Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bagira79

1 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múltkor elmeséltem, hogyan kerültem kapcsolatba Tim Boric-kal, most ismét mutatnék néhányat a hetvenes évek második felében készített képeiből. Kezdjük Óbudán, mondjuk a Flórián téren! A kereszteződés északnyugati sarkán még állt a Weisz áruház épülete, szemben a…..
Bagira79 2019.09.10 19:03:48
@streetlover: szépen körbelőtted, de mondd csak, a villamosnál nem csonkavágány a neve? ;-)
A hangszedő   Virtuális utazásunkat a lemezjátszó, mint első számú ( ??? ) műsorforrás lélektanába célszerűen a legérzékenyebb résznél, a hang, mint elektronikus jel kezdőpontjánál, a hangszedőnél fogjuk elkezdeni. Aligha van olyan az olvasóim között, aki ne volna…..
Kallerblog! Utasdicséretet kaptam! 2010.08.12 09:10:06
 Ezt is megéltük a BKV-nál eltöltött 3 évem alatt. Az egyik utasnak annyira tettszett, ahogy a Formula 1 Magyar nagydíj idején a külföldi utasaimmal kommunikáltam, hogy vette a fáradtságot és leírta az Örs vezér terén a Vásárlók könyvébe élményét.Ennek okán…..
Márciusban foglaltam még egy abszolút amatőr, fénymásolt bérletszelvényt még Kerepes és Szilasliget között. Akkor az utas azért adta oda a személyi igazolványát, hogy elkerülje a rendőri intézkedést. Fel is lett véve a személyi igazolványából minden adat. Ezzel nem is lett…..
Pár év tapasztalata után úgy gondoltam ismét összeszedem azokat a tipikus kérdéseket melyekkel nap mint nap megkeresnek. Az elmúlt évek bebizonyították, hogy E85 használatnak, átalakításoknak rengeteg módja van az egyszerű gányolásoktól kezdve a profi…..
Köszöntök mindenkit!Kis késéssel ugyan, de itt vagyok.Közkívánatra leírom azokat, amiket magamnak is kij1zeteltem Flo Mounier oktató DVD-jéből.Flo elég vad, technikás, ún. extrém metált játszik, én nem szeretnék olyat, de csak "aki átlépte, az tudja, hol a 6ár" :)…..
dobklinika 25 év hírnév 2008.11.26 16:28:00
Egy 25 éve működő hangszerbolt visszatérése a dobosok világába. Mitagadás sokszor gondolok azokra a régi szép időkre, amikor még 1-2 forint volt egy gombóc fagyi, amikor még nájlon köpenyben kellett menni iskolába, és szívesen mentél le a sarki Bözsi nénihez a boltba kenyeret…..