Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kedves:-)

64 bejegyzést írt és 793 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma 11 napja veszítettem el valakit, aki nagyon kedves volt nekem…. Annyi minden eszembe jut vele kapcsolatban….a közelsége még sose volt ennyire testközeli. Valahogy most nagyon sokat jár-kel a fejemben, a lelkemben. A mondatai a szavai, a hite, és ahogy egyik közös ügyeletünkben…..
Kedves napos oldal 2011.09.11 09:32:37
" -Nézzék, én nem esem kétségbe egy kis börtönfenyegetéstől. Nem hasonlítom magamat az elődökhöz, de mondjuk Kossuth-tól Nagy Imréig sokan börtönben voltak. Ha nekem az a sorsom, hogy el kell töltenem börtönben pár hónapot, fél évet, egyet, azzal a maga hitében,…..
Kedves NAGYON FÁJ 2011.09.10 09:47:50
  Kivül-belől leselkedő halál elől (mint lukba megriadt egérke)amíg hevülsz, az asszonyhoz ugy menekülsz, hogy óvjon karja, öle, térde.Nemcsak a lágy, meleg öl csal, nemcsak a vágy, de odataszit a muszáj is -ezért ölel minden, ami asszonyra lel, mig el nem fehérül a száj…..
Kedves Drága SzGY 2011.09.09 14:12:46
Múltak a napok és hozzám egyre közelebb került, félszavakból értettem mit szeretne. Néha csak ültem vele szemben, és tudtam csak azt szeretné, hogy OTT legyek. Vele, mellette. Nem éreztem feszültnek, vagy megtörtnek, és nem panaszkodott. Kíváncsian várta a másnapot, a következő…..
Kedves Valami megváltozott! 2011.02.18 20:12:42
Hazatérés, házasság. Otthon. Lassan 1 éve a világ leges legboldogabb emberének kéne lennem, és nem vagyok. Valami Megváltozott. Valami elmúlt, valami csendesebb lett.Ma megkérdezte F hogy tudnék e vállalni vele 30 évet? Nem hazudtam, egyenesen megmondtam hogy nem. Én nem erre vagyok…..
Hogy tehettem ilyet, mert ő közben mondta h ne írjam, de csak folytattam. Hogy tehettem ilyet, annak az embernek az autójával, aki érte annyi mindent tett?Sziasztok!Két szakítást is szeretnék megírni, mindkettő nonszensz...Tibi 1:Én 23 éves lány, ő 32 éves fiú.2010 november…..
Orbán Viktor szomszédol. (Látszólag) váratlanul bezörget az LMP-hez, barátkozik egy kicsit, aztán, ha már úgyis a lábán a csizma, a Jobbikhoz is átballag. Egy hozzá fogható bölcs vezér ritkán szokott „csak úgy” kujtorogni - felmerül a kérdés, hogy mi motoszkált a…..
Nosztalgikus tinitörténet az osztály elé kiállva szerelmet valló lánnyal és a fiúval, akinek elege volt a hülyítésből. Egyszer volt hol nem volt. Volt egyszer egy lány (mondjuk Jázmin). A lány azt hitte boldog, amíg be nem lépett az életébe a fiú (mondjuk Nomád). Ő hónapokig…..
Kedves 2. hét 2010.04.04 12:06:00
Túl a beavatáson.... Nem annyira jó...messze otthonomtól....anyám meg akar halni.... és nekem sincs túl sok kedvem élni. Nem múlik az idő....talán az se jó, hogy esik minden nap. Ki hitte vólna? Hiányoznak a magyar szavak. Az emberek türelme, a Corvin:-) Állandó készültség a…..
Minden út feltúrva, minden híd lezárva A BKV túl drága utazunk anyázva Nem jön az ellenőr, ha nálam a bérlet A Combinót utálom, utazás az élet Szomorú vasárnap A hétfő mindig sokkal hosszabb, mint a vasárnap! Külföldön a pörköltet miért hívják gulyásnak? A…..
Kedves If I could turn back time 2010.03.18 21:37:00
Ez egy kedves szám:-))))))))) "If I Could Turn Back Time" If I could turn back time If I could find a way I'd take back those words that hurt you and you'd stay I don't know why I did the things I did I don't know why I said the things I said Pride's like a knife it can cut deep…..
Értékelhetetlen Közlemény 2009.08.23 23:43:15
Aki olvasási jogot szeretne, kérem küldje el privát üzenetként, vagy mailben azt a mailcímet, amivel bejelentkezik az indás nevére. A megszaporodott gnómok, pszichopaták és egyéb szubhumán kreatúrák miatt lett szükség efféle szabályozásra. A kényelmetlenségért elnézést…..
Kedves:-) 2009.08.26 22:00:13
Megkértem, hogy fejezzük be ezt a felesleges utállak téged dolgot, egy, a haverok miatt, kettő, mert ez így értelmetlen, három, nagy értékű akváriumos cuccokat hagytam ott nála, nem is akartam, akarom elhozni, mert valószínű, hogy lelépek külföldre, de szeretnék időnként…..
Kedves:-) 2009.08.26 21:32:41
@Letícia-Charlotte in SBp: Igaz igaz.. egyetértek....Idióta...1 üveg bortól kibukik úgy hogy nem tudja mit írt? Hát hány éves ez 16?????
Na meg mi a fucknak kell baromságokat csinálni, és miért kell ennyire kiakadni a pasi mondandóján? hogy járni se tud?????nem értem én ezt...... azért a másik fél is mesélhetne:-)
Lenne nagy rehegés szerintem......bizti máshgy hangzik onnan a stori:-)
Kedves I'm Yours:-) P 2009.08.04 17:42:00
  I'm Yours:-) Well you done done me and you bet I felt it I tried to be chill but you're so hot that I melted I fell right through the cracks Now I'm trying to get back Before the cool done run out I'll be giving it my bestest And nothing's going to stop me but divine intervention I reckon…..
Tanulság: interneten, kocka pasival (csajjal) nem ismerkedünk.A kép innenHali!Eddig legpoénabb szakítósmondat amit hallottam: Csajjal ugyanabban a World of Warcraft klánban játszottunk, bimbózó kapcsolat (értsd: egyéjszakás után nálam ragadt), egyszer csak feláll, lekever egyet…..
Kedves:-) 2009.06.18 20:49:14
@mütyür: Köszi nem ...de azért tetszet nem?

hihi akoris:-)
 Gyorstalpaló dominatanfolyam :) Én ennyitől tuti rosszul lennék, és megtenném amire utasít. Ugyanis neked utasítanod kell már, nem kérni. A kérés már megvolt régebben, most jön az utasítás ideje :)1, Fagyos tekintet2, A hangod hidegsége a poklot is fagyassza le.3, Csípőre…..
Már hosszú évek óta azt mondják nekem Olyan vagyok, mint egy kisgyerek Belátom, így igaz, én nem lettem komoly Úgy mint más emberek Bolondosnak tűnő, furcsa dolgaim Rossz szemmel nézik oly sokan Tudom, a szívük mélyén ők is szeretnék És megtennék boldogan Bár mondják múlnak…..
Hogy is mondjam szépen, Ő hátulról elkapta a ***éimet és attól féltem letépi, a férfiak most megértenek remélem, ököllel vertem a fejét, hogy kiszabaduljak, azelőtt így még nőt nem ütöttem meg (azóta sem), végül elengedte, de a sztorinak még nem volt vége. A kép innen…..
Kedves:-) 2009.06.05 10:42:59
@tuli_: igen köszi minden oké...most szabin vagyok így jut időm írni és nem csak olvasni:-)jó újra itt:-)
Kedves:-) 2009.06.05 10:46:22
@mittodomain: megértettem:ehhh erhhh rhhh rhhhr
Kedves:-) 2009.06.05 10:53:10
@Lui_78 (egy se kurva mind királylány): helyes a bőgés...technikailag én is elgondolkodtam ezen de azt hittem csak én vagyok ilyen szőrözős:-))))
Kedves Reményik Sándor 2009.04.30 19:15:13
Reményik Sándor: Mi mindíg búcsuzunk Mondom néktek: mi mindíg búcsuzunk. Az éjtől reggel, a nappaltól este, A színektől, ha szürke por belepte, A csöndtől, mikor hang zavarta fel, A hangtól, mikor csendbe halkul el, Minden szótól, amit kimond a szánk, Minden…..
Kedves Isch Liebe Disc:-) 2009.04.16 19:35:13
Ich fhl' mich leer hab' kein' Bock was zu machen Ich lieg' auf meinem Bett und kram' in alten Sachen Da fllst du mir entgegen, das hat mir noch gefehlt In Gedanken hab' ich so oft deine Nummer gewhlt Wo du wohl steckst, es ist schon so lange her Und trotzdem ist es so, als wenn es gestern wr' Es…..
Kedves Április bolondja:-( 2009.04.08 21:19:12
Múlnak a napok, hetek , hónapok:-) A bizonytalan , biztossá válik, a megfoghatatlan, megfoghatóvá. A megismerhetetlen megimerődik, köd felszáll. És Ő ottvan , a szívem méllyén, és eltávolodik percről percre. Már nem ír, nem hív és nincs jelen. 420km választ el minket. Hogy jó…..
Kedves egy nap:-( 2009.02.23 21:01:00
A lehetetlen nem tény hanem VÉLEMÉNY! A szerencse üvegből van, amikor a legjobban ragyog, akkor TÖRIK el. Képzelőerőnket kárpótlásul kaptuk azért,amik nem lehettünk,humorérzékünket pedig,hogy vígasztalódjunk a felett ,amik lettünk. Oscar Wilde      ..
Kedves Febr:-) 14:-) 2009.02.06 11:37:00
Erős a sodrás és elvisz az ár, más csókol, más szeret és más karja zár. De emléked őrzöm, szívembe temetem, bárhova bújsz, én sosem feledem.         ..
Kedves 2009 mr B 2009.01.24 12:08:11
I got my first real six-stringBought it at the five-and-dimePlayed 'til my fingers bledIt was summer of '69Me and some guys from schoolHad a Band and we tried real hardJimmy quit and Jody got marriedI shualda known we'd never get farOh when I lock back nowThat was seemes to last foreverAnd if I had…..