Regisztráció Blogot indítok
Adatok
farmotor

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hári János csapata hosszabbításban bukott el a svéd U18-as bajnokság döntőjéért folytatott csatában. Kedden minden légiós bemutatkozhat a magyar ifiválogatottban. A Färjestads BK remek alapszakasz után a két csoportban zajló rájátszás győzteseként a legelőkelőbb helyről…..
farmotor 2009.03.28 13:08:58
@1nf3rn0: A teniszben és asztaliteniszben van páros.
Ezt a sportot kettős kiállításnál is legalább 4-en játszák csapatonként.

farmotor 2009.03.28 23:51:02
@1nf3rn0:
Az UTE honlapra vízionálj!

Az Ancsin László, Marton Tibor és Robert Dever edzők által felkészített magyar ifjúsági válogatott április 6–12. között Fehéroroszországban játszik a divízió 1-es vb-n. Sorrendben Fehéroroszország, Litvánia, Lengyelország, Kazahsztán és Ukrajna lesz Magyarország…..
farmotor 2009.03.23 22:24:54
@corzez: Légyszíves magyarázd el mi az a 29/8-as Mol-liga statisztika?

Az ifjúsági bajnoki döntő harmadik mérkőzését 8-5-re nyerte a székesfehérvári csapat. A párharc 2-1-re áll a Dunaferr javára. Folytatás szerdán, szintén a megyeszékhelyen. Edzői értékelések következnek. És eldőlt az is: a kölyökdöntőnek Csíkszeredában lesz vége.Fekti…..
farmotor 2009.03.18 10:24:37
@quovadis:
Töb sebből vérzik, amit írsz.
Leginkább, hogy értelmetlen, pedig 3-szor elolvastam.

farmotor 2009.03.21 04:07:12
@quovadis: Savanyu a szőlő:)
Vihar a biliben stb...
Nem tudom rájöttél-e, de mindig a vesztes osztja az észt és magyaráz.
Mesélj még!:)
Nagyon kevesen vannak a starszosok...Ez gyengeség nem? Kevés játékossal nem lehet döngölt ...-vá verni a többit./kaki/
Akkor miért verik a többi csapatot? A Tiédet?
Tudom: összelopták a jó játékosokat.
Kevesen vannak.Hogy lehetnek kevesen, ha összelopták a játékosokat?? Elmennek! Nem becsülik meg őket!
Akkor hogy van ez?
Kevés játékos veri a magyar mezőnyt.
Olyan butaságokra vetemedsz, ami az első premissza szintjét sem éri el.
A 3. a józan paraszti ész.
Bocs, ezt csak azért írom, mert nem értelek.
Lassan, meg , hogy én is értsem már elmondták:)
Nem lesz gázáremelés.
Te ezen szocializálódsz? Remélem nem.

A hazai bajnokságokon kívül több A csoportos országban is játszanak a magyar U18-as és U20-as válogatott kerettagjai. Vannak híreink mindenfelől, névsorolvasást tartunk. Öt ország, tizennégy játékos, rengeteg gól, még több gólpassz. Van, aki bajnok lehet.OroszországRitka, hogy…..
Több cikket írtunk már a magyar utánpótlásról. Ezek általában nagy vihart kavartak. Áttekintő jelleggel még nem foglalkoztunk a helyzettel. Ezúttal foglalkozunk.A jégkorong utánpótlás-nevelés kérdése blogunkon markánsan először a Hári János svédországi sikereiről…..
Korábban a juniorok, most hat fordulón át az ifjúságiak vb-felkészülését készítette, illetve készíti elő a program, amely alapján a felnőttek között versenyeznek az utánpótlás-válogatottak. Az U20-asok esetében nem sok segítséget adtak a klubok, de lassan kezdik megérteni a…..
Elsőként az ifjúsági korosztályban dőlt el, kik játsszák a 2008/2009 bajnoki idény fináléját. A Bp. Stars a középszakasz után kiszállt a versenyből, az elődöntőket a fehérváriak és a dunaújvárosiak 2-0-ra nyerték, de szoros mérkőzéseket is játszottak. Tekintettel arra,…..
A 18 évesnél fiatalabbak között már a döntőbe jutásért versengenek a csapatok. A sors fura fintora, hogy a korosztályában legerősebb hazai csapat, a Bp. Sztárok SE csak versenyen kívül indult a bajnokságban. Az elődöntők már nélkülük zajlanak.Öt plusz egy csapattal indult…..
Az OB I. legjobb védelme hazai pályán bukott meg, a Dab.Docler 6-3-ra nyert Káposztásmegyeren. Kangyal Balázsék eddig hat mérkőzésen kaptak nyolc gólt, most egyszerre hatot. Hiába játszott a fiatal EBEL-sor az Alba-farmban, a Ferencváros 2-3-ról 5-3-ra fordított, nyert…..
farmotor 2009.02.18 22:37:56
@quovadis:


Az a néhány 92-es játékos az alsó ifi ligában még az UTE-tól is kikapott, pedig ott nem sztárolnak.
A magyar ifiválogatott előző napi hatgólos csehországi győzelme után még értékesebb mérkőzésen nyert a legkomolyabb német ifiliga elejéhez tartozó Rosenheim otthonában. A siker mindig jól jön, főleg egy fiatal, alakulóban lévő válogatottnál. Erre a 6-5-re büszkék lehetnek…..
Az olimpiai selejtezők árnyékában csütörtökön reggel külföldi felkészülési túrára utazott ifjúsági válogatottunk. Csehországban és Németországban egy-egy felső ligás ificsapat ellen mérkőznek pénteken és szombaton. A cseh riválist simán vertük. Pénteken 10.30-kor a…..
farmotor 2009.02.07 22:31:27
A legjelentősebb nemzetközi hokifórumon, a HFBoardson közzétették a 2010-es NHL-draft előzetes, nem hivatalos top százas listáját. A Svédországban szereplő és a magyar juniorválogatottban is bemutatkozott Hári János a 76. helyen található. A bővített listán, de a százon…..
Február 1-jétől a HC Felcsík utánpótláscsapatánál dolgozik a Zalaegerszegről távozó Kercsó Árpád. Az edző blogunknak elmondta, nem fegyelmi büntetése miatt tér vissza szülőföldjére, az csak az utolsó csepp volt a pohárban."Nagyon szerettem a zalaegerszegi feladatot,…..
Szerdán Bécsben a Vienna Capitals 17 és 20 év közötti játékosaiból álló csapata ellen szerepelt az ifjúsági válogatott idehaza játszó tagjaiból álló szelekció. A keret a fehéroroszországi divízió 1-es világbajnokságra készül.A kijelölt 22 főből végül csak 19 utazott,…..