően) tiszta hülyét egy hónapon…..
A Radiocaféban már hónapok óta nem kaptak fizetést a munkatársak, és úgy tűnik ezen az sem segített, hogy az Econet (amit március óta Est Médiának hívnak, talán hogy összezavarják a hitelezőket) eladta a fővárosban és tiszta időben a környékén is fogható adót Veres…..
iboténsav 2011.05.17 12:35:06
Vagy nagyszerű jóssal bír a Bors online divíziója, vagy elkérték az RTL időgépét, de valahonnan tudomást szereztek a tegnap esti VV Alekosz - VV Zsófi párbaj kimeneteléről. A honlapjukon megjelent cikkük kommentjeiben olvasható, hogy az írás már akkor elérhető volt a neten,…..
Subba Gyógyító kép! 2011.01.21 15:09:00
Nézd Marikát! Amennyiben szabad akaratból és teljes hittel elfogadod, hogy Mennyei Atyánk gyógyító energiája Marika közvetítésével gyógyítja testedet – lelkedet – szellemedet, vetítsd ki Marikát magad mellé, vagy elé, naponta 3 x 5-30 percig /érezni fogod,…..
Utálod a felvágós szomszédodat, aki direkt a te ablakod alá parkol az új kocsijával? Akkor most eljött a te időd, mert ha sikerül egyet szerezned az Audi legújabb reklámponyvájából, akkor garantáltan a frászt hozhatod a szomszédokra. A garázskapura feltehető ponyván ugyanis egy…..
iboténsav 2011.01.22 00:39:55
A minap egy áruházlánc óriásplakátja mellett mentem el, amelyen szokás szerint egy hatalmas ár és egy rosszul befotózott termék szerepelt. Ezúttal nem tokaszalonna, tojás, sonka vagy tej figyelt a plakáton, hanem valami egészen szokatlan. Egy Csízió (uhh...) fantázianevű termék,…..
HamPLÓ Ködtámadás a Dunán 2010.12.26 12:32:00
Mostanában szerepelt pár ködös kép és videó itt a blogon, de az ehhez fűződő legszebb élmény kimaradt: az, ahogy a túlpart fotózása közben egyik percről a másikra "eltűnt" a Vár. Alapjában véve a karácsonyi villamost fotózni mentem Ákos barátommal, és amíg az fordult…..
http://dezignus.com/swirl-mania/..
Na, tegnap megint elődöntő (volt). Ma megint elődöntő (lesz). Nem igazán követjük a televíziós tehetségkutatót posztokkal, hiszen nincsenek rászorulva. De azért magunk módján hozzájárulnénk azok élvezeti értékéhez: Mi az, amit biztosan várhatsz egy tehetségkutatótól?…..
iboténsav 2010.11.06 15:31:26
Építős blog Metrós hírcsokor 2010.10.16 13:49:00
MadridOktóber 5-én vehették igénybe először az utasok az 1998-ban megnyitott 11-es vonal új szakaszát a dél-nyugati agglomerációban La Peseta és La Fortuna állomások között.(térkép itt). A 3,2 km-es új szakasz 201,5 millió €-ba került.Érkezik az első szerelvény…..
Régen, amikor még 19 éves voltam, jóval kevesebbet ismertem a világból és az SZDSZ-re szavaztam, akkor azt hittem, hogy az ARC kiállítás valami progresszív dolog, tartalmas üzenetekkel, vicces-ironikus formában. Jó néhány év kellett hozzá, hogy elkezdjem annak látni, ami:…..
A Kutyostat egy fős, reprezentatív mintán végzett felmérése szerint a lakosság döntő többsége örömmel venné, ha a Margit-szigetet leúsztatnánk a Parlament elé. Ezért mi így fogunk tenni. Úgy tudjuk, más pártok gyárak, hulladéklerakók, és mindenféle egyéb ronda hátterek…..
iboténsav 2010.08.24 20:35:11
Leleplezzük és átadjuk az Ismeretlen Nokiás Doboz szobrát.Beszédet mond és bevezetést tart a korrupció művészettörténetébe Fuchs Péter, hivatásos szoboravató.Időpont: augusztus 25. délelőtt 11 óraHelyszín: BP, Szabadság tér, a mélygarázs lejárata és az új szökőkút…..
iboténsav 2010.08.24 19:38:58
Kínos, nem kínos, a Homár nyeles szemén valódi könnycseppek csillogtak, mire végignézte a fenti videót. Mire gondolna bárki, ha csak annyit hallana, hogy egy nagy csapat utas tervez valamit egy BKV-sofőrrel? Erőszakra valószínűleg, mi másra. Egy koppenhágai busz törzsutasainak…..
http://www.dvbtmap.eu/..
bikahegyibarsony.uw.hu..
http://www.photoshoproadmap.com/Photoshop-blog/2007/07/22/the-best-80-photoshop-text-effects-on-the-web/..
http://10steps.sg/..
http://qbrushes.net/..
Bajader az Ingatlan.comon találta meg egy éve vásárolt lakásuk hirdetését. Elképzelhető, hogy az ingatlanosok kedvenc, dizájnos lakásaikkal csalogatjáka naiv ügyfeleket? Engedd meg, hogy te legyél a szelep, akárcsak Feuerstein kormányzó fején a Szaffiban. Árulják a fejem felett…..
  Be kell vallanunk, a kétharmad kérdése minket nem izgatott fel túlságosan, s ahogy elnézzük, az érintett képviselőket kivéve másokat sem. Vigyázó szemünket ma este a VII. kerületre vetjük, ahol az idei választás - legalábbis fénykép alapján - legcsinosabb női…..
iboténsav 2010.04.25 19:55:21