Regisztráció Blogot indítok
Adatok
showtimes

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1956 októberében és novemberében, azokban a napokban, amikor Budapesten és Magyarország egyéb részein még javában dörögtek a fegyverek, Afrika és Ázsia határán három szövetséges hatalom éppen azon fáradozott, hogy megleckéztessék a túlságosan is önálló politikát folytató Egyiptomot és annak…..
Morvai Krisztina egy, a pestisracok.hu-n megjelent cikkben ment neki A mi kis falunk című sorozat forgatásának, és hát nem is nagyon szarakodott, menten buldózerre ült, és tövig nyomta a gázt. A cikkben rendkívül plasztikus képekben tárják elénk a sorozat helyszínéül szolgáló, 300 lakosú…..
Noha a közmédia azt állította, hogy egyszerű német járókelőkkel beszélgetnek a riportereik arról a Híradó március 20-i adásában, hogy "elüldözik a németeket a bevándorlók", és arról, hogy "egyre több német mondja azt, hogy nem akar egy társasházban élni a bevándorlókkal", az RTL Klub hírműsora…..
showtimes 2018.08.13 22:21:39
@Pierre. Bezuhov: köszönöm a bemutatkozást, igazi söpredék vagy, olyan sötét, hogy világít a Negro a szádban - nem tudsz olvasni vagy zavarnak a magyarok? A francot se érdekel, hogy mit csinál az mtva, viszont az index semmivel se külöm nála, meg a hozzás hasonlók se :)
showtimes 2018.08.13 22:24:59
@something in my drink: látom nem tudja felfogni, hogy a Bicfalvi nem román Erik nem román és nagyon fáj. Mint ahogy az is fáj, hogy Guardiola hangsúlyozza, hogy katalán és nem spanyol nemzetiségű. Az ön által felsoroltak közül melyik hangsúlyozta, hogy nem magyar? Várom válaszát ellenőrizhető forrásmegjelöléssel.
Aszongya, hogy: 2.1. A Szervező a Látogató részére belépő megvásárlása ellenében biztosítja a részvétel lehetőségét a fesztivál programjain, a Látogató pedig köteles a belépő ellenértékét megfizetni a Szervező részére. Deviszont: 4.2. A Látogatók kötelesek tartózkodni (...) az olyan…..
Csak mondom Bezzeg a horvátok 2018.07.21 00:48:07
Véget ért a labdarúgó-világbajnokság, a végére már valóságos világok háborújává lombosodott az egész. Nem egyszerűen a franciák és a horvátok vívták a döntőt, hanem a keresztény kultúrájú csapott össze a bevándorlóországgal, és bár a bevándorláspártiak győzedelmeskedtek, mégis valóságos…..
A szerdai napon az MTI híre nyomán két cikkben is foglalkoztunk az Indexen a horvát válogatott nyílt levelével. A Zlatko Dalic szövetségi kapitány, illetve a teljes válogatott keret és stáb által jegyzett szöveg számtalan érdekes megállapítást tartalmazott a helyi politika és futball kapcsolatáról.…..
Szintet lépett az RTL és a TV2 rivalizálása: az RTL azt állítja a TV2-ről, hogy ellopta a The Wall azaz A Fal című új vetélkedőjük ötletét és know-how-ját, és A Piramis címen saját verziót forgat belőle Stohl András műsorvezetésével - ezt Kolosi Péter, az RTL vezérigazgató-helyettese mondta a…..
showtimes 2017.11.18 23:05:04
@Tehetséges ugandai buzi: Nem lehet, mert ahhoz egy kis ész is kellene, ami mind2-nél hiánycikk...
A zaklatási botrányba keveredett, nyugdíjazott színházi főrendező, Kerényi Miklós Gábor lett volna Hajdú Péter vendége az Esti Frizbi következő adásában, de a Blikk információi szerint Kerényi egy nappal a felvétel előtt kitáncolt a dologból és lemondta a fellépést...
showtimes 2017.11.15 17:16:35
@Pistának jó lesz:

Vágó akkor lett volna karakán, ha ezt azon melegében közzé teszi és elhatárolódik ettől a beteg elmétől.
A fenti videó akkor jött szembe először velünk, amikor Kerényi Miklós Gábor nevét sem fenekeléssel sem zaklatással kapcsolatban nem lehetett leírni, mert, ahogy egy nekünk küldött ügyvédi felszólításban kvázi megfogalmazták, a szart is kiperelik abból, aki leír ilyesmit. Azóta a történelem kerekei…..
showtimes 2017.11.08 17:17:19
@apanna: a gyengébbek kedvéért fizikai bántalmazás, amelyhez vélelmezhetően párosult hatalmi visszaélés is (nagymenő színiigazgató vs. 18 éves kezdő).
A lombikbébiprogram körüli vitában számos írás született, számos vélemény látott napvilágot. Érvek és ellenérvek, igazság itt, igazság ott. Nehéz kérdés, valós polémia. De van egy kis hiányérzetem. Mintha a legfontosabbról nem esne szó...
Új műsorvezetőt kap az Év hotele című műsor. Ez az RTL Klubon látható, minden vasárnap 12:30 perctől, egy olyan magazin, aminek minden adásában magyarországi szállodákat mutatnak be, amik közül az év végén a nézők választják ki a legjobbat. (Mondjuk minden hónapban lehet szavazni és nyerni is…..
Már több százezren látták a M1 Híradójának szombat esti, zseniális villanását a Youtube-on, amiben a Bajai Halfőző Fesztiválról jelentkezett be élőben a tudósító, Bencze Péter, de annyira részegnek tűnt a riportalanyaival együtt, hogy lekeverték a bejelentkezést.    A 24.hu megkérdezte az MTVA-t,…..
A köztévé beszámolt a bajai halfőző fesztiválról, ahol a halfőzés mellé pálesz is járt, legalábbis erre tippelünk a videó alapján, mert az élő kapcsolásban bejelentkező riporter azon a részeg hangon hozta le a kis színest, amihez legalább hat feles kell, de gyorsan, melegben, húzóra. A kissé…..
showtimes 2017.07.09 09:24:12
Csaknem 70 éve, 1944 nyarán a szövetségesek már mélyen Olaszországban jártak. Fontos feladatuk közé tartozott a vasúthálózat elpusztítása, hogy minél jobban akadályozzák a német hadianyag utánpótlásának frontra jutását. Ebben a feladatban a bombázók mellett fontos feladat jutott a partizánoknak is.…..
Biztos mindenki emlékszik a Duna TV világhírűvé vált technikusára, aki élő adásban szaladt át a képernyőn, mielőtt laposkúszásra váltott volna. Na, a Hír TV-ben történt baki annyira azért nem vicces sajnos, de szegény ember vízzel főz az uborkaszezonban. Kántor Viola műsorvezető épp a Puskás…..
Megérezte Havas Henrik, hogy nem maradhat sokáig a Hot! magazinnál sem: egy órával a kirúgása előtt vetette fel a titkárnőjének, hogy vajon mikor veszik észre, hogy a Mészáros Lőrinc tulajdonában lévő magazinban tárcát vezet. Íme a Tanár úr facebookos posztja:    A dolog előzménye, hogy március…..
Teljesen váratlanul, hat nappal a pozsonyi forgatások megkezdése előtt közölte Havas Henrikkel a TV2, hogy mégsem forgatnak vele a Pénzt vagy életet című műsorban - közölte a tévés személyiség a Facebookján. "Micsoda meglepetés! Levelet kaptam a TV2-től! Nem kellek nekik! Lelkileg teljesen…..
A Világegyetemben Mindenkinek Utat Mutató Hírműsor, a Valaha Készített, Legmodernebb és Legjobb Híradó, azaz a TV2 Tények című műsorára ha minden igaz, 340 millió forintot költött a tévé, de tegyék, ha fussa, én a helyükben a kihasználatlan stúdióterületre kiszórnék pár gyémántot is, vagy kiraknám a…..
Lassan ott tartunk, hogy nincs olyan nap, amikor nem jön valami műsormegszűnéses, kirúgásos, felmondásos hír a TV2-től. A mait az Origónak (kinek másnak, ugye UPDATE: mert ők kérdeztek rá, azért) elküldött sajtóközleményben szállította a csatorna: megszűnik az Aktív, a csatorna termékelhelyezéses…..
A TV2 egy szűkszavú közleményben búcsúztatja a időjárásjelentőt, aki a Velvet oly sok kedves pillanatot okozott: Gaál Noémi a mai nappal közös megegyezéssel távozik a TV2-től. A képernyős a csatorna indulásakor, 1997-ben csatlakozott a TV2 csapatához és a kezdetek óta időjárásjelentőként…..
showtimes 2016.12.16 16:44:23
Az a helyzet, hogy ezt az X-Faktor dolgot ideje lenne elfelejteni. 2016-ot írunk,ha tehetséget akarok hallgatni, ott a YouTube, csak győzzem élettel. A csillivilli körítés, a nagy díszlet, a szavazattarhálás és a mentorok, azaz a parasztvakítás része a dolognak, amitől tulajdonképpen tévéműsor…..
"Több együttérzés kellene" címmel vetített a hajléktalanságról szóló riportot az RTL Klub kedd este, azaz egy nappal azután, hogy a TV2 gusztustalan, a hajléktalanokat tiszta erőből lejáratni kívánó műsort sugárzott...
showtimes 2016.11.08 21:12:11
@Bracer: egy Terézanya is van köztünk, te mit teszel értük, hazaviszed megfürdetni? Na jó, azt lehet a közösségi szálláson is, akárcsak aludni, étkezni, két kikötés van: tilos erőszakoskodni és alkoholizálni. Csak az a baj, hogy vannak, akik inkább kint maradnak, saját akaratból.
Valósággal undorodnak a gyalogosok, amikor lemennek a VIII. kerület valamelyik aluljárójába, amiket szinte elleptek a gyakran agresszív, részeg hajléktalanok, akik körül orrfacsaró a bűz, és a saját mocskukban fetrengenek, állítja a TV2 Híradója. És ez még csak a felkonfja volt a hétfő esti…..
Közleményt adott ki a FOX Networks Group azzal kapcsolatban, hogy 2017-től a hozzájuk tartozó csatornák, mint a Fox, a Nat Geo Wild vagy a National Geographic helyett a Telekom tévés csomagjaiban Andy Vajna új csatornái, mint a Kiwi TV, az Izaura TV vagy a Csili TV lesznek elérhetők. A Fox sajnálja…..
Iszak Eszti már nincsen belezúgva teljesen Dobrády Ákosba, mert állítólag Szalai Ádám válogatott focistával kavar. Ez minket alapvetően semmilyen szinten nem kéne, hogy érdekeljen, de a Player kiszúrta, hogy az erről cikket készítő Bors emailben próbálta megszólalásra bírni a labdarúgót, aki…..