Regisztráció Blogot indítok
Adatok
el lobo

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Ma reggel a Moody's a bóvli kategóriába minősítette le Magyarországot. Az általunk megkérdezett emberek nagyon nem örülnek a hírnek, de szerintük is összefogtak ellenünk, ahogy ezt a kormány is állítja. Van, aki disznóságnak tartja, ami itt folyik. Az elszálló…..
Úgy fest, mintha egy út kanyarogna a békés nyári messzeségbe. Tökéletesen úgy fest. Az igazság ezzel szemben az, hogy egy louisianai vízi út, a Bayou Chaland felszínére látunk, amelyet milliónyi döglött hal, tarisznyarák, angolna, sőt egy bálna teteme…..
el lobo 2010.09.16 22:51:36
@Nádasi Balázs: Nélküled sem lennénk kevesebben.
Csak az interneten olvasott a Blaha Sörözőnél 2006. október 23-án történtekről V. László nyugalmazott rendőr alezredes, derült ki a budapesti II.-III. kerületi bíróságon szerdán. Megismételt elsőfokú eljárásban vizsgálja a budapesti II-III. kerületi bíróság, ki lőtt…..
el lobo 2010.05.12 19:49:24
A vascsöves jelenetnél egy kicsit azért elgondolkodtam, hogy itt elég és bezárom a blogot és elmegyek egy több hónapos pszichiátriai rehabra. De aztán jött a talajba passzírozós rész és megértettem, hogy esélyem se lett volna a gyógyulásra. ..
el lobo 2010.05.04 20:24:20
KKBK Szanyi Gombóc 2015.01.06 22:55:00
Szanyi gombóc:  2010 tavasza Hozzávalók 1 szavazásra: 1,2 l pártállami múlt, 20 dkg elvtelenség, 15 dkg erkölcstelenség, 1 kapzsiság reszelt héja, csipetnyi semmihez sem értés, 20 dkg proli, kész- vagy hitelpénzfizetés, 10 dkg pánik, 10 dkg cukrozott darált átszavazó.  …..
Ide gyűjtjük azokat a magyar filmeket, amiket szívesen megnéznétek. Kommentben írjátok be a címét vagy az IMDB-linkjét, és a legnépszerűbbekre ráindulunk, mint egy drótszőrű tacskó...
Bankba járni rossz. Sorbanállás, űrlapok kitöltése, hülye ügyfélszolgálatos, hülye ügyfelek, miegymás. Ez a banknak is rossz, nem véletlen, hogy többségük interneten is lehetővé teszi a különféle ügyintézést. Mint ahogy az OTP is. Persze az internetes bankolásban ugyanúgy…..
w Elefánt a Verseny utcában 2009.10.05 19:00:00
Re: Bezárják a Verseny utcai piacotÓ, a Verseny Utcai Piac! Már a neve is csodálatos, gyönyörű könyvcím lehetne, ha egyszer elkészülnének azok a kibaszott jó könyvek a modern magyar baloldalról. Népek olvasztótégelye volt. Cigányasszonyok, románok, bolgárok, arabok és…..
Tényleg nagyon hülye a helyzet, de csak innen, Európából nézve. Ugyanis itt elképzelhetetlen ez a bulldog mentalitás, hogy valakinek 31 évig a nyomában csaholnak és végül elfogják; Amerika viszont ilyen. Hogy Roman Polanskit most elkapták, egy hosszú-hosszú kergetőzés végére…..
Az indonéziai rendőrség (PolRI) szerint ma (most már tényleg) lelőtték Noordin Mohamed Topot, Indonézia és délekelet-ázsiai régió legkeresettebb terroristáját, akit többek között a bali terrormerényletekért és a júliusi jakartai szállodarobbantásokért is…..
w Erőltetett menet 2009.09.07 05:40:00
Jól van, hülyék, megmutattátok, ez a ti országotok is, nemcsak a ratyiké. Nem sikerült ugyan szétkergetni őket és agyonverni közülük, amennyit lehet, de láthatta a világ, hogy ettől csak a hadiállapotszerű rendőri erődemonstráció tartja vissza a magyarok krémjét, és ha a…..
Az RTL Klub egyik sztárszakácsa, Kovács Lázár az Egyesül Államokban járt, egy szakácsképzőben, ahol szerinte azzal kezdik az oktatást, hogy megtanítják a jónépet kamera előtt viselkedni, mert az fontosabb, mit a Brassói aprópecsenye receptje, de ezen nem akadunk fel, mert…..
A figyelemfelkeltés szempontjából a pina szó használata sokszor indokolt lehet, de most mégis eltekintünk ettől, mert a fröccs-foci kombó a férfitársadalom nagy részét ugyanannyira izgalomba tudja hozni, mint a négybetűs varázsdoboz. Mivel a nyár még tombol, sokan épp a…..
 „S rajtam kívül még több millióan értik, hogy mire gondolok, amikor azt mondom: Anyám tyúkja.” /A Soproni Sörgyár sörrekláma/  Persze, hogy sokan értik, hiszen már a másodikos gyerekek ezen tanulják a versolvasást, és Petőfitől nem is nagyon szabadulnak.…..
Mandiner blog Vízivó 2009.07.15 18:31:00
  Amikor gyerekkoromban egy-egy kiadósabb grundfoci után kölyökkutyákat megszégyenítő módon lefetyeltem a vizet az otthoni csapról, még nem sejtettem, hogy a a H₂O-t meg a hozzá tartozó elemeket műanyag palackba is lehet zárni. És láss csodát: valamikor a kilencvenes évek…..
Az amerikai Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) vezetője, Leon Panetta beismerte,hogy az irányítása alatt működő intézmény 2001 óta félrevezette az amerikai kongresszus tagjait. Konkrét információkkal nem szolgált Panetta, de vallomása több politikust is igazol Amerikában,…..
"Unalmas, átlagos napokon vagyunk túl, péntek óta semmi sem történt Magyarországon" - adta hírül az MTI. A sajtó kénytelen az árvízzel, az adótörvénnyel, valamint a szlovák nyelvtörvénnyel foglalkozni igazán fajsúlyos témák helyett, Kelemen Anna például az utóbbi…..
el lobo 2009.06.30 22:01:57
Mandiner blog Szoftverlop-stop 2009.06.09 14:01:00
  Vasárnap este a Reakció nagy erőkkel és egy óriáscsirkével volt jelen az SZDSZ-székházban. A sajtószobákban a laptoposokat wifi, a prolikat néhány asztali gép várta. Mivel mi az utóbbi kategóriába tartoztunk, egy asztali géphez ültünk le pár percre, méghozzá ahhoz,…..
Az olasz netsajtót behálózza a hír, mely szerint egy Angliában dolgozó nápolyi fagyist nem hatott meg az a 100 ezer font (ez több 30 millió forintnál), amit Mick Jagger ajánlott neki, csodaautójáért.I scream, You scream, We all scream for ice-creamÉs miért nem csábult, csábulhatott…..
Susan Boyle a Megasztár angol megfelelőjének, a „Britain’s got talent” című műsornak a nagy felfedezettje, akinek bemutatkozó dalát az adás óta a youtube-on 60 milliónál is többen látták. Egy csapásra felkapta a média, és híre pikpakk bejárta mind az öt…..
Magyaridióta Jó reggelt kívánok 2009.05.27 18:38:00
Kajánul figyelem a történéseket minden egyes alkalommal, amikor nagy arcú emberek, cégek, szervezetek szaladnak bele a késbe, felkészületlenségüknek, slendriánságuknak, túlzott magabiztossá- guknak köszönhetően.Egy másik oldalról megközelítve a bejegyzés témáját, vitatom…..
  Szakértői, az.  A bajnaista politikátlan politika bírálatát már elvégezte Navracsics bloggertárs, ezzel nem is untatunk senkit. Időközben az egyik nagyonszakértő már vissza is lépett, de nem ám azért, mert kartellezett az a cég, amelynek egyik vezetője volt, de nem…..
Autófília Motorból motor ! 2009.04.19 17:00:00
Igazából egy motorról szeretnék írni ebben a postben, de az autó is megér egy misét. Magában a Lotus nem tartozik a ritka masinák közé, egy bizonyos motorral készült változata viszont igen. A Lotus, 1950-60-as években, sikeres versenyautókat épített Colin Chapman vezetésével. Az…..
el lobo 2009.04.19 21:37:10
el lobo 2009.04.19 21:46:24
Proszektúra Kamu-terroristák? 2009.04.12 17:36:00
Nem akartam hinni a szememnek, amikor azt láthattam az interneten, amint a kommandósok, (a Magyarok Nyilai szótárában az „ávós balfaszok”) megrohamozzák az állítólagos Magyarok Nyilai Nemzeti Felszabadító Hadsereg állítólagos (egyébként egy lakótelepi konyhának…..
Blogunk olvasói már többször bizonyították, hogy felelős állampolgárokként, továbbá a rendvédelmi és katonai témák szakértőiként érdemben tudnak megvitatni bizonyos témákat. Azt is tudjuk (de nem mondjuk meg, honnan...), hogy blogunkat előszeretettel olvasgatják a…..