Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sickret Service (törölt)

0 bejegyzést írt és 109 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fekvőtámasszal sokaknak az volt az utolsó találkozása, amikor a tornatanár büntetésből kiosztott nekik tízet, mert késtek az óráról. Pedig hihetetlenül hasznos gyakorlat, ahogy azt sok sportoló, harcművész meg is tudja erősíteni, csak az ilyen-olyan edzőgépek világában…..
Röviden ismertetem a helyzetet, a parkolást egyszer már kifejtettem hosszabban. Már 2008-ban is levettek azért, ha a körúton álltam, pedig itt lakom, de a körút a fővárosé, nem a kerületé, állok a mellékutcákban. Drágább lett a parkolás az egész városban, ezt is elviseltem.…..
E blog keretein belül már jónéhán olyan emberről és cégről esett szó, akik teljesen más jellegű fő tevékenységük mellett megpróbálkoztak több-kevesebb sikerrel az autóépítéssel is. Többek közt a repülőmérnök Marcel Leyat, és Frank Halford, a kiváló bor alapú…..
Golfpályáról beszélnek, de gigantikus lakópark- és plázaprojektet indítottak befektetők Pátyon. A földterületeket a terézvárosi ingatlanpanamában szereplő belgák vásárolták fel, a terveket a Balatonring spanyoljai készíttették.Update: A pátyi polgármester és a befektető…..
Sickret Service (törölt) 2009.11.20 14:50:29
@Darázs Csaba:
Kemény vagy, cimbora, mint a fagyott kutya lába.

Frankó ötlet, szedjetek útvámot mindenkitől, aki nem Keszin lakik és átmegy rajtatok.
Zárjátok le a város határait, a nem helybéliek csak külön díjfizetés ellenében használhatnák a boltjaitokat meg mindent.

Mellesleg szerinted ki a fasz használja a BKV buszokat, ha nem jórészt a kesziek, akik közül rengetegen meg Budapesten dolgoznak, mi?

Észkombájn.
 Azt hiszem, az elmúlt napokban huszonöt embertől kaptam meg e-mailben ezt az aukciós linket, hogy láttam-e már. Ez egyrészt örömteli, mert ha ennyi ember tudja, hogy szeretem az öreg Merciket, az nem rossz, másrészt izgalmas, mert ha ennyi ember levelet küldözget nekem, nekem,…..
James Dyson már megint feltalált valamit. A világ legmenőbb porszívóit készítő ember most a ventilátort alakította át, de alaposan. Jobban hasonlít egy űrfegyverre, mint egy háztartási eszközre. Ha nem az ő neve lenne az oszlopra erősített gyűrűn, akkor el sem hinném,…..
Ha belegondolunk, hogy a nemesség ellenfeleinek nem csak a nemesi előjogokkal volt baja, hanem a nemesek gazdagságával, akkor a mai gazdagok, és a középosztály is ugyanannak a típusú bosszúnak az áldozatai a progresszív adózás által. A progresszív adózás filozófiája ugyanis…..
Mindenki jól tudja, hogy a kereskedelmi tévék szívük szerint még az időjárást is az éppen Drakulával közösülő Paris Hiltonnal mondatnák be, úgyhogy a Hal a tortán eheti fordulata és metaüzenete (rabolni, sikkasztani, sőt tán még ölni is cool) mérhetetlenül gusztustalan…..
Sickret Service (törölt) 2009.10.16 10:44:19
@Anthony - awkward silence:
Miért nem olyan emberekkel jópofiztatnak inkább, akik nem követtek el bűnöket és nem voltak ezért börtönben?
w Tribuszerné visszanéz 2009.10.02 02:20:00
A válságnak győztesei is vannak, és ezek között sokan olyanok, akik további áldozatokat szednek. Az elkeseredett, kétségbeesett embert el lehet csábítani könnyű álommal, és ezt nemcsak a kuruzslók, a fasiszták meg a kommunisták használják ki, hanem lehet, hogy éppen a…..
Sickret Service (törölt) 2009.10.02 10:16:55
Hmmm.
Annak idején, a kilencvenes évek kezdetén volt egy kiadvány, úgy hívták: Kódexpressz. Az országgyűlés tudósítások kiadója csinálta, az volt a lényege, hogy mivel akkoriban fergeteges törvénymódosítási láz volt, és rengeteg jogszabály megváltozott, a Magya Közlöny viszont mindig csak a megváltozott részt közölte le.
Tekintve, hogy az online infrastruktura eléggé a nulla közelében volt, de még a az informatikai eszközökben se bővelkedtek a cégek, csak offline (értsd: nyomtatott) kiadványokból lehetett értesülni a dolgokról. Ha valakinek kellett a teljes, megváltozott jogszabály, kénytelen volt összeböngészni a régit, meg a közlönyökből az új részt és magának összerakni.
A Kódexpressz azt csinálta, hogy amint kijött a közlöny, egy hétre rá az összes megváltozott jogszabály teljes szövegét leközölte, így mindig naprakészen megvolt.
ELég hasznos volt ez akkoriban jogászoknak, közgazdászoknak, könyvelőknek, adószakértőknek, cégvezetőknek, stb.
Ezt a kiadványt is MLM rendszerben terjesztették.
Én is benne voltam, kerestem is belőle, nem nagy pénzt, de jól jött.
Mi ebben az ördögi?
Volt egy hasznos és értelmes termék, amire igény volt, és egy szisztéma, ami nem a hagyományos kereskedelemre épült, hanem a személyes kapcsolatokra.
SZámomra ez éppen olyan volt, mint ahogy akkor is ajánlom az ismerősömnek azt az autószerelőt, orvost, építő céget, autókereskedőt, stb., ha egy fityinget se kapok érte, mert jónak találtam és ha az ismerősömnek igénye van ilyesmire, naná, hogy szívesen informálom arról, szerintem ki a megbízható.
Ha nem találom jónak, nem fogom ajánlani, ez biztos. Akkor mi ezzel a baj?
A Zugügyvédnek az alábbi ügyet  egy híres-hírhedt blogger bejegyzéséből küldték át, mindenképpen jogi csemege, és ezért ne politikai szemszögből vizsgáljuk. Érdekes a felperes gondolkodásmódja, gondoljuk végig, az analógia alapján milyen jogi konzekvenciája lenne annak,…..
Sickret Service (törölt) 2009.09.21 18:04:17
@wmiki: Na persze, mert a számítógép és az internet létrejöttéhez nem is kellett tudomány, ugye?
Szerinted miből fejlődött ki, imádkozásból?
Sickret Service (törölt) 2009.09.21 18:06:56
@oázis: Viccnek gyerekes és primitív. De ebben az esetben ez tudatos sértésnek volt szánva, ismerve az illetőt.

Persze ettől még nem kell ennek ilyen nagy feneket keríteni, ha TC attól érzi magát hősnek, hogy ilyen buta provokációkkal próbálkozik, az főleg rá nézve elég szánalmas...
Sickret Service (törölt) 2009.09.21 18:10:24
@wmiki:
Sajnos te tényleg rögeszmés vagy, így vitaképtelen...
Feloszlatta magát a Fiatal Baloldal, az MSZMP utódpártjának ifjúsági szervezete, majd ugyanazon az ülésen létrehozták a Societas Új Mozgalom nevű szervezetet. Olvasható a zsindex.hu címen elérhető hírkészítő portálon. Felmerült, hogy a társaságnak csak büntetlen előéletű…..
Rájöttem! Régészet 2009.09.21 10:00:00
A régészek abból élnek, hogy a földet túrják (ebben hasonlítanak a parasztokhoz), és ezen tevékenységük egyetlen kézzel fogható eredménye, hogy hátráltatják az autópályák és a gyorsforgalmi utak építését. Néha találnak valami csontot, vagy egy darab törött…..
Hűtőmágnes órával kombinálva. A kis ábrákon mindenféle tevékenység van, ezeket lehet elrendezni az óra körül, amikor megtervezzük a napunkat. Valaki meg tudná mondani, hogy a nagy korongok közül a baloldali milyen tevékenységet jelöl?Via CoolestGadgets..
Sickret Service (törölt) 2009.09.11 11:55:45
Az internet arctalanságot ígér, amit sokan ki is használnak. A kérdés az, hogy megéri-e? Ugyanis, ha találkára kerül a sor, akkor a nyers valóság mindent elárul. Még azt is, hogy az illető fiú-e vagy lány…   Ennyi pompás történet után, gondoltam, megosztom én is az…..
Sickret Service (törölt) 2009.09.03 15:02:17
@Virtusblog:
Egy árnyalatnyi különbség van pár év szépítése és a nem váltása közben. Nem érzed? Akkor kár bármiről is beszélni.
Az életkor egy kapcsolatban vagy partnerkeresésben nagyságrenddel kevésbé lényeges szempont, mint a nem.

Mellesleg azt se helyeslem.

Ezek ketten eleve azzal kezdték, hogy megszívatnak valakit. Csak ők elég eufemisztikusan ugratásnak mondják. Ugrassa őket a Rózsa Sándor...

@blavatsky:
Ne relativizálj. Tudatosan azért mentek oda, hogy magukat másnak kiadva röhögjenek más kárára. Ennyi, ez normális emberek közt nem poén.
Sickret Service (törölt) 2009.09.03 15:25:35
@Virtusblog:
"Igen. Karinthy is leírja a Tanár úr kérem című művében, hogy ejnye, más kárán röhögni...!!!! "

Igen, csak tudod Karinthy és az általa leírt dolog nagyságrendekkel szellemesebb.

@kaska - Helló-belló!:
"Gondolom, itt soha senki nem tett hasonlót :)"

1996 óta netezek és elég sokat chateltem, de soha meg se fordult a fejemben, hogy magamat másnak kiadva szívassak másokat. Tudod, felénk ez nem szokás. Biztos elmnaradott vagyok...
Checkpoint Charlie A féreg 2009.08.25 14:17:00
Sokat gondolkodtam azon, hogy sólyomlászló minden egyes megnyilvánulása után miért kerekedik hatalmas közéleti zűrzavar. Aztán a kislétai gyilkosság és a melegfelvonulás ügye megadta a választ és kialakult az összkép. Azért, mert sólyomlászló gyáva! Emlékezzünk…..
Sickret Service (törölt) 2009.08.25 17:30:34
Kevés olyan karakteres hangú színész van, mint Al Pacino, aki a szerephez az orgánumával, és azzal, ahogy használja a hangát legalább annyit hozzátesz, mint a gesztusaival, az arcjátékával vagy a testbeszéddel. Védetté kellene nyilvánítani, és soha, de soha, senkinek nem engedni,…..
Sickret Service (törölt) 2009.08.25 14:17:49
Már nem igaz, hogy a magyarok élete átpolitizált. Hétfő este nyilvánvalóvá vált, hogy a magyarok élete már egészében a politika, és ez a helyzet 2010-re totálissá válik. Legalábbis erre utalt az a taxis, aki jobbos fuvarozási vállalatot alapított, mondván: "2010-től új…..
Sickret Service (törölt) 2009.08.25 14:02:06
A Duracell vezeték nélküli töltőjével egyelőre csak mobiltelefonokat tudunk feltölteni, de ez már egy lépés egy jobb világ felé, amikor egyrészt nem kell zsinórrengetegben orra bukni, amikor a különböző kütyüket elkezdjük tölteni, másrészt nem kell tíz különböző…..
Sickret Service (törölt) 2009.08.25 10:30:25
@porthosz:
Ezzel már nem is foglalkozom, a mobilsugárzásról is folyton kiderítik hogy káros meg nem káros, attól függően, ki áll a kutatás hátterében...
Ha belegondolunk, hányféle sugárzással vagyunk körülvéve (BT, Wi-Fi, Mobil, vezetéknélküli egér/billentyűzet, stb) ez már nem oszt, nem szoroz :)
Sickret Service (törölt) 2009.08.25 10:47:51
@toodark: És a zöldeknek ebben teljesen igazuk van.
Világviszonylatban már tényleg számít, még többet számítana, ha a monitorokat, PC-ket, nyomtatókat, tévéket, stb. nem hagynák standby-ban, ha nincsenek használatban.
Múltkor a 40 fős cégnél kiszámoltam, egy év alatt minimum százezer forintos megtakarítás lenne a villanyszámlán... persze a többség szarik rá.
Sickret Service (törölt) 2009.08.25 11:20:13
@Lodogi Pascal: Ismerem, én is használom.
Meg olyat is ami távirányítóval kikapcsolgatja a rákötött 4-5 készüléket (tudom, elvileg az is fogyaszt valamennyit, de még mindig jóval kevesebbet, mint a rákapcsolt x készülék) standbyban
Dánielnek cégének 13 millió forintért sikerült vásárolnialízingelnie egy olyan BMW 520D-t, ami egy hónapon belül motorhibával örvendeztette meg. Igenám, de a Mondial Biztosító operátora rosszul pötyögte be az alvázszámot, ezért nem találták a rendszerben, azaz szerintük…..
A Big Mac index megmondja, hogy mennyit ér a pénzünk; egyesek szerint pontosabban, mint a valutaárfolyamok. Az alapötlet egyszerű: meg kell nézni, mennyibe kerül az egyes országokban a McDonald's zászlóshajója, és máris össze tudjuk hasonlítani az adott valuták vásárlóértékét.…..
Sickret Service (törölt) 2009.08.23 22:20:02