Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gedal1

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Görkorcsolya Bécs maraton - DNS 2011.06.29 22:03:00
Nem indultam.  Rajtig kitartó csendes eső volt, semmi esély arra, hogy elálljon és felszáradjon a pálya. Mentem egy kört bemelegítés gyanánt és megállapítottam, hogy ennyi pocsolyához semmi kedvem több, mint két órán keresztül. Ott volt az egész család, vizes volt minden,…..
gedal1 2011.06.30 14:22:08
Hgregory küldte ezt a szuper leírást egy osztrák határmenti korizási lehetőségről:Gondoltam írok egy olyan helyről, ami közel van Magyarországhoz, mégis kevesen tudnak róla. Ez a Lutzmannsburgból induló Skating Park - Rolling Area (http://www.skatingpark.at/ ). Lutzmannsburg egy…..
Ez nem az én napom volt. Pedig a rajtig minden ment, mint a karikacsapás: időben megérkeztünk, beneveztünk, megérkeztünk Poroszlóra a rajthoz. Az idő gyönyörű volt, sütött a nap, látszólag nem fújt a szél. Soha nem látott tömegben vártuk, hogy az utolsó kerékpáros is…..
Kilonak volt a zseniális ötlete, hogy mi lenne ha görkorcsolyával teljesítenénk a Tour de Pelso Tihany Túráját június 4-én?tourdepelso.hu/Én teljesen belelkesedtem, asszony is jön biciklivel. Siófokról indulunk 10-kor a kerékpárosokkal Szántód fele. A kompig együtt haladunk, a…..
Október 7-én öt mérkőzéssel kezdődik az NHL 2010/2011-es szezonja. Addig hat részben bemutatjuk a csapatokat, elemezzük a nyári változásokat és kellő óvatossággal latolgatjuk az esélyeket. Az Atlantic, a Northeast és Southeast divíziót már elemeztük korábbi posztjainkban, most…..
Megcsináltuk az év gurulását. Mámorító érzés volt, hogy a kedvünkért lezárták Bécs fél belvárosát péntek este. Mámorító érzés volt, hogy léteznek olyan helyek a világon - és nem a Föld másik végén hanem tőlünk 80 km-re -, hogy ha párszáz görkoris korcsolyázni akar…..
Görkorcsolya Berlin maraton 2010.09.01 15:38:00
Szeptember 25-én lesz a világ talán legnépszerűbb görkoris maratonja Berlinben. Minden évben több ezer induló, egyszer mindenkinek ki kell próbálnia! http://www.scc-events.com/events/berlin_skatemarathon/2010/     ..
gedal1 2010.09.01 17:19:14
Tavasszal terveztük, most sikerült csak az időjárás miatt. Akik szerettek volna jönni azoknak nem volt jó az időpont, így csak hárman vágtunk neki a közel 80 kilométernek. Az időjárás nem nagyon kedvezett, délutánra elkezdett olvadni az aszfalt, nem tett jót a kerekeknek a ragados…..
Görkorcsolya Dunaguri Classic 2010.06.29 08:33:43
Állítólag kevés a blogbejegyzés és hiányzik mindenfajta mély gondolat. Akkor tessék, bár egyelőre a mélyreszántó gondolatok továbbra is mellőzve lesznek:Hétvégén négyen megtettük a Dunaguri Classic távot. Vácon hagytuk az autót, onnan piros vonattal Zebegényig mentünk,…..
Az idei versenyre Andi is korival jött, Fruzsi pedig biciklivel kísért minket. A rajt elég mozgalmasra sikeredett, mert egy BSI-s rendező megígérte, hogy a záróautó elvisz minket Poroszlóra. Miután a kerékpárosok elrajtoltak derült ki, hogy a záróautó már Poroszlón van a…..
 Az év első Dunagurija előtti napon tartottunk egy családi főpróbát. Szerencsére a beígért eső elmaradt bár nem volt túl meleg mikor elbújt a nap és felerősödött a szél. Fruzsin kívül mindenki esett, ennek ellenére nagyon jól sikerült a nap. Készítettem egy…..
Különös meccset játszott az EBEL-alapszakasz utolsó fordulójában a Sapa Fehérvár AV19, de a hosszabbításos 4-3-as zágrábi vereség messze nem a játéknap legmeghökkentőbb eredménye. A Salzburg 7-0-ra kikapott Grazban, a Vienna 6-1-re Jesenicében, a Linz 4-1-re Villachban. Nagyon…..
Február 16-án, kedden kezdődik az olimpia férfi hokitornája. Fontos tudnivalókat szedtünk össze. Akik a televízióban szeretnének jégkorongot élvezni, azok kedvéért egyik kedves kommentelőnk, pityu65 segítségével egybegyúrtuk a teljes kínálatot. Az M1, az M2 és az Eurosport…..
gedal1 2010.02.14 21:27:34
Végrehajtották az év cseréjét az NHL-ben. Az Atlanta Thrashers hiába akarta maradásra bírni orosz kapitányát, Ilja Kovalcsuk nem fogadta el az ajánlatot, a New Jerseyhez került. Heten is vitték volna a kétszeres világbajnokot. Kovalcsuk ma játszhat is új csapatában. Ilja Kovalcsuk…..
gedal1 2010.02.05 14:17:05
@AG 2.0:
Remélem azért javítjátok majd.....ez így több, mint pontatlan.
A bloghus-indanetes fejlesztők áldozatos munkájának hála lehet most már úgynevezett közösségeket csinálni. Egyelőre szerényebb léptékben, mint a Facebookon, de nagy vonalakban  valahogy úgy. Hogy ez mire lesz jó, még nem tudjuk pontosan, annyi biztos, hogy tetszik nekünk a…..
A Washington Capitals kilencedszer nyert, a Floridát ütötte ki. A konferencianyolcadikká előlépett Detroit Jimmy Howard 46 védésének köszönheti a győzelmet. Niittymaki, a Lightning kapusa 146 perc után kapott gólt. Modano 25. a pontszerzők örökranglistáján. Travis Zajac…..
gedal1 2010.01.30 20:31:33
Jégkorong Túl Classic! 2009.12.28 10:30:00
Nekem ez a magyar Winter Classic túlzottan klasszikusra sikerült. Hozta a magyar sportélet összes rossz sztereotípiáját. A legtöbb szó arról fog esni, miért nem engedték be azokat a szurkolókat, akiknek jegyük volt, vagy jegyet akartak venni. A biztonsági cég, a szövetség vagy…..
gedal1 2009.12.28 12:19:52
@juliusbond: én is kint voltam tegnap, nagyjából azt kaptam amire számítottam. Retro magyar valóságot. Régen is ugyanez volt, kicsit fűszerezve a focipályák hangulatával... várható volt, hogy bent üres helyek lesznek, de kint órákig lehet állni a jegyekért...de nézzünk pozitívumot, a két szurkolótábor hógolyó-csatája sehol máshol nem képzelhető el:-) Nem volt ez rossz, sajnos az adott korszak legtöbb negatívumával és pozitívumával járt együtt. Minden tiszteletem a korai hoki iránt, de hálisten, hogy a mostani időszak ahhoz képest egy aranykor. Nem sokon múlott, hogy nem Zágrábban néztük meg az esti meccset. Bevallom nem vagyok nagy Volán fan, de egyébként de ha egy jó szórakozásra, normális hokis közönségre és nem utolsó sorban egy jó családi rendezvényre vágysz, akkor irány Fehérvár, vagy bármelyik EBEL csarnok. Ha már ott megvan a játék szeretete (ismerete), akkor úgy se fog az ember távolra elutazni, még ha nincs is annyira messzire.
Pont emiatt a Szövetségnek remélem nem megy el a kedve és rendez még hasonlót, szerintem van ebben lehetőség, csak sokat kell javulni.
  Nem is csűröm-csavarom a dolgokat: a 90es és a Gyűlölt ellenségeink ikonikus blogok nagy formátumú írója, Kurtz ezredes ma egy, sokunk számára ismeretlen területre kalauzol el bennünket: az amerikai csapatjátékok világába.   Mivel eddig nem sok szó esett…..
Jégkorong KAC-Fehérvár 3-1 2009.10.23 21:48:00
Harminc percig nem esett gól a fehérváriak klagenfurti vendégjátékán, ekkor Hager révén a hazaiak törték meg a jeget. Ugyanő még egyszer betalált előnyből, ehhez a harmadik harmad elején a középen elvégzett bedobást követően a jegyzőkönyv szerint mindössze négy…..
gedal1 2009.10.25 10:50:49
@M.Lac:

Pedig egy kis szerencsével az első harmadban, bizony lett volna keresnivalónk és így is volt.
Utólagos előszó. :) Figyelem, az írás alapvetően nem arról szól, hogy ha eladnám a telefont, miért nem kaphatnék érte többet! Egy jelenségről szól általában, de a gondolatsort ez a telefonos példa indította el, még ha nem is a legjobb példa. Elgondolkodtam, hogy az ún.…..
gedal1 2009.08.29 10:50:02
@ezsoezso: @Hun.Spb:
Egyetértek, ezek hiányoztak a posztból, ami önmagában jó, de ezek teszik mégis logikussá a teljes döntési folyamatot és egy kis reménysugár is az út végére azon kérdésekre, amiket a poszt feszeget.
Mindenki maga dönti el, hogy mit mire fizet ki és majd utólag dönti el, hogy megérte-e. A héten vettem 3e Ft-ért egy 5 éves 19'-os monitort. Szép nagy darab, de amennyit otthon használom, arra ha működik, akkor pont jó. Ha nem megy tönkre, akkor számomra megérte, hogy nem a legújabb típust vettem 10-50-szer annyiért. Ha egész nap ülnék előtte, akkor persze más lenne a helyzet.
A flyerses Scott Hartnell szerepelt már rovatunkban, akkor kesztyűjével igyekezett megakadályozni a gólszerzésben a kapura törő Ryan Malone-t. Mai videónkban is Tampa-játékos, a csapatkapitány Vincent Lecavalier veszélyeztet, de Hartnell ott terem, és egy derék kétkezes csapással…..
Jánosi Csaba, a Ferencvárosi TC csatára az elmúlt hetekben számolatlanul szerezte a pontokat. Kemény munkával a legeredményesebb magyarországi játékossá küzdötte fel magát, megelőzte az újpesti Berta, Borbás duót. Ezért most bemutatjuk őt.27 mérkőzésen 26 gólt lőtt, 17…..
gedal1 2009.01.02 20:46:11