Regisztráció Blogot indítok
Adatok
unable

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A The Walking Deadet ért leggyakoribb kritikák között ott van az, hogy minek pofáznak annyit, inkább henteljék a zombikat illetve az, hogy úgysem hal meg egy fontos szereplő sem, még csak bajuk sem nagyon lesz meg az, hogy egy rendes gonosz sincs a Kormányzó óta, és eleve, őt is…..
unable 2016.02.16 11:36:39
Csóri asszony sosem fogja lemosni magáról a "félénk vagyok, de szarnom kell" stigmát, és ebben a videóban is milyen végzetes hibába csúszik? A hullahop karikától reméli belei perisztaltikus mozgásának a serkentését B) ..
unable 2015.10.20 15:38:59
Subba Seggpéntek 2014.03.14 09:10:15
..
Most már nem kell torrentezni, meg illegális site-okon Viagra-reklámokért regisztrálni ha meg akarjuk nézni, ahogy a zsírseggű Cartman megint összecsap Kyle Broflovskival, miközben a háttérben valaki kicsinálja Kennyt. A South Park összes része elérhető ezentúl a Comedy Central…..
unable 2008.03.25 19:58:48
Vajon ezt a címet hogy gondolták a rendőrök, az alatta olvasható cikk fényében? ..
unable 2007.09.17 23:35:31
Subba Subba szív iWiW: Anyuval 2007.09.07 11:27:00
A hosszú böjt után megérdemlitek a tartalmas válogatást. Gyorsan klikkeljetek, jó szórakozást! - Anyuval- Milf (Mother I'd like to Fuck)- Miss Money- Ez egy torta- Tesi meg én- Mr Wolf- Védem a területem- Teszkó Tünde- A Subba kabalája ..
Igencsak vegyes véleményeket hallottunk már az olcsó thai járatairól ismert ukrán légitársaságról, mi februárban nem szívtunk velük, más viszont igen. Anitáéktól fontos dolgokat loptak el, kerekesszékes kollégájának emiatt haza is kell utaznia. Részletek alant. Kedves Homár,…..
unable 2007.08.31 13:30:23
Én valamikor február elején vesztettem el a lelkesedésem a Kossuth tértől körülbelül ötven méterre. Hideg volt, az árpádsávos zászlók fagyottan csapdostak a szürke szélben, a tévériporterek csak az élő bejelentkezés idejére vették le a vastag, horgolt füles sapkát és a…..
Kaptunk egy levelet Annától, amiben arra kéri a T. kommentezőket, tanúsítsanak önmérsékletet a nemzeti-vallási-nemi viccelődésben. Konkrétabban az "ősi román szokás" frázisba szeretné, ha vmi távolabbi nemzetet behelyettesítenének. Köszönjük. Eloször is, hadd…..
unable 2007.08.30 09:45:15
Értem én :) csak lesz@rom :)

Hát egen, írásban nehezen jön át a kommunikáció ún. 'meta' részwe kedves Anna. Románozni-magyarozni-urduzni ősi román szokás-e?
Olvasónk, Laci megfejtette az egyik klasszikus visszatérő naivügyfélszopató jelenség okát, vagyishogy miért kapcsolják ki internetét egy múlt ködébe vesző tartozásra hivatkozva, amikor rendszeresen fizet nekik az ember. A befizetéseken ugyanis nem csak az előfizető kerülnek rá,…..
Subba Niceboys 2007.07.27 16:03:00
Soha véget nem érő kutatómunkánk, amelynek célja az interneten található összes különös szexuális szubkultúra összegyűjtése újabb állomásához érkezett. Csodálatos rajzolt pasik három dimenzióban...
A Homár ismerőseivel is csinált már ilyet a T-csoport, úgyhogy bár unjuk, kénytelenenk vagyunk rögzíteni az újabb szériaszivatási módszert. Ügyfél megrendeli a T-Home élőben bétatesztelt IPTV-jét, mindenki, többször felmérik, hogy lehet-mehet-mennek bekötni, majd amikor kiér…..