Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vándorló

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az angolban van egy nagyszerű kifejezés, a trainwreck. Ezt akkor szokták használni, amikor az ember látja, hogy ami az orra előtt történik, az nagyon csúnya véget fog érni (szó szerint vonatszerencsétlenséget jelent), de egyszerűen képtelen levenni a szemét a látványról, földbe…..
Igazi karácsonyi meglepetéssel készültünk erre a napra: különböző képeslapok segítségével többször is boldog ünnepeket kívánunk olvasóinak, ami által természetesen nekik is felkínálódik a lehetőség, hogy maguk is hasznosítsanak egy-egy ötletet a Lingwing legkúlabb,…..
A Fidesz elnökének évértékelő beszédét bizonyára sokan írják majd le  lelkesen  jövőképet kínáló (itt talán elhangzik a szép magyar vízió szó is), emelkedett, pozitív üzenetek tartalmazó szónoklatnak, míg mások, kevésbé lelkesen, csapnivaló beszédről…..
Vándorló 2010.02.05 22:33:44
@ó jaj: Én is inkább várom a Borkos beszédét. Olyan nagy büdös semleges semmiség volt az Orbáné, hogy fájt. Nagyon. Reálpolitikai beszéd volt talán, de én inkább hinném hogy teljesen üres reménytelen lesz a helyzet ennek az országnak ha ilyen emberbe lelket öntenének. Talpra Magyarország, nem Hajrá! (Sőt én nem vagyok magyar).
“Nothing tastes as good as skinny feels”Nem is akarom lefordítani, kommentelni, agonozálni rajta - csak csendben tátom a szám.Forrás: WWD..
Vándorló 2009.11.18 14:17:27
@fashionista: Én azt mondanám, hogy "szikárság vagy gebeség érzése" közelíti az eredeti jelentéséhez. És persze, a gebeség nem egyenlő a karcsúsággal és az egészséges testtömeggel. Sőt azért ez az idézetét jegyezték fel, mert vitát előidézett: www.thesun.co.uk/sol/homepage/showbiz/bizarre/2735440/Kate-Moss-reveals-her-life-motto-Nothing-tastes-as-good-as-skinny-feels.html
Vándorló 2009.11.18 22:47:14
@beryl: Egyetértek, azért mondtam hogy 'én mondanám'. Az a nehézség, hogy a 'skinny' jelentése sokra emlékeztető, nekem egy fiatal, de csontos lány. A 'skinny' ember fiatal, de negatív jelentése van általában. Legalább túlzóttan sovány, de nem lesoványított.
Nevezzetek maradinak, de nem ugráltam a legutolsó Louis Vuitton bemutató (2010, tavasz/nyár) után a gyönyörűségtől. A mikrofonfejek és a nyolcvanas évek kulcstartóit idéző óriási állatszőr bojtok egyátalán nem tetszettek - úgy látszik ezzel egyedül vagyok, ugyanis…..
Látszólag értelmetlen poszt, hiszen zsíroskenyeret még a legbénább agglegény vagy vénlány (a.k.a. szingli) is tud kenni.  Na de az ördög, az a részletekben lakozó, ugye.   - Milyen kenyér: Klasszik módon fehér házikenyérből készül, de nem megvetendő teljes…..
Nagy-Britanniában a médiafigyelem középpontjába került az a probléma, hogy a fiatal lányok körében eddig nem sikerült vonzóvá tenni a kerékpározást. Egy országos vizsgálat szerint a fiúk átlagban 220 kilométert tekernek évente, a csajok viszont csak 38-at. Egy lányok körében…..